- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.081
canım üzülme onu işide zor kendini onun yerine koy eminim yoluna giricek ama biraz zamana bırak
inşallah canım
ama zaten çok zor sevdim onu, bi kere soğursam bi daha sevemem gibi geliyo, bundan korkuyorum.
sirkencubin hoşgeldin
hoşbuldum zuzu :))
Cemre,yoğun çalışıyomuş bak, arayamıyosan msj at canım.. senden soğuk davranırsan iyice soğukluk girer araya..
bugün için haklısın, yanında olsaymış iyi olurmuş, ama onun izin gününde gelselerdi sen müsait olmiycaktın
inş düzelir herşey
sirkencubin sana da iyi geceler, hoşgeldin :))
nasıl çok zor sevdin?
bizim iş tam olarak olmasa da biraz görücü işi gibi
ve cok kısa zamandr tanıyorum onu, belki birazda bundan böyleyim, pek de oturmuş bi ilşki değil açıkcası
Ben iyiyim oldukça. Her şey yoluna girmeye başlıyor. Düğünüme az kaldı sayılır bu hafta sınavlarım var onları bitireyim hazırlıklara yoğunlaşacam yine
Cemree ne diyorsun ne soğuması ?????
Ne kadar süredir tanıyorsun canım? Bizimki de görücü usulü gibi oldu .
arada bir güzel haberler almak moralini düzeltiyo insanın
allah bozmasın agzınızın tadını
ama ben hiç iyi deilim maalesef, cünkü beni hic önemsemeyen bi sözlüm var :gitme:
Zaman zaman gündelik kaygılardan hislerini ikinici plana atıyor(muş) gibi görünebilir. Bu her ne kadar bir bahane de olsa. Ama sen tolere eden taraf olup sen arayıp sorabilirsin ve bu durumdan şikayetini dile getirebilirsin.
8 ay gibi
ama bunun ilk dört ayı boyunca nefret ettim çocuktan hep kactım aradıgında telefonu kapattım istemedim acıkcası, cünkü aklımda kalbimde başkasındaydı, ama o imkansız biriydi, unutmak zorundaydım.
sonra yavaş yavaş alıştım ama ve baktım ki beni el üstünde tutuyo ne istesem yapıyo hiç üzmüyo beni, çok sevdim sonradan. ama o şimdi çok değişti ve bu hali beni çok üzüyo
adam kabullenmiyoki, bi sorun yok canım diyip geçiştiriyo, konuşmuyo bile. sorun olmayan halimiz buysa allah bide sorunumuz olan hali göstermesin bize. ay ne çok dolmuşum meğer. abimi uyandırıp ona mı anlatsam bide ne yapsam :gitme:
Canım bu saatte abi uyandırılmaz. biz varız ya burda bize anlatarak rahatlamıyor musun? Ben burda anlattığımda çok rahatlarım
Cemre,
Vazgeçeceksem diye bir şey geçirme aklından canım :/
Bir sorun mu var diye sormak yerine..
sen eskiden böyleydin, şimdi böylesin..
biraz daha ilgi istediğini felan anlat ona.
Ama telefonda yada mesajla olucak bir şey değil
Görüştüğünüzde konuş mutlaka, aklında soru işaretleriyle üzülen sadece sen olursun...
inş geçici bir durumdur ve sadece iş temposundan felan kaynaklanıyordur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?