- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.421
ya ben troid hastasıyım her havalar ısınmasında yani bu aylarda elim ayaklarımın altı yanıyo günlerdir ayaklarımı kovaya sokup öyle yatıyorum kovasız yatamaz oldum her yaz aynı muhabbet geçen sene tedavi oldum iğne vuruldum sonra bir ara tedavimi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi hava ısındı yine şu an şirketteyim ikide birde gidip ayaklarımı yıkıyorum cayır cayır yanıyo hafta içi dr. gidicem deli olcam hangi hastalığıma dr gidiceğimi şaşırdım.....son 2 aydır şakır şakır adet olurum 5-6 gün sürer son iki aydır 2 gün zar zor oluyorum dr. gittim hastalığının 3 günü gel hormon testi yapalım dedi.benim annem 33 yaşında kesildi teyzem desen 29 korkuyorum tesltlerden sonra sonuç belli olucak korkuyorum morelim bozuk troid de korkutuyo ilerde çocuğum olmaz diye korkuyorum
ya ben troid hastasıyım her havalar ısınmasında yani bu aylarda elim ayaklarımın altı yanıyo günlerdir ayaklarımı kovaya sokup öyle yatıyorum kovasız yatamaz oldum her yaz aynı muhabbet geçen sene tedavi oldum iğne vuruldum sonra bir ara tedavimi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi hava ısındı yine şu an şirketteyim ikide birde gidip ayaklarımı yıkıyorum cayır cayır yanıyo hafta içi dr. gidicem deli olcam hangi hastalığıma dr gidiceğimi şaşırdım.....son 2 aydır şakır şakır adet olurum 5-6 gün sürer son iki aydır 2 gün zar zor oluyorum dr. gittim hastalığının 3 günü gel hormon testi yapalım dedi.benim annem 33 yaşında kesildi teyzem desen 29 korkuyorum tesltlerden sonra sonuç belli olucak korkuyorum morelim bozuk troid de korkutuyo ilerde çocuğum olmaz diye korkuyorum
bakalım hafta içi gidicem ama korkuyorum kötü birşey der diye dr saol canım
ay caspersyim kurban olduğum allahım inşallah çocuk yapmamla ilgili bir sorun yaşamam.c.tesi kadın dr gidicem salı günüde troide...
gün bitmeli ama artık..
gün bitmeli ama artık..
akannehirakannehir
tammadır ilk anne adayı belli oldu..Zuzum sen evlenir evlenemez doğurursun cnm bu korkuyla :) Allahım izin verir inşallah...
amiinnn
hadi ya açılışı biri yapsın ben gelirim ardından :))))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?