-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ama hani evde büyk kulfet gelirken bi bardağı kaldrmak ama şimdi o kadr seyi yapmkkk mutluluk sebebi oluyo herldee güzel bahsetmişsiniz heppp :)

maşallah tatlım.. :)) :hooray:alkisalkisalkis

slm bayanlaarr..
gelinlik ayakkabım içime sinmemişti akşam bi tane daha aldık..şimdi içim rahat..bu akşamda kına için abiye altına değişik bi kaç yere bakıcam bulurum inşallah..

SON __2__:lepi:

slm bayanlaarr..
gelinlik ayakkabım içime sinmemişti akşam bi tane daha aldık..şimdi içim rahat..bu akşamda kına için abiye altına değişik bi kaç yere bakıcam bulurum inşallah..

selam tatlım hg :)) içine sinen ayakkabıyı alman iyi olmuş :)) zevkle beğenerek giymek gibisi yok aldığın birşeyi zemuszemus :1hug:

slm bayanlaarr..

Canım Güle Güle giy merak ettim gerçi gelinlik ayakkabı çeşitleri sanırım çok oluyor nişanlık için ararken dikkatimi çekmişti.

:teytey: :sm_cool: opuyorumnanaktan - 08 Mayıs - aslıhasan - nişan opuyorumnanaktan :sm_cool: :teytey:
:teytey: :sm_cool: - 09 Mayıs - cute - düğün :sm_cool: :teytey:
- 16 Mayıs - mutlusun - düğün
- 30 Mayıs - Boswer - düğün

opuyorumnanaktan - 04 Haziran - speedy-gonzales - nişan
- 05 Haziran - Drearines - düğün
- 12 Haziran - esra8608 - düğün
- 12 Haziran - organiksheker - düğün
- 13 Haziran - heraaaa - düğün

opuyorumnanaktan - 15 Haziran - ece - nişan
- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 9 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 19 Temmuz - em4561 - nikah
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - MELTEMRE - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

selam tatlım hg :)) içine sinen ayakkabıyı alman iyi olmuş :)) zevkle beğenerek giymek gibisi yok aldığın birşeyi zemuszemus :1hug:
evet cnm çok saol :1hug:

Canım Güle Güle giy merak ettim gerçi gelinlik ayakkabı çeşitleri sanırım çok oluyor nişanlık için ararken dikkatimi çekmişti.
evet cnm var bayaa da kırık beyaz bulmak zordu ilk zamanlar sadece beyaz vardı,bende ilk gördüğüm kırık beyaza atlamıştım..şimdi bisürü var özeniodum bnmkide al hadi al koleksiyona eklensin dedi.. kaydirigubbakcemile3 bende tabi fırsatı kaçırmadım..daha rahat bunlar polaristen aldım ekliim cnm ama lame kısımları fotoda anlaşılmamış pek..topuk parlak lame bide fiyonklar.. bnm gelinliğin eteğinde ara ara lame tül var bide güllerde ..ondan içime sindi..

cute az kaldı cnmya
esramızında bugün nikahı oldu yada olacak
evet cnmm zemuszemus

Cute bende polaristen nişan için ayakkabı baktım buna benzer ama yanı açık değil daha topuklu bide koyu lacivertti hatta bulamazsam kesinlikle alıcaktım şimdi annem siyahını almış sonra ben giyerim :jeyyar:

teşekkür ederim kızlarr,evet rahat ve düğün sonrası giyilebilecek bi model..bi kere giyip kenara atmak zorunda kalmıcam..

beni unutmuşsunuz :sinifsinif:
10 temmuz benimde düğünüm:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…