- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.741
umarım canmm
işin kötü tarafı gerçkten parası yok
banka hesaplarıyla ben ilgileniyorum
ilk para geldiği an hemen isticem başkasına vermeden ama off gelemedi bi türlü para
1,5 aydr aşkm halltmeye çalışıyo ama kredi de var 21inde yatacak para yok
ayy umarım bugn yarın alırım maaşımı
hahaah benimki gece 2 de gelcek.. gitmeden çorba yapmış.. bende yanına birşeyler yapar uyurum erkenden:))
canım umarım bir an önce yatarda krediyi aksatmadan ödersiniz...
akşam EZEL var uyumam :sm_cool:
ayy canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda halleder patronun maddi işleri de sen de rahatlarsın kuzucum... allahım kriz yok diyenlere duyrulur....klava:
off ya izmir çok sıcak... çok feci uykum var eve gitmek istiyorum artık mafoldumben
:sinifsinif::sinifsinif:
aynen yaa ayy p.tesi günleri of pof diye diye zor geçiyo yaa
kaçta çıkacaksn canm
kuzucum biliosun benim mesai sorunum yok. cem ile beraber çalıştığımızdan.. bu sabah da zekai sevgilim dükkanın anahtarlarını çantamda unuttuğu için sabahın köründe geldim açtım dükkanı bi yarım saate kadar çıkarım büyük ihtimalle... ohh evde annemler de yok.. yaşasın özgürlük ve kafa dinlemek :)
undomiel hoşbuldum canım a.s.
negzel herkes çalışıyo, işe gitmeyi özledim
ama nişanlım düğünden sonra iş bakarız çok istersen, şimdilik otur evde diyo.
ben acaip sıkıldımm amaa
işten çıkmama şukadar kaldı felan yazmışsınız, özendim walla.. boshayallersmile
ben geldimm :)) işten çıktım ya eve dinlenmek için.. dedim bi doktoruma uğruyayım hastaneye gideyim.. bu halsizlik nedir falan, hem mide kontrolümüde oldum.. verdim kanları falan sonuçların çıkması falan derken. oh sonunda evdeyim ve yatma modu :))
ben geldimm :)) işten çıktım ya eve dinlenmek için.. dedim bi doktoruma uğruyayım hastaneye gideyim.. bu halsizlik nedir falan, hem mide kontrolümüde oldum.. verdim kanları falan sonuçların çıkması falan derken. oh sonunda evdeyim ve yatma modu :))
undomiel hoşbuldum canım a.s.
negzel herkes çalışıyo, işe gitmeyi özledim
ama nişanlım düğünden sonra iş bakarız çok istersen, şimdilik otur evde diyo.
ben acaip sıkıldımm amaa
işten çıkmama şukadar kaldı felan yazmışsınız, özendim walla.. boshayallersmile
umarım sonuçlar güzeldir hatige, geçmiş olsun aynı zamanda gamyoncuiremsu
hoşgeldn canm benmm hadi bakalm dinlen artkk
canım geçmiş olsun. bende seni arıcaktım ama eve gidip dinlenicem dediğin için hadi rahatsız etmeyeyim dedimumarım bebeeemm sonuçların güzel çıkar..
çok sağo canım bnmmopuyorumnanaktan sonuçlar kötü değil çok şükürrr tatlışımmm klasik şeyler.. dikkat etmek gerek.. :)):1hug:
kuzum sana boşuna yemek ye yemek ye die baskı yapmıomuşum bak hissetmişim.. valla hemen acil olarak bence beslenme programına el atmamız lazım.. daha çok koşturucaz düğün zamanında dinç olmak lazım
evet kuzum baskı yapıyodun, bi babam, bi ibo, bide sen zaten :))sempatiksalakcinni
beslenme programıma el at sen ama mide hastasıyım ona göre bi liste yap bana, iştahımıda açsınn :)) kesinlikle haklısın canım yaa düğün zamanı dinç olmak lazım, ben ilk başlarda sukoyverdim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?