-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

boş bırakmayız bizde burayı canım alla allaaa.. bizimle konuşmak istemeyenlerle biz de konuşmayızzz:dilcikar: bu arada biz senle tanışmadık sanırsam, yani ben hatırlayamadımm :kedi:

Bende hatırlamıyorum tatlım yaa
Olsun tanışırız ozaman :lepi:
Tanışırız dedim ama ne anlatsam bilemedim kaydirigubbakcemile3
ben senin ismini billiyorum bikaç tanede topiğe eklediğin çeyizliklerini biliyorum

kızlar merak ettiğiniz için girip yazayım dedim ben nedenimi belirttim siz dalga geçildigini görmemişsiniz olabilir çoğu kişi görmüş zaten ben ona çok kırıldım ogunden sonrada yazmam dedim ama arada girip bişiler yazıp çıkıodum ama diğer topikte sıkıldım oradan fln yazıldıgınız görmedim yalan söylemeyeyim uçuyor orası zaten yetişemiyorum onlara neden bana böyle tepki gösterdiniz anlamadım yazmasamıydım

you know bi ara biyerdeyim kıbrısa geçicem mutluyum vs demişti
biri de kim olduğunu hatırlamıyorum şimdi
bi üzgün bi mutlu nerdesin you know deyip
müjdeye mi ne benzetmişti
ama bence şaka amaçlı idi
he buna alınmışsan alınmış olabilirsin
ama herkes senin gerçek olduğunu biliyor

ben anlicağımı anladım ya
you know sen sadece kendi adına konuş bence
ya hatta kimsenin kendini müdaffa etmesi gerekmiyor
sıkıcı olan biziz boşver

evet canım, tabiki konuşacak daha başka konuları olabilir doğal olarak.. artık bizle çok fazla ortak nokta taşımıyorlar.. ama biz zuzu diye bi arkadaştan öğrendik başka konu açıldığını herkesin oraya gittiğini.. ben de giriyorum bakıyorum, kimse yazmamış, içimdne diyorum ki birine bişi mi oldu, acaba bi sıkıntı mı geldi başlarına.. mesela adanın kayınvalidesi hastaydı acaba ona bişi oldu da ondan mı gelmiyo, mesela you_know un sorunları vardı, acaba onlar aşılamayacak boyuta geldi ondan mı girmiyo falan diye düşünüyorum.. bu kırıcıydı yani işte... hele ben aranıza gireli çok çok kısa oldu ama inan kendi arkadaşımmış gibi düşündüm burda herkesi, dualarıma onları da kattım dertlerini anlattıklarında... neyse işte böylee, istenmedik yani kısacası...

you know sana yada kimseye tepki yok
sadece sıkıcı insanlarsak bunu başka topikte söylemeye gerek yok
sen görmemiş olabilirsin ama ben gördüm sıkıldım yazısını terkettik yazısını
şimdi gidip kopyaliyim mi yazıyı buraya
kimse senle dalga geçmedi burda
bence sen o an çok duygusal ve kırışlgandın alındın
tabiki olabilir haklısındır
belki ben de olsam ben de alınırdım

hehe :roflol:

adımı biliyomuşun yazmiyim o zaman :) ingilizce öğretmeniyim :) daha sözlü bile değilim, sevgilime kalsa ağustosta düğünümüz olur ama şu an ailemin sindirmesini bekliyorum hayatımda ciddi birisi olduğunu sempatiksalakcinni sanırım kabullenmek zor geliyo onlara, evin tek kızıyım (yani tek çocuk) böyle iştee ya seeen kaydirigubbakcemile5

Ben dedim öyle bi orada bi buradasın naan sen mujde misin diye?
ama bunu dalga anlamlı demedim ki buna darıldıysan ben dağa küstüm ama dağın haberi olmamış misali olurgamyoncuiremsu

Mujde olayından sonra biz birbirimizle çok dalga geçtik şaka olarak tabi..
Ben onu yazdım sende bana o dün gece idi yazdın bende nerede kafan rahat ise orada olman ve mutlu olman önemli demiştim..

sonra sen bana bi msj attın sorunların ile ilgili dalga geçiyor olsam ona cvp bile vermezdim ama üzüldüm durumuna keşke böyle olmasın diye çok düşündüm..

ve bana küstüysen ki daha geçen hafta uzun uzun konuştuk mersinde resimlerler :sm_confused:

gdmtolumunekankayizsmile
aynen demek ki bize bişi olduğunda bukadar değer verilmemiş
noldukları umurlarımızdaymış
ama nolduğumuz umurlarında değilmiş

kız lepiiiik sen de ekimden sonra ditcen mi böyle, sıkcısınız deyipppalsanaalsanasmile

ya kızlar ben zaten farkındaysanız kendi adıma konusuyorum neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamadım orayada ne yazıldıgını görmedim dedim gercekten görmedim çünkü çok kalabalıklar hızlı ilerliyor okuyamıyorum

evet müjde olayından sonra çok takıldıık birbirimize ama bosanmak gibi önemli ve ciddi bir konuda hiç dalgaya almadık
neyse ben alınmısım demekki sorun bende size iyi sohbetler

you_know biz sana tepki falan göstermiyoruz ki.. bizi "salak" yerine koyanlara şahsen benim tepkim... çünkü ben ister inanın ister inanmayın gerçekten çok samimiydim burda size karşı olan duygularımda, dileklerimde...

evet müjde olayından sonra çok takıldıık birbirimize ama bosanmak gibi önemli ve ciddi bir konuda hiç dalgaya almadık
neyse ben alınmısım demekki sorun bende size iyi sohbetler

yoo ben seni her gördüğümde genelde diyordum.
Bana küstün eee daha geçen hafta gülerek konuştuk sen resim ekledin mersindeyim diye.
Bende hatta adres verdim çok ilginç neyse bence de dedikleri gibi çok alıngan dönemindeydin kusura bakma..

Boşanmak elbette önemli bi olay demekki yanında olduğumu hissettirememişim.
Sana da bol sohbetler yerimseniben

bende çok samimiydim sadece kırıldıgım konuyu söledim diğer kızların neye kırıldıgını bilmiyorum dedim o kadar

küsmek deil kırılmak aradaki ayrım bu küsen insanlar hiç konuşmaz

Bende bu topic neden boş diyordum.Meğer yeni bir topik varmış.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlara ozaman.Ama burdan sessiz sedasız gitmeleri ayıp olmuş yaa..
Düşünememişlerdir diyelim

ogun acıkladıgımı düşünüyorum sipidi ki zaten asla küsecek bir insan deilim allah seni benim durumuma düşürmesin sende anlardın beni o zaman neyse ben yine konuyu acıklamadım lepi açıkladı zaten acıklayacak olsam dier sana gelir yazardım dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…