- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.321
ayyyyy alemsiniz kızlar ne güldüm ne güldüm hangi face bu heeee
evet canlarım malum Bedicim böyle şeylerden pek hoşlanmıyor işin aslı benimde içimden pek açmak gelmiyordu o yüzden faceim yok.Babamın pc.de benim msn otomatik açılıyor yani pc.yi açmıştır babişkom msn.de açılmıştır,yazınca da face den bakabilirsiniz demiştir.Hey allam ya alem bu babişkom onun face.i sizde ne arasın değil mi ya :)))
hoşgeldiinn
en yakın cute nin düğünü varr
bugün kına yarın da düğündü dimi kızlrrr
hatigemm hoşgeldnn
hoşbuldum bitanem :)) ayyy o kadar işim varki yazlık kışlıklarımı hurçlucam odam pazar yeri gibi :)):1ninca:
ayy bide benm dolaba el atsan canm :)))
geçen sene kışlıkları koli yapmştm ağlaya ağlaya nasıl zor gelmişti senağlama
geliyim canım benim ne demek :))
yaaa bitanem bana gel sen bilmiyorumkismile son kez kışlıklarımı kendi evimde kaldırıyorum inan kendimi çok kötü hissediyorummm yaaa bıraktım nete geldim :gitme:
ayırıyorum güzelce hurçluyorum bölye getiririm evime diye ama kötü hissediyorum senağlamasenağlama
ayy canm benmm
ben geçen sene ağla ağla nasıl topladm bilememştm
ama bunlar bile güzel şeyler
aşkınla hep mutlu ol inş..
merhaba güzeller :)
merhaba güzeller :)
bunları hepimizin başından geçiyo desene bilmiyorumkismile
aminn sende hep mutlu ol canım :)):1hug:
günaydınlarrrrr bn daha başlamadım kışlıklara takvimde mayıs göstersede havalr dengeli değil bahnem altında toplamıyorum işin aslı duygusala bağlarım diyeeee keyfler nasıl :)
koly gele haticee :)
geçmiş olsunnn capsersyy dondurma sezonunu acdın mı bakım senn :) kim gelcekkk ikramlıklar ney olcakkk tüyo alayaım sendennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?