-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam kızlar ben geldim
meltem gece yazdıklarını yeni görüyorum şekerim
saol, darısı başına diyim tekrardan opuyorumnanaktan

adacmm sen düğüne dair çok şey hatırlamazsın bi dvd yi izle o zaman tam olarak hatrlarsn hepsini
yani ben öyle olmştum :)))

meselaa neler oldu o gun nelere dikkat edilmesi gerek? bn nişanda takı takırlken millet ne taktığıma bakıyo demesin die biraz uzak metrja bakıodum nişanlımda dedi ilgilenmiyo gibi duruyosunnn ondan sonra gözlerrr takılrdaydı

amin canım benim
bazan sabahları kalkınca yaa ben evlendimde üstünden bu kadar zaman geçti , sevgilimle beraber uyanıyorum sabahları diye düşünürken buluyorum kendimi :)

ayy cnm valla planlı harreket etmek yani bunu yapim bunu yapmiyim desende o an o gece hiçbişi gözün görmüyo herşey kendi akışında gidiyo

amin canım benim
bazan sabahları kalkınca yaa ben evlendimde üstünden bu kadar zaman geçti , sevgilimle beraber uyanıyorum sabahları diye düşünürken buluyorum kendimi :)

bende ilk 3 ay falan gece uyandırıyodum
adamm gerçeksin dimi sen diye :))))
şimdi eskisi kadar uyandırmıyom ama bu gece nasıl sarıldıysam aşkım nefes alamıyorum dedi ya

kızlar ben kaçar kendinizee çok cici bakınnn :)

öptm canmcmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…