- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.441
selam bayanlar , mr sonucumu gösterdim doktora boyun fıtığı çıktı mafoldumben 14 gün 1 er saat fizik tedavi verdi..2 doktora gösterdim biri boyunluk tak dedi,diğeri gerek yok sadece yolculuklarda tak dedi anlamadım başka doktoradamı gitsem acep off
selam bayanlar , mr sonucumu gösterdim doktora boyun fıtığı çıktı mafoldumben 14 gün 1 er saat fizik tedavi verdi..2 doktora gösterdim biri boyunluk tak dedi,diğeri gerek yok sadece yolculuklarda tak dedi anlamadım başka doktoradamı gitsem acep off
geçmiş olsun canım
bende az evvel sevgilimle buluştum kapıştık yine son zamanlarda yoğun kapışır olduk özellikle eşyalar gelecek diye ailelerin yanımıza gelmesi ve annemin ameliyatlardan ötürü yanımda kalmak istemesi düğüne kadar işi mahvetti artık başbaşa kalamıyoruz kaldığımız da da hep tartışma çıkıyor.
offffff
kızlar ayrılırız diye korkuyorum hemde çok inanın düşünüp düşünüp ağlıyorum sürekli
düğüne az kala geriliyo tabi 2 tarafta..
daha bir buçuk ay var ya annemin gelip yanımda kalmaya karar vermesiyle tastamam olduk.
birşey dersin üzerine alınır o birşey der nişanlım üzerine alınır vs vs vs
üstelik annem düğüne kadar kalacakmış %90 ayrılırız o vakte kadar.
boyun fıtığımı çok dikkat et cnm benim.. bence fizik tedavi boyunca boyunluk kullan sen ki çabuk iyileş..ama 3. bi doktora da göster derim ben
geçmiş olsun ya üzülme tedavini olunca atlatırsın inşallah
geçmiş olsun canım
bende az evvel sevgilimle buluştum kapıştık yine son zamanlarda yoğun kapışır olduk özellikle eşyalar gelecek diye ailelerin yanımıza gelmesi ve annemin ameliyatlardan ötürü yanımda kalmak istemesi düğüne kadar işi mahvetti artık başbaşa kalamıyoruz kaldığımız da da hep tartışma çıkıyor.
offffff
haklısın haklı olmasına da mümkün değil diyorum az evvel buluştuk gene gergindi bende gergindim yine tartıştık bana birileri bana karşıyken devam edemem dedi bunu bile ağzına aldı.negatifliği bir kenara bırak tatlım..
lepi maltepe düğün salonu gerçekten güzeldi ya inşallah olur
çok istiyorum :Saruboceq:
bağdat düğün salonu banada 1 ay önce tlf da dolu demişti. yalancılar sırnaşık şey
gittik 17 ekim boş dedi bide 31 ekim boş dedi
selamlarrrr
epey bir ara oldu kızlar ben yazmayalı ama neler oldu neler :)
öncelikle üyeliğim iptal oldu sivri zekam sayesinde ama arada geçen zamanda özledim buraları gerçi hatırlayanım olur mu bilinmez ama ben pekçok kişiyi hep anımsadım hep dua ettim işleri rast gitsin die
özetleyecek olursam;
ameliyat olmuştum yatıyordum en son işler ters gitti durdurulamayan bir burun kanamasıyla tekrar acilen ameliyat oldum ve aşırı kan kaybıyla boğuştum uzunca bir süre
evimizi tuttuk, mobilyalarımız binbir aksilikten sonra geldi en sonunda ne zormuş yaptırmak tarihinde teslim almak resmen öldük kızlar resmen siz siz olun sipariş verdiğiniz yere dikkat edin
şuan düğünü bekliyoruz heyecanlı değil müthiş gerginiz. ada evlendi sanırım, you know un eşinin iş durumu nasıl oldu.
beni anımsayan var mı bu arada????
kızlar evlilik hazırlıkları çok ama çok zor.
aileleri idare etmek çok ama çok zor.
patlayacağım orta yerimden yemin ederim.
sizlerde ne var ne yok
haklısın haklı olmasına da mümkün değil diyorum az evvel buluştuk gene gergindi bende gergindim yine tartıştık bana birileri bana karşıyken devam edemem dedi bunu bile ağzına aldı.
her neyse hayırlısı neyse o olsun diyelim ne yapalım.
hatırlıyorum canım seni
baya şey yaşamışsın Allah korumuş
doğru söylüosun aileleri idare etmek zor arayı yapmak zor
dengeyi kurmak zor
evlenene kadar sık dişini sonra tartışmalarınız azalır bence
sn zamanların gerginliğidir bunlar
birbirinizi çok yıpratmadan atlatmayı çalışın bu dönemi
slm kızlar...
mg love... canım bende seni hatırlıyorum... çok geçmiş olsun... sıkıntılarıda çok düşünmemeye çalış.. herşeye hee de... tamam de geçç.. yoksa kurtulamazsın canım....
kızlar.. birde farkettinizmi bilmiyorum.. adamız yok... merak ettim ve aradım... aklıma gelen sebep... maalesef kayınvalidesini hafta sonu kaybetmişler... bilginiz olsun...
love eşimin iş durumu düzeldi canım çok vefalıymıssın saol düşündüğün için sende sıkma canını hersey duzelir emin ol
aaaa o ne demek adanın kayınvalidesi hastamıydı nedne kaybetmişler onlar yeni evli değil miydi çok üzüldüm yaaaa
sen mersine filan gidecektin sana yemin ederim defalarca andım seni yazık yaaa birlikteliği yürütmek çok zor ortada bir travma yokken bile çok zor birde travma çıkınca iyice zorlaşıyor bu sebeple çok dua ettim sana
sağol iyi dileklerin için diyorum ya sevdiğimi kaybetmekten çok korkuyorum başka şeyden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?