-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya ben troid hastasıyım her havalar ısınmasında yani bu aylarda elim ayaklarımın altı yanıyo günlerdir ayaklarımı kovaya sokup öyle yatıyorum kovasız yatamaz oldum her yaz aynı muhabbet geçen sene tedavi oldum iğne vuruldum sonra bir ara tedavimi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi hava ısındı yine şu an şirketteyim ikide birde gidip ayaklarımı yıkıyorum cayır cayır yanıyo hafta içi dr. gidicem deli olcam hangi hastalığıma dr gidiceğimi şaşırdım.....son 2 aydır şakır şakır adet olurum 5-6 gün sürer son iki aydır 2 gün zar zor oluyorum dr. gittim hastalığının 3 günü gel hormon testi yapalım dedi.benim annem 33 yaşında kesildi teyzem desen 29 korkuyorum tesltlerden sonra sonuç belli olucak korkuyorum morelim bozuk troid de korkutuyo ilerde çocuğum olmaz diye korkuyorum

canım çok geçmiş olsun... aman diikat et kendinee.. ve tedavilerini tedavini aksatma lütfen...

canm benmm
Rabbm acil şifalar versinn
el ve ayak yanması bende de var ama sıcaklardan diye düşünüp dikkat etmemştm hiç ya
bitanem ertelemeden git dr a ve kötü şeyler düşünme olur muu

bakalım hafta içi gidicem ama korkuyorum kötü birşey der diye dr saol canım

canım öncelikle çok geçmiş olsun..Allah bir an önce şifanı versin inş.. ama dur bakalım önce git doktora sonuçlar belli olsun.. moralini bozma diyemem çeken sensin bu rahatsızlıkları ama çok takıp kendini çok fazla üzme cnm.. ama her şekilde de tedavine bak öğren neyin olduğunu ki önlemini al.. :1hug:

zuzum Allah şifa versin cnm:Saruboceq: sıkma kendini stres yapmak sağlık için hiç iyi gelmez...

saol kızlar çok tşk ederim troid vücudun saati gibi problem olunca vücudun ayarları bozuluyo bende olduğu gibi canım sıkkın

ay caspersyim kurban olduğum allahım inşallah çocuk yapmamla ilgili bir sorun yaşamam.c.tesi kadın dr gidicem salı günüde troide...

:ecrin_bebek:
ay caspersyim kurban olduğum allahım inşallah çocuk yapmamla ilgili bir sorun yaşamam.c.tesi kadın dr gidicem salı günüde troide...

olmas Rabbimin izniyle canım benm
sen sadece olumsuz olup moral bozup bünyeni iyice zorlama tamam
oo daha ne günler gelecek
düğün haberlerini bebiş haberlerini alcazz
toplucaz teyze olcazz:ecrin_bebek:

tamamdır ilk anne adayı belli oldu..Zuzum sen evlenir evlenemez doğurursun cnm bu korkuyla :) Allahım izin verir inşallah...

ay kızlar inşallah ya sizin morelinize çok ihtiyacım var şu sıralar asabiyet de yaptı bende iyice ağlayığ ağlayıp duruyorum iyiki varsınız kimseyle konuşamıyorum sizden başka şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…