- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.961
anladım cnm
ilk önce terlik bakayım madem bi
en aklıma yatan bu var şuan
tabi görümcemden gelecek haberde önemli a.s
bi gırgır alırız bi de merdaneli üstten kapaklı çamaşır makinası geçinir gideriz işte kaydirigubbakcemile3
canım babam 27.05 de hastaneye yatacak. 30'unda da amelliyat günü belli olacak. bugün de kendim için hastanedeydim.. benim de 5 aftadır parmağım kırık kontrolüm vardı nihayet atelim 2 hafta sonra çıkacak:teytey:
canım babam 27.05 de hastaneye yatacak. 30'unda da amelliyat günü belli olacak. bugün de kendim için hastanedeydim.. benim de 5 aftadır parmağım kırık kontrolüm vardı nihayet atelim 2 hafta sonra çıkacak:teytey:
anladım cnm
ilk önce terlik bakayım madem bi
en aklıma yatan bu var şuan
tabi görümcemden gelecek haberde önemli a.s
bi gırgır alırız bi de merdaneli üstten kapaklı çamaşır makinası geçinir gideriz işte kaydirigubbakcemile3
sen de köpeği merdaneli makinada yıkarsın o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gırgır mı çok güldüm canım yabizim evimizde köpeğimiz olcak gırgır alırsam 1 hafta sürer sanırım temizliğim
Aynen canım mükemmel bi hayat işte
anladım canım sana da çok geçmil olsun bilmiyordum olumunekankayizsmile
hem babana hem de sana çok çok geçmiş olsun
allah ikinize de şifa versin
ben de salonu için 3parça bişey aldım işte
eskitme görünümlü porselen şekerlik gibi bişey bi de tabak gibi bişey
ama daha kendi anneme bişey alamadım hadi hayırlısı ne alacağımı da bilmiyorum :1no2:
walla canım öle çok düşündük ki.. şunu mu alsak bunu mu yapsak die.. en mantıklı bu geldi aklımıza.. hem de yazın ihtiyaç olan bişipolaris'in anne modelleri çok güzel
gırgır mı çok güldüm canım yabizim evimizde köpeğimiz olcak gırgır alırsam 1 hafta sürer sanırım temizliğim
bnm k.valide anne modeline henüz geçmedi
şıkır şıkır şeyleri seviyo kaydirigubbakcemile3
bizim buralardada var 50-100 arasıboshayallersmile
kızlar anneler günü için k.valideme ne alacağımı bilmiyorum ben hala
sizler ne yapacaksınız bilmiyorumkismile
ama hani evde büyk kulfet gelirken bi bardağı kaldrmak ama şimdi o kadr seyi yapmkkk mutluluk sebebi oluyo herldee güzel bahsetmişsiniz heppp :)
evet cnm çok saol :1hug:
evet cnm var bayaa da kırık beyaz bulmak zordu ilk zamanlar sadece beyaz vardı,bende ilk gördüğüm kırık beyaza atlamıştım..şimdi bisürü var özeniodum bnmkide al hadi al koleksiyona eklensin dedi.. kaydirigubbakcemile3 bende tabi fırsatı kaçırmadım..daha rahat bunlar polaristen aldım ekliim cnm ama lame kısımları fotoda anlaşılmamış pek..topuk parlak lame bide fiyonklar.. bnm gelinliğin eteğinde ara ara lame tül var bide güllerde ..ondan içime sindi..
kızlar ya hazır gelmişken size sorayım siz iyi bilirsiniz
elektrikli süpürge bakıyoruz da acaba hangi marka model tavsiye edersiniz
çeyize hangisini aldınız yada yeni evliler siz hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz
sen de köpeği merdaneli makinada yıkarsın o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Düğün tarihi belli olan arkadaş hayırlı olsun opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun...
bizim semt pahalı o zaman yaa burda en basit düz elbiseler bile 100den başlıyo nerde öyle bi elbiseyi almak kafamçokkarıştı
ben tepehome'a uğramayı düşünüyorum orda çok şık aksesuarlar oluyor
ama terlik de hem klasik hem kullanışlı bişey
benim k.validem de biraz şıkırdır iyice bakmak ama abartmadan almak lazım
daha evli değiliz bi de ilerisi var bunun bayanssulusmile
sizin oralarda cidden çok pahalı
ben burda çoğu şeyi sizden daha ucuza alıorum
meltem bana da öyle diyorlar toz için ve öyle de ama napalımmm bende siyah+beyaz istiyoru...
bende bakıyorum bu ara alma niyetindeyim canım
araştımalarımı ileteyim sana bende sulu olanların çok zor temizleneceğini kullanandan öğrendiğim içim hemen caydım
ayrıca hepa12-13 filtreli modeller zaten toz konusunda iyi oldukları için yeterli diye düşündüm, bir de sipidi allerjin varmış ya kuru süpürgelerin de özel alerjiye karşı modelleri var mesela rowenta silence force serisinin son modeline bayılıyorum hem de dediğindn daha ucuz
baktığım modellerin direk adını yazıyorum canım:
philips compact 215tl / fakir kastell 195tl / rowenta silence force seri son modeli 520tl / samsung SC6780 225tl buyrunnnnnnnnnsağol canım ben de bi bakıyım bunlara netten
çok teşekkürler arkadaşlar :asigim: nasılsınız bu sessiz kk gününde hihoyyyt
bi de genel 2 sorum olacak
1. beyaz eşyaları alırken ankastre setimi daha almadım ama dominoxtan almayı düşünüyorum
etrafında kullanmış olan ya da bilen var mı:kedi:
2. salon mobilyamı siyah lake seçtim ama toz konusunda kafayı yiyeceğimi söyleyenler var öyle mi gerçekten :çok üzgünüm:
ya bence önemli olan senin hangi renk mobilyayla mutlu olacağın varsın toz olsun salona girince içine siniyorsa mutlu oluyorsan eşyalarını görünce toz falan möhüm deeğel bence kaydirigubbakcemile3
(ilk çoklu alıntı yaptığım mesajımdı
zaten becerememişim de
olsun yine de mutluyum :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?