-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kız babişkon kendi facesinden mi bahsetti :))))
Allahmm bende sennkinden sandm ama seninde yokmuş :))))

ayy bide benm dolaba el atsan canm :)))

geçen sene kışlıkları koli yapmştm ağlaya ağlaya nasıl zor gelmişti senağlama

geliyim canım benim ne demek :))

yaaa bitanem bana gel sen bilmiyorumkismile son kez kışlıklarımı kendi evimde kaldırıyorum inan kendimi çok kötü hissediyorummm yaaa bıraktım nete geldim :gitme:
ayırıyorum güzelce hurçluyorum bölye getiririm evime diye ama kötü hissediyorum senağlamasenağlama

ayy canm benmm
ben geçen sene ağla ağla nasıl topladm bilememştm
ama bunlar bile güzel şeyler
aşkınla hep mutlu ol inş..

günaydınlarrrrr bn daha başlamadım kışlıklara takvimde mayıs göstersede havalr dengeli değil bahnem altında toplamıyorum işin aslı duygusala bağlarım diyee ee keyfler nasıl :)

günaydınlarrrrr bn daha başlamadım kışlıklara takvimde mayıs göstersede havalr dengeli değil bahnem altında toplamıyorum işin aslı duygusala bağlarım diyee ee keyfler nasıl :)

hoşgeldin canm benm
valla er geç sende bağlancan duygusala :))))
ayy keyfim yok boğazm acıyo ya puff
akşama da misafirim gelecek evde çok işim var mirmirmirmir

bu kk karşımda açık olduğu sürece bitiremem ben bu işleri bugün :)) kaçayım bitireyim işlerimi.. öpüyorum hepiniziii :))

koly gele haticee :)
geçmiş olsunnn capsersyy dondurma sezonunu acdın mı bakım senn :) kim gelcekkk ikramlıklar ney olcakkk tüyo alayaım sendennn :)

koly gele haticee :)
geçmiş olsunnn capsersyy dondurma sezonunu acdın mı bakım senn :) kim gelcekkk ikramlıklar ney olcakkk tüyo alayaım sendennn :)

ay benm dondurma sezonu hiç kapanmıyo canm ama iki haftadr da yemedim buzluktaki bitti kocacm da almadı :)))
eşimin arkadaşı arkadaşının ablası ve eniştesi :)))
ikramlıklar da un kurabiyesi kısır ve patatesli börek düşünüyorum ama
bide tuzlu kurabiyem var buzlukta yetmez mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…