-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bebekkk bencede sen kiralık bişeyle uğraşamazsın senin olmalı gelinlik.
Nikah olacak yarın öğlen hemen hemen teslim edeceğiz biz gelinliği mesela

Amin inşşş.

çilek kız pis bakmış demedim kii cnm ben. ama elbise saklamak için kılıflar oluyor ya onlara geçirildiğinde birşey olmuyor söyleyeyim b
benim annemin ki değişikmiş
kabarık gelinlik flnda değil kolları uzun tülden üzerime olsa giymeyi çok isterdim ama bileklerinde düğme var inci kapanmadı birde kocaman bir şapka önünde de minik tülü gözlerini kapatan

yok cnm nie alınıosun
sen demedin tabiki ben dedim cnm da
anneminde öyle gelinliği kolları tülden uzun
yani şimdikiler çok farklı eskilere göre onu demek istedim yerimseniben

selammm..

dün 15 senelik dostum sözlendi, ve ben yanında olamadım hayallaerimiz böyle değildi yaaa

o da gidiyo ee artık sıra bana gelsin di mi :) darısı başımaaa inşallahhh :)

selammm..

dün 15 senelik dostum sözlendi, ve ben yanında olamadım hayallaerimiz böyle değildi yaaa

hayırlsı olsun tatlım arkadaşına :)) nişan ve düğünde olursun inş.. o da seninkilerde olurrr kaydirigubbakcemile5 darısı başına :teytey:

ereğli cnm biliyorsun huyumu hemen dimi
özledim bende seni tatlım iyiyim sen nasılsın?
ıdare eder hamdolsun kuşum:) Evet bilirim hemen arkidaşımı:)
selammm..

A.S. canım hayırlı olsun arkadaşınada. Darısı başına amin cnm. Az önce sana napiyosun dedim görmedin sanırım bu arada arada slm veriyorum sana gizem naber diye onalrıda görmüyosun hiç:) hhh :)

hayırlsı olsun tatlım arkadaşına :)) nişan ve düğünde olursun inş.. o da seninkilerde olurrr kaydirigubbakcemile5 darısı başına :teytey:

amiiiiiiiiiiin :)

canım sen bana mı diyon :kedi: ben de bakıyorum gizem yazmışsın, tam cevap yazcak oluyom sora diyom ki bunu speed'e yazmıştır bu, sazanlayıp resil olmıyım :roflol: bundan sonra hepsini üzerime alınırım hee haberin olsunnn :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…