-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

naan hatige günaydın faslını geçtik nasılsın anlat bakalım. Hem uyu işe geç kal hemde gel günaydın de olmaz lmaz: :mymeka: :jeyyar:
ne demişlerler akıl senden de benden de üstündür.

naan hatige günaydın faslını geçtik nasılsın anlat bakalım. Hem uyu işe geç kal hemde gel günaydın de olmaz lmaz: :mymeka: :jeyyar:
ne demişlerler akıl senden de benden de üstündür.

ayy sipidim hatige her zamanki gibi geç vakitte işe geldii hehehe :)) iyi valla kuzucum sen nasılsın bakemm :)) liste başım aklinialirimsmile halay başıda ben olayım :)) :teytey::teytey::teytey: :jeyyar:

ayy sipidim hatige her zamanki gibi geç vakitte işe geldii hehehe :)) iyi valla kuzucum sen nasılsın bakemm :)) liste başım aklinialirimsmile halay başıda ben olayım :)) :teytey::teytey::teytey: :jeyyar:

Hımmm kovuyorum ozaman seni işten :1hug::1hug::1hug:
Canım vallahi iyiyim dün hakana saçımı boyattım ohhh içim rahatladı
o işimde bitti akşam kına var giyindim öyle geldim işte şimdi akşam olsun diye bekliyorum :sm_cool:
Liste başı oldumm sonunda gerçi Listemizi görmedim birisi eklenmemiştir umarım :1shok:

kovma beni bilmiyorumkismile ohh saçlarda boyanmış hemde sevgili tarafından :jeyyar: dün hakanlaydın demek bu, bende iboyla zaman geçirdim dün akşam biraz aklinialirimsmileaklinialirimsmile akşama kına heee :teytey: nisan gelsede liste yi eklese şakkıdı

Evet vallahi saçlarmı halletti sağolsun dün bizde kaldı hatta hala bizde annemde izinli ya beraber kahvaltı yapacaklarmış annem gitme dedi :1closedeyes::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Evet sabah sanırım burada idi yada dün gece yazmış

Ay Alahım ne sıcak var yaa
bu iki gece en sıcak gecelerdi
dün 9 da ile sışarısı nemli ve sıcaktı iğrenç:S
dışarda çalışanlara ağır iş yapanlara Allah kolaylık versin valla

mevsimler bariz şekilde değişmeye başladı ne doru düzgün kış yaşıyoruz nede bahar
kışın kazak hiç giymedim son bahar gibi geçti
ilkbaharda olmadı direk yaza döndü

hatige sen gelinliğe karar verdein mi canım
nezaman bakmaya başlican aramızda bir hafta var bizim
ben hiç bakmadım

hatige sen gelinliğe karar verdein mi canım
nezaman bakmaya başlican aramızda bir hafta var bizim
ben hiç bakmadım

lepicim vermedim daha karar.. ama netten bakmamaya karar verdim kafam karıştı çünkü daha çok.. bu cumartesi ilk kez bakmaya başlıyoruz Fatih 'e.. evet aramızda 1 hafta var.. ramazan girmeden halledicez gelinliğide.. bu hafta bismillah deyip başlıyoruz bakmaya..a.s

tünaydın kızlar

çeyiz hazırlığı yapan bir gariban daha geldi aranıza
benim düğünüm 10 temmuza hazırlıklar neredeyse tamam
ufak tefek şeyler kaldı diyebilirim sizin nasıl gidiyor

Listemizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…