- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.181
Bebekkk bencede sen kiralık bişeyle uğraşamazsın senin olmalı gelinlik.çilek cnm hatıra kalır die düşünüyrm zaten çok pahallı bişiy istemiyrm
kiralık olmasını hiç düşünmedim
bende şey duygusu oluşuyor emanet geri verilcek ve bu benim dğl gibi
öyle bi ruha kapılıyrm o yüzden benim gelinliğim bende kalsın bana özel olsun başkası giymesin
anneminde gelinliği hala durur hiç bişiy olmadı hatta geçen yıl giyip denemiştim ölçülrimiz aynı :)
Amin inşşş.ayy senin çook az kalmışş .. en karmaşık duyguları yaşadığın dönemdesinn :)))
ben de muhtemelen aynı durumda olurum..ağlarım durmadan((
Hepimiz için hayırlı olsun herşey inş :1closedeyes:
çilek kız pis bakmış demedim kii cnm ben. ama elbise saklamak için kılıflar oluyor ya onlara geçirildiğinde birşey olmuyor söyleyeyim b
benim annemin ki değişikmiş
kabarık gelinlik flnda değil kolları uzun tülden üzerime olsa giymeyi çok isterdim ama bileklerinde düğme var inci kapanmadı birde kocaman bir şapka önünde de minik tülü gözlerini kapatan
selammm..
dün 15 senelik dostum sözlendi, ve ben yanında olamadımhayallaerimiz böyle değildi yaaa
o da gidiyo ee artık sıra bana gelsin di mi :) darısı başımaaa inşallahhh :)
ayy yine ben geldim.. çilekim noluyokine burda :))
kuzum hg Şeniz
ıdare eder hamdolsun kuşum:) Evet bilirim hemen arkidaşımı:)ereğli cnm biliyorsun huyumu hemen dimi
özledim bende seni tatlım iyiyim sen nasılsın?
A.S. canım hayırlı olsun arkadaşınada. Darısı başına amin cnm. Az önce sana napiyosun dedim görmedin sanırım bu arada arada slm veriyorum sana gizem naber diye onalrıda görmüyosun hiç:) hhh :)selammm..
dün 15 senelik dostum sözlendi, ve ben yanında olamadımhayallaerimiz böyle değildi yaaa
o da gidiyo ee artık sıra bana gelsin di mi :) darısı başımaaa inşallahhh :)
bence hava güsel yağmuru çokkk severim ben :))
hayırlsı olsun tatlım arkadaşına :)) nişan ve düğünde olursun inş.. o da seninkilerde olurrr kaydirigubbakcemile5 darısı başına :teytey:
İdare eder hamdolsun kuşum:) Evet bilirim hemen arkidaşımı:)
A.S. canım hayırlı olsun arkadaşınada. Darısı başına amin cnm. Az önce sana napiyosun dedim görmedin sanırım bu arada arada slm veriyorum sana gizem naber diye onalrıda görmüyosun hiç:) hhh :)
Bide daha 1 yıl var erken olabiir diye de istemiyorum almak başka bişeyler alırım.
tencere tabak çanak al cnm
garanti belgeli şeyleri sona bırak
beni kimse görmimiii:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?