-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

casperım....ballı sütüm,günaydın...
maşallah o halde kuzum senin kocişe de,demek pazar kahvaltısını seven ve hazırlamaktan gocunmayan bir eniştemiz var...

Karışık Omlet
Malzemeler:

2 yemek kaşığı tereyağı
3 dilim ince kıyılmış pastırma
2 yemek kaşığı haşlanmış mısır
rende kaşar peyniri
4 ince dilim salam
tuz
karabiber,kekik
5 yumurta
4 yemek kaşığı süt

Yapılışı:

Pastırmaları ve salamları ince ince doğrayın. Omleti yapmak için 5 yumurtayı çukur bir kaba kırın, içine süt ve tuz ekleyerek çırpın. Tereyağını tavaya koyun, eriyince çırptığınız yumurtaları ekleyin. Omleti önlü arkalı pişirin ve hazırladığınız malzemeyi omletin ortasına yerleştirin, ikiye katlayın. Yanına mısır ve yeşillik ekleyerek sıcak servis yapın.

casperım....ballı sütüm,günaydın...
maşallah o halde kuzum senin kocişe de,demek pazar kahvaltısını seven ve hazırlamaktan gocunmayan bir eniştemiz var...

evet canmcmm
her pazar o hazırlamasa da çoğu zaman pazar kahvaltısı aşkımınn
sadece kahvaltı deil saolsun her konuda yardımcı oluyo ve
bundan gocunmuyo
seviyom ben adamımı yaa
ayy bi özledim kii:asigim:

günaydınlarr
ohh 11i 10 geçene kadar uyudum valla kıslar, kocam aramasa daha da uyuycaktım
kahvaltımı ettim geldim
iş çıkışı kadıköye geçip gezices

bu arada bir haftadır hastalıkdan yatıyordum , böbreklerim ciddi enfeksiyon dolmuş , acile gittik geçen hafta bi dolu ilaç antibiyotik verdi doktor, anca geldim kendime.

siz siz olun yeni evlenecekler balayında sakın sakın havuza girmeyin, benim gibi önce sistit olur sonra böbreklerinizi iltihaplatırsınız

ihmal etmem mümkünmü ada, hakan peşimde ilacını içtinmi , sırtını ört, içine çıttçıtlı badi giymeden işe gitmek yok diye dolanıp duruyo :=)

ama iyiyim şimdi çok şükür

canm benm
dikkat et kendine çook geçmş olsunn

adaaaaaaa mesaj kutuna baaaak. mailimi gönderdim, hanidir resim bekliyom bayanssulusmile

evlilik evcilik gibi gidiyo valla şu an casper , maşallah benim hastalıklarım dışında herşey yolunda :))

hasta ettin beni diyorum küsüyo :)

selam kıslarr
ereğli çok teşk. ederim cnm annem dün gece nane limon kaynattı içtim bugün daha iyyim.
pınar sana da geçmiş olsun cnm
benim böbreklerim normalde de rahatsız havuza girmek mi aslaaa,
ada aşkolsun snaa kuşum bana yollamadın foto

canmm sana da çok geçmiş olsnn
ayy herkes hasta yaa
hoşgeldinn bu aradaaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…