- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.201
Eferin bebektatlım ben sigara içmem aslında
paket de almam
ama muratla bazen karşılıklı kahvelerimizi alıp birer tane yakıyoruz ayda bir falan
iyi oluo ya oda bi keyif :kedi:
akşam bime bakıcam halı hurcu lazım bana eve gidene kdr 10 tane bim var yolumun üstünde kaydirigubbakcemile3
birinde bulurum herhalde sempatiksalakcinni
Çok teşekkürler canım. Çok çok daha güzelleri sizlerinkiler olur inş.eregli gördüm canım rengi de modeli de çok şık güle güle giy. çok beğendim.
aaaaaaaaa iyi ozaman gelişini düşündüm de bi anda canım yerini anlatıcaktım bende naniknanik
tamam canım haber veririm sanaolumunekankayizsmiletamam bebem görüşürüzzzz, yarın güzel olur inş.... :)) msn girebilrsen cmtsi gece yaz bana olurmu durumlarıı :))opuyorumnanaktan ben çevrimdışı olsamda yaz illa açıyorum gece çünküü :))
halı hurcunu aldım 2 tanesi 2,95 hemdeaklinialirimsmileEferin bebek
Haha bim bana bugün bi güzellik yapsın nasıl bir reklamdı böyle bu
[/COLOR]
aa bu arada çilek cnm % 90 ekim demişsin hayırlı olsun çok sevindimm
bakalım kızlar yarın belli olur sempatiksalakcinniçilek kuşum hayırlısı olsun.... çok sevindimmmzemuszemus
çilek gelinliğimi ben maltepede güven iş merkezi içindeki elit modaevinden aldım ,aynı modaevinin caminin karşındada cadde üzerinde de yeri var... nilüfer var orda çalışan kız ... çok tatlııı ... gidersen çok yardımcı oluyor... çok arkdaşımı oraya yönlendirdim ben...
em, zuzu merb hg.niz
zeynepcim
sanırım 900 e diktiriyomuş
banada çok yakın :)
bu arada çok sevindim eğer ikimizinde kesinleşirse baya sıkışıcaz gibi görünüyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?