-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

benimde ne olsun işte son hız dewam edio 17 temmuz canım ceyizler esyalar falan hersey gitti gidip yerleştirces onları allah nasib ederse öteki haftaya

ay hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
ben de ancak seneye temmuzda falan evlencem de görcem bu günleri heralde kaydirigubbakcemile3
hatta daha geç bile olabilir diye korkuyorum

ay hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
ben de ancak seneye temmuzda falan evlencem de görcem bu günleri heralde kaydirigubbakcemile3
hatta daha geç bile olabilir diye korkuyorum

tsk canım.görürsün meraq etme zaman su gibi akıp geciyo bi bakısmısnki sende evine yerleşiyosun :)))

h bulduk kızlar nasılsınız
bende yenı işe başladım hafta ıznındeyım
yarında yenı bır yer var oraya gtcem,
işim var ama hala daha uygun koşullu netı falan olan bı iş arıyomkı sızlerdende uzak kalmayım

modadaki evi satmasaydınız keşke:)
deniz gören evler pahalı oluo evet
istanbulda fiyat arttırmak için bahane çok zaten

hoşgeldin böcük

aaaaaa ugurböcüğü gelmiş kaçırdım tüh
lepi ya küçüktü o ev, emrenin ruhu daralıyo küçük evlerde
çok nazlı benimki sırnaşık şey çok çekcem ben bundan

istanbul da gök delindii vallaa Haziranı yarısı geldi nerdeyse yazı göremedikkeyvahedigeldismile

sonbahar çok heyecanlıyımmm gecelerii uyuyamıyorum çok farklı birşeymiş gerçekten.. eşyalarım yerleşti çeyizim gidecek işte haftaya pazar... inanılmaz bir duygu

dün nişanlımla evimizde tv izledik okdr güzel bir duygu ki... baktımm her yereee bunlar bizim bizim evimizzz allahım sana şükürler olsun dedim.. Allah sana da en yakın sürede hayırlısyla tattırsın canım ...müthiş bir his..

allah agzınızın tadını bozmasın
ben de istiyorum o günleri görmek :Saruboceq:

allah agzınızın tadını bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…