-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşbuldum zuzu :))

Cemre,yoğun çalışıyomuş bak, arayamıyosan msj at canım.. senden soğuk davranırsan iyice soğukluk girer araya..
bugün için haklısın, yanında olsaymış iyi olurmuş, ama onun izin gününde gelselerdi sen müsait olmiycaktın
inş düzelir herşey

sirkencubin sana da iyi geceler, hoşgeldin :))

hoşbuldum canım ne olsun keyifler idare eder pekte iyi değil ama iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın cane

Ben iyiyim oldukça. Her şey yoluna girmeye başlıyor. Düğünüme az kaldı sayılır bu hafta sınavlarım var onları bitireyim hazırlıklara yoğunlaşacam yine

Cemree ne diyorsun ne soğuması ?????

ama hep tek kelimelik cevaplar veriyo mesajlarıma, ben de neyse üstüne gitmiym diyorum. hatırlıyorum da bi kere bana günaydın diye mesaj atmamıştı, saatlerce gönlümü almak icin ugrasmıştı, tabiki hep öyle kalamazdı o kadarı beni de sıkardı ama bir anda bu kadar değişmemeliydi bence başka bi neden var. haftada 1 ben atmadan mesaj atarsa mutluluktan havalara ucuyorum. nerden nereyeee :gitme:

arada bir güzel haberler almak moralini düzeltiyo insanın
allah bozmasın agzınızın tadını
ama ben hiç iyi deilim maalesef, cünkü beni hic önemsemeyen bi sözlüm var :gitme:

Ne kadar süredir tanıyorsun canım? Bizimki de görücü usulü gibi oldu .

8 ay gibi
ama bunun ilk dört ayı boyunca nefret ettim çocuktan hep kactım aradıgında telefonu kapattım istemedim acıkcası, cünkü aklımda kalbimde başkasındaydı, ama o imkansız biriydi, unutmak zorundaydım.
sonra yavaş yavaş alıştım ama ve baktım ki beni el üstünde tutuyo ne istesem yapıyo hiç üzmüyo beni, çok sevdim sonradan. ama o şimdi çok değişti ve bu hali beni çok üzüyo

arada bir güzel haberler almak moralini düzeltiyo insanın
allah bozmasın agzınızın tadını
ama ben hiç iyi deilim maalesef, cünkü beni hic önemsemeyen bi sözlüm var :gitme:

Zaman zaman gündelik kaygılardan hislerini ikinici plana atıyor(muş) gibi görünebilir. Bu her ne kadar bir bahane de olsa. Ama sen tolere eden taraf olup sen arayıp sorabilirsin ve bu durumdan şikayetini dile getirebilirsin.

Zaman zaman gündelik kaygılardan hislerini ikinici plana atıyor(muş) gibi görünebilir. Bu her ne kadar bir bahane de olsa. Ama sen tolere eden taraf olup sen arayıp sorabilirsin ve bu durumdan şikayetini dile getirebilirsin.

adam kabullenmiyoki, bi sorun yok canım diyip geçiştiriyo, konuşmuyo bile. sorun olmayan halimiz buysa allah bide sorunumuz olan hali göstermesin bize. ay ne çok dolmuşum meğer. abimi uyandırıp ona mı anlatsam bide ne yapsam :gitme:

bizimkisi de 15 aylık bir süreç. 15 ay önce tanıştık ama ilk başta ailesi çok üstelediği için korktum reddetim. Sonra düşündükçe ve konuşmalarımız aklıma geldikçe eyvah ben naptım neden hiç görüşmeden reddettim dedim ve arayan taraf ben oldum. Belki reddedilecektim belki de dalga geçecekti benle ama bunu kendim için yapmalıydım. Başta ulaşamadım ve ona ulaşabilmek için elimden geleni yaptım sonunda bir görüşme ayarladım. Sonrasında da devamı geldi:)))Benim öncesinde de hayatımda hiç kimse olmadığı için sevmek kolay oldu. Geçtiğimiz kasım ayında nişanlandım, eylülde de düğünümüz olacak.

Canım bu saatte abi uyandırılmaz. biz varız ya burda bize anlatarak rahatlamıyor musun? Ben burda anlattığımda çok rahatlarım

Canım bu saatte abi uyandırılmaz. biz varız ya burda bize anlatarak rahatlamıyor musun? Ben burda anlattığımda çok rahatlarım

tabiki rahatlıyorum burda canım öyle demek istemedim
ama nişanıma 3 hafta kala böyle şeyler gercekten hic olmuyo, ve eger vazgeciceksem de bunu ailemden sadece abime söyleyebilirim, babama o açıklar ancak yani. o yüzden bir an önce bilse de en azından üstümden bunun yükü kalksa diyorum. veya en azından sorunlarımız oldugunu bilsin de sonra ben istemiyorum dersem bana nerden çıktı bu şimdi pat diye demesin

Cemre,
Vazgeçeceksem diye bir şey geçirme aklından canım :/
Bir sorun mu var diye sormak yerine..
sen eskiden böyleydin, şimdi böylesin..
biraz daha ilgi istediğini felan anlat ona.
Ama telefonda yada mesajla olucak bir şey değil
Görüştüğünüzde konuş mutlaka, aklında soru işaretleriyle üzülen sadece sen olursun...
inş geçici bir durumdur ve sadece iş temposundan felan kaynaklanıyordur ..

:gitme: :gitme: bi görebilsem ve bi sarılabilsem, bu bile yeticek bana ama maalesef oturup konuşamıyoruz bile. cünkü beyefendi saat 1e kadar uyuyo tek izin gününde... kontrolüm var bu hafta, ama gitmicem ona da. belki o zaman farkedebilir ancak bazı sorunlarımızın oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…