-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

caspersy canım merhaba topiği okudumda şimdi su böreği yapacağını okudum bende hazır yufkasını aldım bir ay önce evde yaptım harika oldu tavsiye ederim çok öptüm ...yarın dr gidicem benim için dua et gelince yazarım size canım

böle bişi varmıydı kız
ben uydurdum sanıodumbayanssulusmile

kardeşim de yapıyo böylee espiriler, her kelimenin bir kafiyesini buluyor, aşinayım yani kaydirigubbakcemile3

nefessiz izlenen bir bölümdü yine EZEL,
iyi akşamlar herkese..kimler var :))

kardeşim de yapıyo böylee espiriler, her kelimenin bir kafiyesini buluyor, aşinayım yani kaydirigubbakcemile3

eevveeeet :lepi::lepi:
seyrettiğim tek dizi
bayılıyorum yaa mükemmel :asigim::asigim:

sazan ilan ediyorum kendimi o zaman :lepi:
ama cidden bişey olsa sazanlık olmasın diye sormiciim işte hıh :dilcikar:

ay sor canım olurmu bn de sen gibiyim boşver

hehe ben de arada yaparım:))
ezel güzeldi evet ama
çok açık var
patlama olan yerdki tahta arabada bir toz bilem yoktu is mis olaydı en azından yav
bide ezel kavga edio ya cüneyt arkın gibiydisempatiksalakcinni
mesela iki adam var biri beklio ki diğerini ezel düşürsün sıra ona gelsinkaydirigubbakcemile3
ezelin senarisitinin ellerinden öpüyoruzbayanssulusmile

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bu sabah
ben yağmurlu bir güne uyandım
boshayallersmile

benim odayada güneş vuruoopuyorumnanaktan

Herkeslere günaydıın

günaydın...

bence ezel showdayken güzeldi..akıcıydı... ama şimdi izlerken çok sıkılıyorum ve kanal değiştiriyorum.. dolayısıyla artık izlememeye başladım...

Günaydın Herkezee Dün Hakan ile birlikte cevahire gittik.
Dayanamadım bu epilasyon aletini aldım kendime 179 YTL den indirime girmiş.. 79 YTL..
Kullanan var mı güzele benziyor..

speddy cim.. hayırlı olsun canım.. valla çok indirim varmış.. benimki braun, yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum.. ama eminim rowenta da iyiydir..

speddy cim.. hayırlı olsun canım.. valla çok indirim varmış.. benimki braun, yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum.. ama eminim rowenta da iyiydir..

Ben ucuz olsun diyordum bide 69 YTL vardı oda Phılıps ama kadın dedi oradaki bu indiirmde falan diyince bende bunu aldım fena değil bi denedim akşam soğuk üflüyor. :lepi:

Dün yavaştan davetiye dağıtmaya başladım, yani internetten arkadaşlarıma falan işte Tek Tek Özel mesaj ile yolluyorum. çok var daha ama gelecek kişi ancak benimle irtibata falan geçebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…