- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.461
:1hug:
günaaydınlarr
meltemre , evlendim fatihe gelin geldim :)))
önce esenlerdeydim otogarın orda .
günaydın canlarım,
güzel bir gün diliyorum hepinize....
yoğunluktan başımı kaldıracak halim yok derken dün bir de Bedi'nin anneannesini kaybettik.İşe de gelmedim evde de net yok o yüzden sizlere hiç haber veremedim.Umarım ters bir durum oluşmamıştır yokluğumda.Önemli gelişmeler var mıydı??? varsa söyleyin emi...
casper seninki hakedio bacım ozaman :))
bi yere gitmese müstahak ona he
mokunu çıkarmış olayın kafasına vursak düzelir mi
hımmm
anladım canım
oda güsele benziyo
ama artık yumurtalı gıdalar yasak bana
ellerim toplu iğne başı kadar su topluyo,sora çatlıyo filan kötü oluyo
kıs ona daha erken :)))
hem aynı dönemde hamile olalım herkesle beraber gün sayarız inşş
bi herkesi gelin edelim de
canım.....anlatılmaz yaşanır diyesim geldi bir an :)))
vallahi tarif edemeyeceğim kadar güzel bir duygu,güvende hissediyor insan kendini daha bir çok ve kendi evinin olması sorumluluğu daha bir başka şekillendiriyor hayatı...
anlayacağın güzelmiş....hele de sevdiğin adamsa kocişin çok daha güzelmiş...
canm pilav ilk denediğim yemek olmştu
o gün bugündür de güzel yaparım :)))
ölçülü yaparsın canm o zamanda tutar merak etme sen
ahanda burasda bizim balkondan
Merhaba arkadaşlar, ara ara sizi takip ediyorum...bende düğün hazırlığındayım... bunlarda benim çeyizim.... Yanlız kahvaltı setinin rengi benimki aynı modelin pembesi :1rolleyes:
ya ben troid hastasıyım her havalar ısınmasında yani bu aylarda elim ayaklarımın altı yanıyo günlerdir ayaklarımı kovaya sokup öyle yatıyorum kovasız yatamaz oldum her yaz aynı muhabbet geçen sene tedavi oldum iğne vuruldum sonra bir ara tedavimi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi hava ısındı yine şu an şirketteyim ikide birde gidip ayaklarımı yıkıyorum cayır cayır yanıyo hafta içi dr. gidicem deli olcam hangi hastalığıma dr gidiceğimi şaşırdım.....son 2 aydır şakır şakır adet olurum 5-6 gün sürer son iki aydır 2 gün zar zor oluyorum dr. gittim hastalığının 3 günü gel hormon testi yapalım dedi.benim annem 33 yaşında kesildi teyzem desen 29 korkuyorum tesltlerden sonra sonuç belli olucak korkuyorum morelim bozuk troid de korkutuyo ilerde çocuğum olmaz diye korkuyorum
sus be sen konuşma böyle zaten seni her gördüğümde aklıma selpak ve filler geliyor :mymeka:
Bide bana bakın bi kaç kişi beni beklesin haaa 3 yıl sonra
hoşgeldin ereğilicim..
ayy evt yaa şu gün bir bitsin artık....
evime gitmek istiyorum... evimin kadını moduna geçmek istiyorum..çok şeymi istiyorummm
zuzu... hiç canını sıkma ve takma canım benim.. her hastalığın kaynağı stres.. bunuda unutma...özellikle sendekilerin..
bende çocuk konuusnda riskli gruptayım.. ama takmıyorum.. herşey allahtan..bakalım zamanı gelince görcez canım benim...
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
çatal+bıçak bırak direk elle dal Şeniz
zaten formalite çatal+bıçak :)) aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5
ay aklıam direk elle dal deyince Fatma Girik 'in bi filmi geldi :roflol:
kızlar son işlerimi toparlıyım ben..10 gün yokum..kendinize iyi bakın heee.. mısır yolları kumdan hadi bakalımm opuyorumnanaktan
canım çeyizi neden kendi evine seriyorsunki... annnenlere sersen hafta içi.. c.tesi akşamıda toplasan ve pazarda götürsen...
kızlar son işlerimi toparlıyım ben..10 gün yokum..kendinize iyi bakın heee.. mısır yolları kumdan hadi bakalımm opuyorumnanaktan
ne filmi be :sm_confused::sm_confused:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hg hemşo :))
:asigim::asigim::asigim::sm_cool:a.s.hoşgeldin ereğilicim..
Hayırlı yolculuklarrr çok eğlen tamam mı cnm:)kızlar son işlerimi toparlıyım ben..10 gün yokum..kendinize iyi bakın heee.. mısır yolları kumdan hadi bakalımm opuyorumnanaktan
yaa kesin izlemişindir yaaa..bu köyde yaşıyo vahşi hatun yani.. elle bi kuzunun but kısmını yemesi varya nasıl böle vahşice :roflol:
yaa kesin izlemişindir yaaa..bu köyde yaşıyo vahşi hatun yani.. elle bi kuzunun but kısmını yemesi varya nasıl böle vahşice :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?