-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmiş olsun ya üzülme tedavini olunca atlatırsın inşallah

geçmiş olsun canım

bende az evvel sevgilimle buluştum kapıştık yine son zamanlarda yoğun kapışır olduk özellikle eşyalar gelecek diye ailelerin yanımıza gelmesi ve annemin ameliyatlardan ötürü yanımda kalmak istemesi düğüne kadar işi mahvetti artık başbaşa kalamıyoruz kaldığımız da da hep tartışma çıkıyor.
offffff

düğüne az kala geriliyo tabi 2 tarafta..

düğüne az kala geriliyo tabi 2 tarafta..

daha bir buçuk ay var ya annemin gelip yanımda kalmaya karar vermesiyle tastamam olduk.
birşey dersin üzerine alınır o birşey der nişanlım üzerine alınır vs vs vs
üstelik annem düğüne kadar kalacakmış %90 ayrılırız o vakte kadar.

negatifliği bir kenara bırak tatlım..

boyun fıtığımı çok dikkat et cnm benim.. bence fizik tedavi boyunca boyunluk kullan sen ki çabuk iyileş..ama 3. bi doktora da göster derim ben

geçmiş olsun ya üzülme tedavini olunca atlatırsın inşallah

çok teşekkür ederim kızlar,off çalışırkende böle hastalıklar zor oluyoya zaten 3 saatim gitti..4,5 da çıkıcam fiziğe gidicem..1. doktor daa ilgiliydi yaa fizik tedavi yerleri doluymuş..ben o doktora bidaa uğrıyım en iisi..her yerede gidemiyorum iş yerine yakın olması lzm
mg_love telaşlarda atışmalar yaşanıyor genelde ,biz pek yaşamadık ama anlayış gösterin birbirinize ,sakin davranın..

negatifliği bir kenara bırak tatlım..
haklısın haklı olmasına da mümkün değil diyorum az evvel buluştuk gene gergindi bende gergindim yine tartıştık bana birileri bana karşıyken devam edemem dedi bunu bile ağzına aldı.
her neyse hayırlısı neyse o olsun diyelim ne yapalım.

:)) bağdat yalancı yaa
banada iptal ettiğim gün başka vakit yapalım demişti
demiştim ki sizde ekim dolu biz ekimde yapcazbişi diyememişti :))
maltepe fiyat olarak iyi demiş istediğin tarihte var kaçırmayın derim 10 ekim büyük rağbet görüyor çünkü

hatırlıyorum canım seni
baya şey yaşamışsın Allah korumuş
doğru söylüosun aileleri idare etmek zor arayı yapmak zor
dengeyi kurmak zor
evlenene kadar sık dişini sonra tartışmalarınız azalır bence
sn zamanların gerginliğidir bunlar
birbirinizi çok yıpratmadan atlatmayı çalışın bu dönemi

uff benim de nişanlımda var
fizik tedavi dediler gitmedi beyefendi
ağrı ile yaşıo evlenene akdar çeksin de evlendikten sonra elini tutup götürcem
biyerlere
sen de ihmal etme geçmiş olsun

hayırlsı olsun tatlım.. sıkma canını cnm sen..

ya öyle zor öyle zor ki bazen çek git bırak herşeyi hiç mi sıfırdan başlamadın gene başlarsın diyorum çok mu zor ki bu durumdan kolaydır kesin beni durduran tek düşünce ise neticede evleneceğim ve bunları tekrar ve takrar yaşayacağım fikri

slm kızlar...
mg love... canım bende seni hatırlıyorum... çok geçmiş olsun... sıkıntılarıda çok düşünmemeye çalış.. herşeye hee de... tamam de geçç.. yoksa kurtulamazsın canım....

kızlar.. birde farkettinizmi bilmiyorum.. adamız yok... merak ettim ve aradım... aklıma gelen sebep... maalesef kayınvalidesini hafta sonu kaybetmişler... bilginiz olsun...

love eşimin iş durumu düzeldi canım çok vefalıymıssın saol düşündüğün için sende sıkma canını hersey duzelir emin ol

aaaa o ne demek adanın kayınvalidesi hastamıydı nedne kaybetmişler onlar yeni evli değil miydi çok üzüldüm yaaaa

love eşimin iş durumu düzeldi canım çok vefalıymıssın saol düşündüğün için sende sıkma canını hersey duzelir emin ol

sen mersine filan gidecektin sana yemin ederim defalarca andım seni yazık yaaa birlikteliği yürütmek çok zor ortada bir travma yokken bile çok zor birde travma çıkınca iyice zorlaşıyor bu sebeple çok dua ettim sana

sağol iyi dileklerin için diyorum ya sevdiğimi kaybetmekten çok korkuyorum başka şeyden değil

aaaa o ne demek adanın kayınvalidesi hastamıydı nedne kaybetmişler onlar yeni evli değil miydi çok üzüldüm yaaaa

evt canım.. yeni evliydiler... eclendikten çok kısa bir süre eşi önce anneannesini şimdide annesini kaybetti.. düğünden sonra rahatsızlanmıştı ve uzun zamandır yoğun bakımdaydı...

mersine gittim geldim iyi geldi biraz ay cnm ya ne kadar düşüncelisin sabırla kaybetmezsin canım sabret yeter sarıl yeter eğer ikinizle ilgili sorun yoksa herseye deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…