-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya ereğli gördüm bitane böle dğl daha değişik ama bu tarz rengide düz renkti
mutfağın rengi önemli dğl yaw gözükür biyere koymam o zaman
neyse akşam gitcez de bakcaz yine
oyy ne gzl cnm bitio yavaş yavaş
olsun onlarda alınır eğer yetişmezse de evlendikten sonra halledersiniz artık
cutenin kınası çok gzl geçer inş.

Düz renkse sorun diğil o zaman bebek. Krem ya da yeşil falanda çok tatlı olur.
Sağ ol bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Siz napiyonuz nişanlın geldi mi yakında?j

yaa canım biz çarşamba annemlerle birlikte gittik onlara oturmaya sonra pazar geldi ama uzun süre gelemicek ben yrn ist.a gitcektim ama kısmet dğlmiş iş ark.ını çıkarmışlar işten hafta tatilini kaldırmışlar eleman yok ide yerine birini alana kadar gelemicek şimdi

Aman yeterki çalışsın güzcüm bi süre idare ediverirsin artıkın. Yaramaz bi sebepten gelmemezlik olmasında.

Hayır canım almadım. Geniş cam kavonoz gibi bişey alırım alırsamda. Ben makinanın üstüne bişey koymam diye düşünüyorum bebek anaa daha makina örtüsü var bi de di mi Onuda normal düz masa örtüsü şeklinde sererim sanırsam pazardan bir kare masa örtüsü alıp:)
aa güzcüm dur sana mutfak halımı göstereyim mi??

Deterjan koymak için demişsin pardon bebeğim bende dökmek için anladım Deterjanlarımı banyo dolabına koyarım nasip olursa.
Banyo için tek sepet şöylşe alacağım bebek hani hasır piknik sepetleri oluyorya onlardan bi tane alıp makinanın üstüne koyarım havlu doldururum içine olur di mi?j

göster cnm
bende öle cam kavonoz gibi bişiy düşünüyrm
birde maki. örtüü almıcam sevmiorum onları dediğin gibi bişiy alırım belki ama benim fırınım yok büyük ihtimal mutfakta olcak çamaşır mak. o yüzden örtü gerekmez

olur tabii cnm sana dediğim sandığa da olur
ben o deterjan konulan plastikleri sevmiom yaa
cam kavonoz bakcam bakalım bişiyler yapcaz artık

Güzcüm o dediğimiz sandığa ben nasip olursa fotoları koymayı düşünüyorum sürekli fikir değiştiriyorum:) Sen napcan çamaşır mı çorap mı koayacaksın içine sandıkların?

halı çok hoş tatlım
güle güle kullan gzl günlerde inş.
bende daha bulamadım ne koyucağımı resim olabilir salonun ya da oturma odasının yerine koyucam büyük ihtimal ya da kapalı şekilde yatak odasına koyarımda bişiy koymam içine
yemenilerde olabilir belki

Sağ ol canım.
Gdmt gizemmmmm dünde slm verdim kuşum sana görmedin Nasılsın?

Yazmalarda iyi fikir aslında:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…