-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:teytey:caspersy ile konuştum msn de.. iş yoğunluğu çokmuş girememiş.. hepinize çok selam söylüo ve öpüo

en orjinal hediye seninki sanırsamaklinialirimsmile
bu arada bizim hatamız bence araştırmamak cemre ben kendimde bunu gördüm yani

araştırcam bundan sonraaa :lepi:
ay bence cok basit bi hediye oldu bu, ama herkes dediki, maddi açıdan bakma, manevi değeri büyük, bi de o kadın senin gibi yıllardır portrelerin içinde deil sana ondan sıradan geliyo.
güzel bi çerçeveye koyup bi de çiçek aldık mı tamamdır opuyorumnanaktan

meltem ne biliyim bence de ama hem bize bunda daha çok indirim yaptılar kare istiyordum tabakları sanırım ondan böyle üzüldüm..

anladım canımcım ama inan kullanırken daha memnun kalırsın
insanın genel hastalığı bu hep kendinde olmayanı istiyor bak ben kapaklı kaplarına asıldım bile kaydirigubbakcemile3

benimki bu:

hayırlısı olsun kuzum :)

teşekkür ederim cnm
herkes süpürge arıyor sanırım ay ben çok şanslıyım kayınvalidem geçen sene ihlasın şu temzilik robutu gibi olan süpergesinden almış zemuszemus

kızlar bide anneler gününde kayınvalidenize bişe alacaksınız görümceniz var ise onla irtibata geçin ben öyle yaptım o eşarp ve buluz almış bende uygun etek aldım çok aradım ama buldum

anladım canımcım ama inan kullanırken daha memnun kalırsın
insanın genel hastalığı bu hep kendinde olmayanı istiyor bak ben kapaklı kaplarına asıldım bile kaydirigubbakcemile3

benimki bu:

Buda güzelmiş bunun moruna bakmıştım bende ama sonra diğerine karar verdim canım.
Sende güle güle kullan.. kaydirigubbakcemile3

Ağustosun tek geliniyim sanırm 1 ağustosda benim hihoyyyt

hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktan

ben de atladım konuya ama senin modellerin torbalılar
ben torbasız ve su filtresiz bakıyorum hep
acep torbalılar mı daha iyi fisfisfis

kesinlikle ben de öyle yapıcam
yan yana iki dükkana bakınca araştırmış sayıyomuşuz kendimizi de haberimiz yokmuş sırnaşık şey
diyen doğru demiş şekerim bence de sana sıradan geliyo bence çok değişik değerli bi hediye ve çerçeveyle çok daha güzelleşecek alkisalkisalkis

Buda güzelmiş bunun moruna bakmıştım bende ama sonra diğerine karar verdim canım.
Sende güle güle kullan.. kaydirigubbakcemile3

sağol canım ben bütün mutfak eşyalarımı mavi aldım diye mavisini seçtim ama tonu da sevimli gelmişti :asigim:

bu arada pratikev'de tefal actifry indirime girmiş havaleyle 300e kadar inmiş
gözüm var bunda ama pahalı yaa kaydirigubbakcemile

meltem evet canım
çünkü çok okudum torbasızlarda ince ince tozlar boşaltma sırasında sıkıntı yaratıyormuş
sulu sistemlerde temizleme sıkıntı imiş
dedim en iyisi eski usul
ama bu sölediklerimin hepsinde hava çıkış yerinin öncesinde hepa filtre var
hepa 13 en ince tozları dahi tutuo
dolyısıyla dışarı toz çıkmayacak
ve emiş güçlerine baktım
9074 450 W emiş gücü sağlıo çok gürültülü değiller küçükler
aklım 9074 te açıçası ama canlı canlı görmem de gerekiyor

emre anneme ne alcak merak ediyorum bilmiyorumkismile
ay cidden bütün elbiseciler aynı yerde, e biri 200 derse digeri de 200 der enayi mi de daha ucuza satsın? tabi bizde boşuna bakıyoruz o kadar, yeni yerler keşfetmek lazım kınadan önce geniş çaplı bi araştırma yapcam

evet o hepa filtre olayını bende duydum çok iyiymiş gerçekten
ama dediğin gibi süpürürken pırıl pırıl dökerken herşey ortaya çıkacaksa en iyisi torbalılar yine:hulya:
ben de en çok Samsung SC6780i beğenmiştim ama şimdi baştan baksam iyi olacak sanırım kafamçokkarıştı

kızlar yakınlarım sulu olanlardan kullanıdar hepsi torbalıya ger döndüler sanırım en iyisi torbalı olanlar :)

gerçekten ben de hep öyle duyuyorum
herşeyin klasiğinde var yine ne varsa demek ki bayanssulusmile

meltem birazda süpüegeden beklentine bağlı bazı şeyler
ben mesela
toz emişi iyi olsun
emiş gücü ayarı olsun
çok gürültülü olmasın
kablo toplama özelliği olsun
hepa 13 ve yıkanabilir filtreli olsun istiyorum
buna da uyan bi 9074 kalıo

aa bak kına işini biliyorum ben :lepi:
o konuda emşnönü çarşısını tek geçerim hihoyyyt
bir de esenlerde lola'mıydı neydi öyle bi yer keşfettim orası da uygun
nikah şekeri davetiye tüm kına ıvır zıvırı var aklında olsun kaydirigubbakcemile5

lepicim bir de philipsin FC 8614 modeline baktım şimdi konuşurken onun filtresi de hepa 12ymiş aynı işe yarıyor yani seninkiyle arasında 100tl fark var hemde
farkları seninki 2000w 450w emiş gücü benim dediğim 1800w 350w emiş gücü

bnm nişanlım anneler gunu hediyesi için temadan ağaç dikelim onların adına diyo ama bnde ilk hediyelerimiz bakdıkca bizi hatrlayacklrı birsey olsun diyorummm karrsz kaldım

meltemcim 8614 hea 12 dir toz torbalıdır
seninki toz torbasız

ama sölediklerimin arasında 9074 en kafama yatanı
450 wtt emiş 2000 watt motor toz torbalı hepa 13 yıkanabilir filtreli

hepa filtreler pahalı şeyler
buyüzden yıkanabilen ve uzun ömürlü olanları seçmek gerek
9074 te yıkanabilior

Son düzenleme:

eminönü ha, tamam bu aklımda bulunsun opuyorumnanaktan teşekkürler canım
bizde bi de bi adet var, ben herkeste var sanırdım baktım sora kimse bilmiyo
kınaya gelen kızlara, kadınlara falan kuruyemiş ve kına dağıtılırken bide renkli boncuklardan yapılmış bileklik veriliyo. hatıra saklansın diye. eminönünde boncukçular da çokmuş, boncukları da ordan alıp dizeriz heralde

çok doğru diyorsun valla ne istediğini bilmek çok güzel bişey olumunekankayizsmile
ben henüz az şey biliyorum bi filtreyi öğrendim bide sulu olmasın kısmını
şimdide torbalı daha iyiymiş onu öğrendim
bu hafta sonu saturn'e gidicem orasını çeşitlilik açısından çok beğeniyorum yanında da bimeks ve teknosa var istediğin gibi karşılaştırmada yapabiliyorsun :lepi:

Sonbahar gelmiş yakalayamadım gene

bacımmm nerelerdesin senn özledimm
kızlar hepinize selamlarr
bugün öğlen girdim fkt yazamadım çıktım hemen o arada cute nin ayakkabılarını gördüm güle güle kullan cnm
bende bugün sonunda kayınvaldeme hediye alabildim pazar günü ist.a gidicem hem anneler günü için hemde nişanlımın dçgünü için
ayrıca bikaç çeyiz aldım yine duramadım battanie ve çeşitli ebatlarda hurçlar aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…