-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:roflol:yerimseniben a.s. Şipitime şipitttttttt diyorum:) Tabii arada öteki Gizemciğimede seslenmişimdir haklısın kuşş:)
beni kimse görmimiii:dilcikar:
Nasılsınnn organikk?j Hoşgeldinn.

Günlük yemek takımlarına bakarım en kötü onu alıcaktım yada kahve takımı alıcaktım cezve falan kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canımmm gördüm nasılsın :jeyyar:

hoşbuldum canım iyiyim asıl seni sormalı tebrik ederim nasıl geçti nişan
benimde dün çeyizim serildi çok şirin bi evim oldu

hoşbuldum canım iyiyim asıl seni sormalı tebrik ederim nasıl geçti nişan
benimde dün çeyizim serildi çok şirin bi evim oldu

Nişanım çok güzel geçti canım içime çok sindi çok eğlendim :dance::dance:
Umarım seninde mükemmel geçer delikafaduldendelikafadulden ama şunu anladım kafaya takmaya değmiyor şimdi düşünüyorum ne üzüldüm diyorum kendi kendime sositososito
Evin ne güzel bitmiş Allah huzurla oturmayı nasip etsin tab bana da o günleri görmeyi :dance:

ohh buna çok sevindim amin canım sağol darısı başına gelinliğimi almaya gidicim bu akşam bakalım bitmiş halini görcem nasıl olmuş rüyamada girdi çok kötüydü tersi çıkar derler ama

gözün aydın şekerim
güle güle oturun inşallah:Saruboceq:

sağol canımcım çok teşekkürler darısı başına kızlar daha iyileri sizlerin olsun

heee kız çok heyecanlı geçiyo bu hafta bi o kadarda üzgün mesajlaşıp duruyoruz haftasonu evimizdeyiz falan filan... ama annemle babam üzülüyo bende üzülüyorum onları düşününce kötü oluyorum en son ben kaldım bende gidince tek kalcaklar gerçi mutlaka haftada bi gidicem

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

selam herkese
speedy tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun
organiksheker senin de evin hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan inşallah herşeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…