- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.201
:roflol:yerimseniben a.s. Şipitime şipitttttttt diyorum:) Tabii arada öteki Gizemciğimede seslenmişimdir haklısın kuşş:)amiiiiiiiiiiin :)
canım sen bana mı diyon :kedi: ben de bakıyorum gizem yazmışsın, tam cevap yazcak oluyom sora diyom ki bunu speed'e yazmıştır bu, sazanlayıp resil olmıyım :roflol: bundan sonra hepsini üzerime alınırım hee haberin olsunnn :dance:
Nasılsınnn organikk?j Hoşgeldinn.beni kimse görmimiii:dilcikar:
:asigim::asigim::lepi:
Günlük yemek takımlarına bakarım en kötü onu alıcaktım yada kahve takımı alıcaktım cezve falan kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canımmm gördüm nasılsın :jeyyar:
hoşbuldum canım iyiyim asıl seni sormalı tebrik ederim nasıl geçti nişan
benimde dün çeyizim serildi çok şirin bi evim oldu
sempatiksalakcinni:1hug:a.s.kızlar bana Gizem diyince üzerime alınmıyorum haberiniz olsun alışmışım sipiteee
İyiyim organikcim hamdolsun:)iyilik ereğli cim seni sormalı
Ayy hayırlı olsun cnm. Ne güzell bu hafta benimde serilecek kısmet olursa:)hoşbuldum canım iyiyim asıl seni sormalı tebrik ederim nasıl geçti nişan
hoşbuldum canım iyiyim asıl seni sormalı tebrik ederim nasıl geçti nişan
Nişanım çok güzel geçti canım içime çok sindi çok eğlendim :dance::dance:
Umarım seninde mükemmel geçer delikafaduldendelikafadulden ama şunu anladım kafaya takmaya değmiyor şimdi düşünüyorum ne üzüldüm diyorum kendi kendime sositososito
Evin ne güzel bitmiş Allah huzurla oturmayı nasip etsin tab bana da o günleri görmeyi :dance:
gözün aydın şekerim
güle güle oturun inşallah:Saruboceq:
ohh buna çok sevindim amin canım sağol darısı başına gelinliğimi almaya gidicim bu akşam bakalım bitmiş halini görcem nasıl olmuş rüyamada girdi çok kötüydü tersi çıkar derler ama
sağol haticem darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?