-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Allah kimseye yaşatmasın hiç bi kötülüğü ben yanında olduğumu hissettirdiğimi düşünmüştüm...neyse önemi yok artık. Son durumu bilmiyorum düzeldiğini umuyorum :Saruboceq:

neyse kızlar size iyi sohbetler yazdıklarınızı görunce acıklama yapma geregi hissettim bende yazmıyordum bi süre zaten ama zaten uzun süredir fazla bakmıyrum siteye hepinize şimdiden mutluluklar allahım sizi aldıgınız kararlardan dolayı asla pişman etmesin

Allah kimseye yaşatmasın hiç bi kötülüğü ben yanında olduğumu hissettirdiğimi düşünmüştüm...neyse önemi yok artık. Son durumu bilmiyorum düzeldiğini umuyorum :Saruboceq:

dayanamadım anneme söledim oda aradı biguzel haşladı şimdi kuzu gibi son durum bu kaydirigubbakcemile2

arkadaşlardan biri haber vermeseydi....
belki de yazdıklarınızdan hiç haberim olmayacaktı...
sessiz sedasız gidecek insanlar değildik bunu biliyorsunuz hepiniz
ne kadar çok şey paylaştık hepimiz....
nelerimizi anlattık
sıkı sıkı sarıldık...derdimize,sevincimize...
neyse işte
durup dururken gitmezdi Ada kız...
sadece yazdıklarınızdan sonra bu kadarını yazmak istedim...

yahu kızlar...allah aşkına ne kadar sözler sarfedilmiş arkamızdan... ben dünde geldim buraya.. bugünde geldim.. ama kimse olmayınca da yazmadım...ama arkamızdan " bizden sıkılmışlar" "bizi davet bile etmediler"gibi sözler hiç hoş değil.. biz kimseyi çağırmadık ki.. gören geldi.. sadece burda konuştuğumuz konular bazen sizi rahatsız ediyordu... ama bizimde bu konuları birbirimize danışmamız gerekiyordu... bu yüzde farklı bir topiğe gittik... ama sizlerin arkanızdan da konuşmadık.... gerçekten çok şaşırıdm ve çok üzüldüm...

kızlarr
burdaki sohbetler de çook güzeldi ama ben zaten evliyken gelmiştim
o yüzden hep bi topic açalım deyip duruyordum zaten
gülsün ada ve youuyla konuştuk açalım mı diye ve açtıkk
kimseyi de özel davet etmedikk
gelmek isteyen geldi ki gelene de niye geldin demeyiz biz..

bende söyledim kimseyi çağırmadık sizden sıkıldık yazmıs biri ama inanın yine söylüyorum o yazıyı görmedim
buradaki arkadaslar gelip yazdı yazanada niye yazdınız demedik ki ben zaten acıldıgından beri oraya bile giremiyorum fazla takılmıyorum diye

canlarım bence dönelim geçmişeee devam edelim sohbete..

bence de... eee heyecan var mı adaş, nişana az kaldııı... geçen gün face de benimkine sizin resimleri gösterdim :) söz-isteme resimleri falan.. dedim bak bu benim adaş, nişanına da davet etti, keşkem gidebilsem diye... resimlerinize bölee içimiz geçerek baktık, allahım bizim de böle resimlerimiz olsun diyerek :) o da mutluluklar diliyor size :)

Bende bu topic neden boş diyordum.Meğer yeni bir topik varmış.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlara ozaman.Ama burdan sessiz sedasız gitmeleri ayıp olmuş yaa..
Düşünememişlerdir diyelim

sessiz sedasız olması beni üzdü açıkçası.. ki ben yokluklarında acaba kötü bişey mi oldu ki de ondan mı giremiyolar diye düşündüm... o yüzden üzdü işte beni.. neyse..

dayanamadım anneme söledim oda aradı biguzel haşladı şimdi kuzu gibi son durum bu kaydirigubbakcemile2

bu son duruma çok sevindim you_know.. resimlerinden gördüğüm kadarıyla yani bana resimlerden yansıdığı kadarıyla içi yüzüne yansımış birisin, mutluluğu hak ediyosun...

hele ki senin şu cümleyi neden yazdığını gerçekten çok merak ettim şimdi... biz burda hepimiz seni kardeş gibi bildik...

niye gittiniz diye yargılamak olmaz elbette lmaz: az öncede dedim bekarlardan farklı konuşabilecekleri konular var mesela korunma eeee ben anlamıyorum yazamıyorum gibi gibi daha bi sürü de vardır...

ama sıkıldık yazan arkadaşlarımıza yorumum yok çok üzüldümm.

Son düzenleme:
adaş vallahi canım keşke gelebilsen ne mutlu olurum... inşallah olucaksınız beee eee bizde öylle diyorduk olduk..

kaldı nişana 8 gün sinir stres var her yanım tutuldu inank i.

Ben de kpss ye hazırlanıyorum şuanda işsiz bi vatandaş olarakbenneyaptımki
Evet tek çocuk olmanın getirileri sanırım bu
Hayırlısı olsun cnm hakkımızda Allah'ım Hayırlısıyla sevdiklerimize kavuşabilmemizi nasip etsin

aminnnnnnn :Saruboceq: sende var mı söz-nişan falan opuyorumnanaktan

gülsün siz yazmışsınız sıkıldık kaçtık vs diye
ben iftira atmıyorum ki kimseye

hee kendi aranızda konuşacak şeylerse anlarım ama
en son korunma yöntemini ben sordum
çocuk istiyomusunuz diye soran bekarlar oldu konuşuldu
yani daha özel ne olabilir ki
kimse kimseye gece yaşadıklarını yazmıo heralde
kimnerde mutlu ise orda olsun zaten
sadece sıkıcı olduğumuzu topiki terketme ihtiyacınız olduğunu
buraya yazmanızı isterdim

ada;
sen diğer topike kırıldığın kişileri çok da güzel ayrıntıyla yazmıştın
hatta haklı olduğun için haklı olduğunu kimseden çekinmeden orda da ben yazmıştım
burda niye yazamıyorsun kime kırıldığını
açık açık
ne farkı var
sonuçta orayı da terk etmemiş miydin?

ya ben kpss de tek oturmuma gircem gerisi pahalı geldi zten çalışmadım hiç:)
lisasn olarak sadece genel yetenek ve genel kültüre mi gircem ben şimdi
tarih ten hiç anlamam
nerden çalışcam kaynağım bile yok
hep de set şeklinde satıolar bu meretleri

Ada niye gittin bende çok merak ettim
Özellikle düğününe 2 gün kala dediğim şu cümleyi çook iyi hatırlıyorum
Evlendikten sonrada bizi bırkamazsın dimi demiştim..
Senin cevabınla son söylediğin çok zıt şuanda çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…