-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

alemsizniz yaaa kaydirigubbakcemile3 geçici vergimm :roflol: çok yaratıcı olmuşşş :roflol:

adacım günaydın, ben hala senin bidane bile resmini görmedimmmmmmm

evet hatige'cim benim ailemde de pazar kahvaltıları çok önemlidir,ailenin hep bir arada olduğu vakittir ve mis gibi demlenmiş kokulu çaylarımız eşliğinde kahvaltıyı bitirdikten sonra bile masadan kalkmadan muhabbeti devam ettirmekte artık gelenekselleşmiştir bizde...
o yüzden kendi evimde de devam ettirmeye özen gösteriyorum...

alemsizniz yaaa kaydirigubbakcemile3 geçici vergimm :roflol: çok yaratıcı olmuşşş :roflol:

adacım günaydın, ben hala senin bidane bile resmini görmedimmmmmmm

canım günaydın fotoları daha ekleyemedim ki
1 tane kızlara mail atmıştım,mailini gönderirsen bende ki o 1 adet fotoyu sana da gönderirim...

aynen kuzum aynen geç kalkılır kahvaltı geç hazırlanır herkes bişi hazırlar..muhabbeti dersen tadına doyum olmaz.. iyi yapıyosun kendi evinde de devam ettirmekle.. benim en sevdiğim zamandır evde pazar kahvaltısı valla opuyorumnanaktan bende evlendikten sonra da devam ettirrim vereliniortak

günaydın kızlarr

Allahm bayılıyorum pazar kahvaltılarınaa

eşimle bi yere gitmeyeceksek misafirimiz de gelmeyecekse

12den önce başlayamıyoruz kahvaltıya

bn ortalığı toplarken eşim hazırlıyo çünkü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…