-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

mesai biter hatige gider.. offf yarın iş arkadaşının sınavı var sabahtan burdayım öğlene kadar... öpyom siziii :)) akşama görüşücez sipit senin için gelicemmm :))

Meltememre olsun canım sende yine takıl bize aradan zamanı gelince çıkarsın..

heheuhehe olur olur öyle yaparız o zaman :lepi:

bizde dün alışverişteydik kızlar hemen bütün eksikler tamamlandı
3'lü seti dominoxtan aldık

bu da silence force compact modeli

bide bu

sanırım bi tek bornoz takımı kaldı
şunu seçtim ben gayette ucuz hemde renk alternatileri var ama hangisi olsa bilemedim sanırım kahveli olanı seçicem sizce hangisi benneyaptımki

canım ben de bekar odam için alıyım dedimdi zaten :) şu anki odama yaniiii opuyorumnanaktan

sanırım bi tek bornoz takımı kaldı
şunu seçtim ben gayette ucuz hemde renk alternatileri var ama hangisi olsa bilemedim sanırım kahveli olanı seçicem sizce hangisi benneyaptımki

kahveli çok hoşmuşşşş opuyorumnanaktan

Meltemrecim hayırlı olsun çok güzellerrrr. Bornozdada kahve krem çok şık bence tabii göreceli:) Hepsini şimdiden güle güle kullan canım.
Hoşçakal Gülsüncüm.
Youcukkk naber:d

kahve yada mavili olan güzelmiş.

canım ben de bekar odam için alıyım dedimdi zaten :) şu anki odama yaniiii opuyorumnanaktan

kahveli çok hoşmuşşşş opuyorumnanaktan

bizimkide kahveli

Meltemrecim hayırlı olsun çok güzellerrrr. Bornozdada kahve krem çok şık bence tabii göreceli:) Hepsini şimdiden güle güle kullan canım.
Hoşçakal Gülsüncüm.
Youcukkk naber:d

çok sağol ereğlicim opuyorumnanaktan
sana dediğim 120tl olan seti buydu tacın kaydirigubbakcemile5
benimde ufaktan aklım maviliye kayıyordu da ama gönlüm kahveden yanaydı daha şık duruyor sanki
o zaman oy birliğiyle kahveliyi seçtim bu modeli henü bulamadım bulsam alıcam
sağolun kızlar fikir için
gdmt ay pardon o zaman bekar odası kısmını kaçırmışım çok tatlıı :lepi:

Ay kız mavi-pembede çok güzel geldi bir anda meltemcimbilmiyorumkismile
Canım 3 lü seti kaça aldınız kuş?

gdmt ay sanırım adın gizem söylememde bi sakınca var mı :kedi:
seninki kadar orjinal değil ama bu da benim odamdaki stickerım :asigim:

Ay kız mavi-pembede çok güzel geldi bir anda meltemcimbilmiyorumkismile
Canım 3 lü seti kaça aldınız kuş?

ayy işte aynen bana da öyle oluyo bi gidip geliyorum
ama çok renkli olduğu için kahvenin daha şık olduğuna karar veriyorum her seferinde kaydirigubbakcemile3
3lü set normalde 1475e geliyordu 1200e aldık kuzum opuyorumnanaktan

İyi almışsınız canım. Hayırlı olsun tekrar maşallah bayağı eksildi seninde kız.

O da çok güzelmiş Meltemrecimmmmm

İyi almışsınız canım. Hayırlı olsun tekrar maşallah bayağı eksildi seninde kız.

çok sağol canımcım opuyorumnanaktan
evet normalde sert cam ocaklar çok pahalı boschta baktık en ucuzu 880di teka'yı franke'yi falan demiyorum bile zaten hemde dominox frankenin türkiye markası aynı kalite yani
herşeyim bitti kuzum sonunda yaa bi bornozum kaldı işte onu da bulamadım bulsam o da kalmıcak
bu kadar erkenden bitirmek valla büyük rahatlık bunu anladım çok şükür
bi de dün kayınvalidem salon için örtü takımı hediye aldı resmini çekip eklemek istiyorum da üşendim bugün eklerim ama çok beğendim gerçekten opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…