- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.541
benimde ne olsun işte son hız dewam edio 17 temmuz canım ceyizler esyalar falan hersey gitti gidip yerleştirces onları allah nasib ederse öteki haftaya
ay hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
ben de ancak seneye temmuzda falan evlencem de görcem bu günleri heralde kaydirigubbakcemile3
hatta daha geç bile olabilir diye korkuyorum
modadaki evi satmasaydınız keşke:)kaynanam evi sattı demiştim ya geçenlerde, o parayı verdi işte
şimdi üstüne 50.000 falan çekeriz gibi düşündük önce
kolay ödenir sorada dedik
şimdi emre diyo yok olmaz büyük alalım, ee kredi çok olunca o da benim gözümü korkutuyo eyvahedigeldismile
neyse hasırcıbaşı taraflarına bakıcaz
oralarda daha uygun olabilir
modada binaların arasından minicik biyerden bile deniz gözükse deniz manzaralı diolar artırıyolar fiyatılmaz:
hoşgeldin böcükh bulduk kızlar nasılsınız
bende yenı işe başladım hafta ıznındeyım
yarında yenı bır yer var oraya gtcem,
işim var ama hala daha uygun koşullu netı falan olan bı iş arıyomkı sızlerdende uzak kalmayım
sonbahar çok heyecanlıyımmm gecelerii uyuyamıyorum çok farklı birşeymiş gerçekten.. eşyalarım yerleşti çeyizim gidecek işte haftaya pazar... inanılmaz bir duygu
dün nişanlımla evimizde tv izledik okdr güzel bir duygu ki... baktımm her yereee bunlar bizim bizim evimizzz allahım sana şükürler olsun dedim.. Allah sana da en yakın sürede hayırlısyla tattırsın canım ...müthiş bir his..
sonbahar çok heyecanlıyımmm gecelerii uyuyamıyorum çok farklı birşeymiş gerçekten.. eşyalarım yerleşti çeyizim gidecek işte haftaya pazar... inanılmaz bir duygu
dün nişanlımla evimizde tv izledik okdr güzel bir duygu ki... baktımm her yereee bunlar bizim bizim evimizzz allahım sana şükürler olsun dedim.. Allah sana da en yakın sürede hayırlısyla tattırsın canım ...müthiş bir his..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?