-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sipidicim bak bu tarifi de arşivine alabilirsin tadı çok lezzetli oluyor...Dün denendi ve onaylandı haberin olsun :)))

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

malzemeler:

2 baş kuru soğan
4-5 sivri biber
2-3 yemek kaşığı tereyağı (veya zeytinyağı)
4 orta boy domates
1 kase pilavlık bulgur
2 kase kaynamış su
1 tatlı kaşığı tuz
hazırlanması:

1. 2 baş kuru soğanı ve 4-5 sivri biberi doğrayıp 2-3 yemek kaşığı yağ ile kavurun.

2. 4 domatesi soyup fındık büyüklüğünde doğrayın ve tencereye ekleyin.5 dakika kavurun.

3. ayıklanıp yıkanmış 1 kase bulguru ekleyin. 2 kase kaynamış suyu ekleyin.1 tatlı kaşığı tuzu da ( arzuna göre bulyon'da çok iyi oluyor ben bulyon ve köri de ekledim-bulyon koyarsan tuzu kontrol ederek koy...)ilave edip bulgurlar suyu çekene kadar pişirin. suyunu çekince tencerenin kapağının altına kağıt havlu koyup 5 dakika demleyin.

selam kızlar nasılsınız? kalkamadım sabah yafu :) daha yeni geldim ama keşke gelmeseydimm sipidiciimm , adacıımmm bugün hep beraberiz desenize

o zaman keyfini çıkaralım kızlar.. ya bu arada bişi sorcam.. siz mesaj büyük resim nasıl ekliosunuz???

sipidim maydanoz süs niyetine ya koymak zorunda değilsin,içinde yok zaten hımmm bak ben bir de 2 diş sarımsak ta ekledim domatesleri kattıktan sonra enfes bir koku verdi...

undomiel hoşgeldin güzelim evet bugün buradayız :)))

yupp yupp kaydirigubbakcemile5

ya uff benim şu kpss'ye çalışmam lazım ama hiiç içimden gelmio ya.. napıocam ben.. yakında cem öldürcek beni çalışmıorum die sempatiksalakcinni:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…