-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yok hazır değil
diktiricem
kiralık alıcam
satılık düşünmüyorum ne yapim cnm onu evde yer kaplar :)

Evet çok yer kaplıyor,
kız kardeşim satın almıştı
şimdi çekyatın altına atmış
çıkartıp bakık geçen gün
mahfolmuş resmen
kiralamak mantıklı da işte giyince nasıl geri vericem onu düşünüyorum ben :)))

Resim çektirmemelerine takıldım birde, inş tüm moda evlerinde geçerli değildir bu boshayallersmile

çektirmiyolar cnm malesef
aman geri verirsin düğünden sonra nolcak
hevesini almış olursun zaten :)

hoşgeldin cemrecim niye üzgünsün kız

emre artık hiç önemsemiyo beni
hicbişeyle ilgilenmiyo :gitme:
bugün belli olucaktı nişan bahçede mi evde mi olucak diye
annesi babası geldi, kendisi yok ortalıkta, nişana da gelme oldu olucak dedim
cemre çalışıyorum napiym diyo, illa pazar günü gelin diye ben söyledim sanki, hangi gün uyuyosa o zaman gelselerdi
gelmek istemedi ve gelmedi, bahanesi de hazır tabi...

güzelim yoğundur ondan gelememiştir yoksa neden istemesin ne zamandır böyle peki

güzelim yoğundur ondan gelememiştir yoksa neden istemesin ne zamandır böyle peki

2-3 haftadır böyle, başlarda önemsemedim ama gün gectikce daha da soguk davranıyo.
sıkıldım artık ama ben de senağlama
izin günü salı, bende sabahları evdeyim 13.00da başlıyorum işe, neymiş beyefendi uyicakmış, tek tatil günüymüş anlayışlı olmalıymışım. e napiym bende onu görmek istiyorum. çalışmamı istemiyo bide, hemen diyoki ben sana işe girme dedim ama, bak o zaman ne güzel olucaktı. haftada 1 gün görüşebilmek icin evde mi oturcam ben? anlamıyorum ki bu cocugu artık

ya neden acaba böyle hiç sormadınmı neden soğuksun falan diye

sordum, yok canım öyle bişey nerden cıkardın diyip duruyo, herhalinden belli diyorum, bunu iğneler gibi de söylemedim yani, bi hatam varsa söyle de düzeltiym diye sordum. yok canım ne hatası falan diyo. kısacası lafı eveleyip geveleyip geçiştiriyo, bunu bile konuşamıyoruz o kadar kötü haldeyz yani :bbo:

Hoşgeldiniz zuzu, cemreeylul :))

cemre, iş çıkış saatleriniz denk gelmiyor mu canım
iş çıkışında görüşseniz
Gerçekten izin günleri uymayınca çok kötü oluyor,
biz de yaşamıştık onu :s

ya canım çok yoğun çalışıyo anladığım kadarıyla genel olarak bunalmıştır mesela bende öle çok yoğun çalışıyorum bazen kendi halime kalmak istiyorum benimkide bana diyo sen benle ilgilenmiyosun bana msj atmıyosun ama inanki o kadar yoğunluk beni öle yoruyoki ister istemez yansıyo öle biiydir onunkide emin ol üzerine gitme bence bak benimki benim üzerime geldiği zaman bana daral geliyo bırak biraz onu kendi haline senle ilgili bir durumu yok bence

hoşbuldum nectarcım sende hoşgeldin bacım

umarım öyledir, ama bugün gelmemesi çok kırdı beni :gitme:

nektar yaa onun iş saatleri öyle karışık ve belirsiz ki...
doktor, ama daha uzmanlıktan mezun olamadığı için pek bi söz hakkı yok henüz. ne olsa emre sen bak emre sen yap emre bu gece nöbete kalcaksın... ona da hak veriyorum ama en azından arada bir arasa yani... ben rahat arayamıyorum bide, hangi saatte nerde hastası mı var, gece nöbet olduğu için uyuyo mu noluyo bilmiyorum cünkü. arıyorum acmıyo bu sefer daha cok üzülüyorum. benim en azından giriş cıkış saatim belli. ay allahım ben bu adamla mı evlenicem yaa dedim resmen

canım üzülme onu işide zor kendini onun yerine koy eminim yoluna giricek ama biraz zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…