-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda halleder patronun maddi işleri de sen de rahatlarsın kuzucum... allahım kriz yok diyenlere duyrulur....klava:

hahaah benimki gece 2 de gelcek.. gitmeden çorba yapmış.. bende yanına birşeyler yapar uyurum erkenden:))

canım umarım bir an önce yatarda krediyi aksatmadan ödersiniz...

ayy kk nin enişteleri kocişlerine nazar değmesinn
ellerine sağlık enişte beyin canmm
ayy inşş canm yaa
eşimin patronu çok anlayışlı olmazsa içerden para alır

akşam EZEL var uyumam :sm_cool:

giyerim pijamalarımı hemen yemektn sonra
zaten 15 dk da uyuyp kalırım :)))

ayy canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda halleder patronun maddi işleri de sen de rahatlarsın kuzucum... allahım kriz yok diyenlere duyrulur....klava:

umarım canmm
ayy yok iş çok sadece ödemeler geç oluo ondan sıkıntı oldu bu ara

Son düzenleme:
:sinifsinif::sinifsinif:
aynen yaa ayy p.tesi günleri of pof diye diye zor geçiyo yaa
kaçta çıkacaksn canm

kuzucum biliosun benim mesai sorunum yok. cem ile beraber çalıştığımızdan.. bu sabah da zekai sevgilim dükkanın anahtarlarını çantamda unuttuğu için sabahın köründe geldim açtım dükkanı bi yarım saate kadar çıkarım büyük ihtimalle... ohh evde annemler de yok.. yaşasın özgürlük ve kafa dinlemek :)

ayy harika canmm
benm de son 1,5 saatimmvereliniortak

undomiel hoşbuldum canım a.s.

negzel herkes çalışıyo, işe gitmeyi özledim
ama nişanlım düğünden sonra iş bakarız çok istersen, şimdilik otur evde diyo.
ben acaip sıkıldımm amaa
işten çıkmama şukadar kaldı felan yazmışsınız, özendim walla.. boshayallersmile

ben geldimm :)) işten çıktım ya eve dinlenmek için.. dedim bi doktoruma uğruyayım hastaneye gideyim.. bu halsizlik nedir falan, hem mide kontrolümüde oldum.. verdim kanları falan sonuçların çıkması falan derken. oh sonunda evdeyim ve yatma modu :))

canm bende evde olmayı özledimm
işten eve gel yemek temizlik misafir şu bu
ayy bi on gün evimde otursam boş boş ne güzel olurr

hoşgeldn canm benmm hadi bakalm dinlen artkk

canım geçmiş olsun. bende seni arıcaktım ama eve gidip dinlenicem dediğin için hadi rahatsız etmeyeyim dedim umarım bebeeemm sonuçların güzel çıkar..

ay canım tahmin edebiliyorum ne kadar sıkıldığını.. ben de cem ile yeni nişanlandığımda daha önce çalıştığım yerden ayrılmıştım ve kös kös evde oturuyordum.. valla psikolojim bozuluyordu.. bence eğer çalışmayı seviyorsan hiç düğünü falan bekleme derim hemen bi iş bul.. şimdiden evde oturmaya alıştırman nişanlını sora hep evde oturtmak ister

umarım sonuçlar güzeldir hatige, geçmiş olsun aynı zamanda gamyoncuiremsu

teşekkürler cnm.. sonuçlar kötü değil çok şükür.kansızlık ve vitamin eksikliği olmuş bu ara..düzenli yemek falan yemem gerekmiş vsvsvsv .. :))

hoşgeldn canm benmm hadi bakalm dinlen artkk

sağol canımmmm :)) opuyorumnanaktan

ay canım tahmin edebiliyorum ne kadar sıkıldığını.. ben de cem ile yeni nişanlandığımda daha önce çalıştığım yerden ayrılmıştım ve kös kös evde oturuyordum.. valla psikolojim bozuluyordu.. bence eğer çalışmayı seviyorsan hiç düğünü falan bekleme derim hemen bi iş bul.. şimdiden evde oturmaya alıştırman nişanlını sora hep evde oturtmak ister [/QUOTE]

bende maaşda sorun yaşadığım için galiba hiç çalışasım gelmiyo 1,5 aydır
evime gidince huzur buluyorumm keşke hep evde olsamm kısa bi süre :))))

canım geçmiş olsun. bende seni arıcaktım ama eve gidip dinlenicem dediğin için hadi rahatsız etmeyeyim dedim umarım bebeeemm sonuçların güzel çıkar..

çok sağo canım bnmmopuyorumnanaktan sonuçlar kötü değil çok şükürrr tatlışımmm klasik şeyler.. dikkat etmek gerek.. :)):1hug:

çok sağo canım bnmmopuyorumnanaktan sonuçlar kötü değil çok şükürrr tatlışımmm klasik şeyler.. dikkat etmek gerek.. :)):1hug:

kuzum sana boşuna yemek ye yemek ye die baskı yapmıomuşum bak hissetmişim.. valla hemen acil olarak bence beslenme programına el atmamız lazım.. daha çok koşturucaz düğün zamanında dinç olmak lazım

kuzum sana boşuna yemek ye yemek ye die baskı yapmıomuşum bak hissetmişim.. valla hemen acil olarak bence beslenme programına el atmamız lazım.. daha çok koşturucaz düğün zamanında dinç olmak lazım

evet kuzum baskı yapıyodun, bi babam, bi ibo, bide sen zaten :))sempatiksalakcinni

beslenme programıma el at sen ama mide hastasıyım ona göre bi liste yap bana, iştahımıda açsınn :)) kesinlikle haklısın canım yaa düğün zamanı dinç olmak lazım, ben ilk başlarda sukoyverdim bilmiyorumkismile

walla kuzucum face'den falan ulaşıcam artık enişteme sölicem bu kız dicem gündüz bişecik yemio dicem lmaz: o zaman görcen gününü sempatiksalakcinni
neyse kuzucum ben sana bi beslenme programı yapıcam yarın falan mail atarım sana eee serde gıdacılık olunca hallediveririrm kuzum bu sorununu da olumunekankayizsmile

caspersy
mesleğim muhasebe canım..ben de eski iş yerimden maaşımı alamadığım için çıkmak zorunda kaldım
kriz felan derken baktım 2 ayda bir maaş alıyorum sonra 3 aya çıktı.. olmadı ayrıldım yani, umarım senin iş yerinde herşey normale döner, maaşını felan alırsın

işteyken ben de senin gibi düşünüyodum, 1 hafta evde kalsam uyusam, uyusam ..ama sıkılıyo insan mafoldumben

unfomiel
evet canım yaa, ona kalsa evlenince de çalışmamı istemiyor..ama çalışıcam ben..ev kızı modu sıktı çok
ben de istiyorum işe girmeyi ..ama 1 ay sonra felan tatile gitcez ..şimdi girsem olmaz
tatil dönüşü felan bakıcam artık eyvahedigeldismile

hatige
beslenmene dikkat et canım, bu havalarda insanın canı bişi yemek istemiyo gerçi dimmi, vitaminler felan dengeler umarım.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…