-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çilek bilion mu satılık mı kiralık mı
aa çok iyimiş fiyatı
ayy off çok korkuom şu dertten
bulamazsam istediğim modeli uygun fiyata die
cnm sıkışıcaz valla ama olsun ya güzel telaşlar kasım soğuk olur die aslında ertelemeye çalışıom da inat etti yaw istemion mu evlenmek dio bu seferde susuom
em evet tatlım ne güzel sohbetlerdi
nişanlandık şimdi de evlilik telaşesi sardı

teşekkürler kızlar
evet ben de çok beğendim daha da hoş gerçekte

zeynepcim artık kasım ayı sıcak oluyor.eskidendi o soğuk günler. yağmur olmazsa sorum yok bence. daha güzel olur biraz serin hem ucuzlar fiyatlar

cnm ya kına fln istiodum aslında ama annem soğuk olur fln dedi
yapmaktan vazgeçtik bizde
umuyrm yamurlu bi havaya denk gelmem
evet o davetiyeler bencede çok asill

ıyı geceler

cemre nıyekıne hacı

graceful hayırlı olsn cnm cok sade ve şık

anaammm böcekte burdaymış, patatesli börek etmişsin kız bugün, gecmişten gördüm, valla fazla hamaratsın maşallah
bizim kayınpeder bize ev vericekti, beğenmemiştim evi, kücüktü hemde, ama kiradan iyidir yaa diye tamam tamam begendim tabi demiştim, emre olmaz öyle yaa, bunu satıp biraz kredi alıp güzel büyük bi ev alalım demiş babasına, o da tamam demiş opuyorumnanaktan

şimdık geldım olumunekankayizsmileilk buraya uğradım
nasılsınızbayanssulusmile
şuan öle doluyumkı valla patlıycam
görmemış gıbı yedım-tatlicadiarzu-bide üstüne koçişle uydm mirmirmirmiryenı uyandım
yanı ıyıcene kılo almaya hazırım
eşim pızza yıyıp gelmış:gitme:bende mantı yedım salata ydım doymadım mis gıbı böreklerımden yedım ama cok kacırmışım yaa:çok üzgünümff nefes alamıom haa
tıhanndım
kaç odalı ev cnm evlenınce borcunuz olmazsa ve eşinle senın işin hazırla dedığın mantıklı
ama borc varsa üstüne kredı pek zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…