- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.101
akşam konserine gidicektik ama yalan olduu
istemiyorum gitmek ama hakanı da tek bırakamam onun için düğüne gidicez.
Düğün günü takıcam ama bunu bi ispat olsun diye değil sadece o anı da yaşamak için takıcam. Düğün salonunda çıkartırımm.
Hımmm bende çıkmadııı vallahi 42 yazdı :jeyyar:
kuzuu nasıl başardın 42 çıkarmayı yafuu?kafamçokkarıştı ideal evlenme yaşına kaç dedin ki ???
neden sipidiciimmm???
bu arada düğün günü belinize kırmızı kurdele takacak mısınız ya da taktınız mı????
istemiyorum gitmek ama hakanı da tek bırakamam onun için düğüne gidicez.
Düğün günü takıcam ama bunu bi ispat olsun diye değil sadece o anı da yaşamak için takıcam. Düğün salonunda çıkartırımm.
canm benm tuttu :)))
21 çıktıı
zuzu'cumm benim kayınvalidem de troid hastası hatta 2 defa amelliyat bile olmuş.. maşallah 2 tane de çocuğu var.. eğer herşey kontrol altında tutulursa ve sürekli doktor kontrolünde olursan hamilelik sürecini sağlıklı geçirebiliyorsun
uff saat 18.30 olsa da gitsek di mi kızlar yaaaa
hadi ya peki troid bezleri azmı çalışıyodu çokmu biliyormusun canım
canım walla onu sormadım ama sorarım bu akşam ona gideceğim zatenama nodülleri vardı bi kaç tane onlar alındı.. bir de benim liseden bi arkadaşım vardı oda troid hastasıydı onun da çok çalışıyordu.. ama doktor ona da eğer hamileliği süresince takip altında olursa doktor tarafından bir sorun çıkmaz demişti..yerimseniben
senin gibi bi süreci bende yaşıyorum bende de şeker hastalığı başlangıcı var mafoldumben 1997 yılında bir atak geçirip şeker komasına girmiştim bende..:sinifsinif: allaha çok şükür şu anda herşey kontrol altında sadece stresi mümkün mertebe kendimden uzak tutmaya çalışıyorum.. bütün hastalıkların sebebi stress zuzu'cumm ama doktorum hamilelğim :CüvCüv: sürecinde tekrar bir atak olabileceğini ve ondan sonra daimi şeker hastası olabileceğimi söylüyor .. umarım ikimiz ve diğer kızlar için böyle şeyler olmaz canım :Saruboceq:
canm benm çok geçmş olsnn
tekrarından esirgesin rabbmm
ay umarım canım ya çok korkuyorum strese gelince o mümkün değil her an işte stresliyim:)))))))))))çok yıprattı beni stres......bakalım yarın ultrasona sokucaklar ne sonuç çıkıcak benimkide az çalışıyo ama aksine kilo kaybediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?