-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşgeldin ereğilicim..
ayy evt yaa şu gün bir bitsin artık....
evime gitmek istiyorum... evimin kadını moduna geçmek istiyorum..çok şeymi istiyorummm

zuzu... hiç canını sıkma ve takma canım benim.. her hastalığın kaynağı stres.. bunuda unutma...özellikle sendekilerin..
bende çocuk konuusnda riskli gruptayım.. ama takmıyorum.. herşey allahtan..bakalım zamanı gelince görcez canım benim...

kızlar son işlerimi toparlıyım ben..10 gün yokum..kendinize iyi bakın heee.. mısır yolları kumdan hadi bakalımm opuyorumnanaktan

ayy selam kızlar 2 gün giremedim anca bitirdim geçmişikafamçokkarıştı

günaaydınlarr
meltemre , evlendim fatihe gelin geldim :)))
önce esenlerdeydim otogarın orda .

hoşgeldin o zaman bizim gelinimizsin artık :lepi:
neresindesin fatihin ben şimdi fatih caminin ordayım historianın oraya gelin gidiyorum sırnaşık şey

biraz geç oldu ama başınız sağolsun adacım bu ara biraz sağlık açısından sıkıntılı gidiyorsunuz galiba
kayınvalidenle aranızda olanları bilmiyorum da kızların yazdığından anladığım kadarıyla aranız hoş değil :mymeka: ama boşver insanlık sende kalsın sağlığına kavuşsun inş

casper seninki hakedio bacım ozaman :))
bi yere gitmese müstahak ona he
mokunu çıkarmış olayın kafasına vursak düzelir mi

ay sana da tarzına da bayılıyorum yavrum yaaa :roflol::roflol:

şu duvar sticker ı çok hoşuma gitti yaa alsam mı ki acaba? baş ucuma yaparım odama zemuszemus

kullan var mı ki bunlardan, böle resimlerdeki gibi güzel duruyo mu gerçekten?

bu çok şirinnmiiş :asigim: ama dedikleri gibi daha bekar odası için
ben biraz daha ağır beğeniyorum :kedi: yatakbaşı için bunu beğendim ben

hımmm
anladım canım
oda güsele benziyo
ama artık yumurtalı gıdalar yasak bana
ellerim toplu iğne başı kadar su topluyo,sora çatlıyo filan kötü oluyo

çok geçmiş olsun canım :1hug:
sıcaklar özellikle yumurta alerjilerini arttırıyo

kıs ona daha erken :)))
hem aynı dönemde hamile olalım herkesle beraber gün sayarız inşş
bi herkesi gelin edelim de

ehehuheue burayı hamile topiğine çeviririz o zaman bol bol naz yaparız birbirimize alınırız ne güzel :roflol::roflol:

ayy ne güzel anlatıyorsun valla canım çektiii :asigim::asigim:

canm pilav ilk denediğim yemek olmştu
o gün bugündür de güzel yaparım :)))

ölçülü yaparsın canm o zamanda tutar merak etme sen

evet ölçü çok önemli ama bi marka seç kendine hep o markadan yapmaya alış bence şekerim
her markanın su ölçüsü aynı olmayabiliyor kimine fazla gelen su kimine az gelebilio

ahanda burasda bizim balkondan

ayy ne harika yahuu maşallah

Merhaba arkadaşlar, ara ara sizi takip ediyorum...bende düğün hazırlığındayım... bunlarda benim çeyizim.... Yanlız kahvaltı setinin rengi benimki aynı modelin pembesi :1rolleyes:

güle güle kullan mutlulukla eskit canım opuyorumnanaktan
gerçekten çok şıklar çok beğendim karacanın setini almışsın sanırım dimi onun modelleri :1hug:

çok büyük geçmiş olsun canım
inşallah güzel haberlerle dönersin haftaya :Saruboceq: :Saruboceq:

sus be sen konuşma böyle zaten seni her gördüğümde aklıma selpak ve filler geliyor :mymeka:
Bide bana bakın bi kaç kişi beni beklesin haaa 3 yıl sonra

bende senleyim kuzum
ama ben 3. yıl doğurmuş olurum yani 2.yılın sonlarında hamile kalırım anca inş.
2.yi düşünüyorum çünkü e araya da yaş farkı koycez geç olmasın sonra zemuszemus

canımsın ya gulsun saol bitanem bakalım dr ne dicek ama çok stresliyim ya elimde değil

kızlar son işlerimi toparlıyım ben..10 gün yokum..kendinize iyi bakın heee.. mısır yolları kumdan hadi bakalımm opuyorumnanaktan

canım sana iyi yolculuklar... iyi tatiller, bol eğlenceler kocişinle... bol bol gez.. gör.. resim çek..sonrada biizmle paylaş... :)))
yerimsenibenyerimseniben

Zuzu çok çok geçmiş olsun. ıleridede olumsuz bişey olmaz Allah'ın izini ile Sıkma canını.

ayy ne güzel yaşasın balayııı hihoyyyt
herşey beklediğinden daha da güzel geçsin inş. bol bol fotoğrafla dön biz de mısırı görmüş oluruz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…