-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

porsan.com sitesinde güzel indirimler olabiliyr ama denk gelmek lazım.

bende yeni yemek takımı alıcam cnm bahsetmiştim eskiden alınmıştı bnmki içime sinmedi anneme veriyom şimdi onu,kare ve daha modern çizgisi olan bişi alıcam karacada beğendik bi tane 995 tl mi ne dedi...kampanyalı bi yer denk gelse şöle yada outleet fln..çok süper olacak banada haber verin hee kampanya yakalarsanız yada uygun fiatlı bişi..

undomiel nasılsın cnm ,den kgelemedik senle hiç,babanın durumuna çok sevinmiştim yazdım burada ama yoktun..

cute bende karacadan beğendim 995 liralarda bi takım. Valla kampanya yakalarsan bana da haber ver lütfennn =)

işte cnm o 995 lik olanlar yeni seri ya hiç bi yerde ucuzu yok maalesef sanırım sonumuz onu almak olcak :) hazırla şimdiden kredi kartını sende yapıcak bişi yok kaydirigubbakcemile3

undomiel nasılsın cnm ,den kgelemedik senle hiç,babanın durumuna çok sevinmiştim yazdım burada ama yoktun..

cute'cim valla denk gelemedik. babacığım daha iyi artık. eve bile çıktı. gün geçtikçe daha da hızlı iyileşiyor işte.. sen nasılsın kuzucum?? nasıl gidiyor evlilik?

cute canım ozaman biev.com sitesine baksana sanırım normalden uygun fiyatları falan. sempatiksalakcinni

cute'cim valla denk gelemedik. babacığım daha iyi artık. eve bile çıktı. gün geçtikçe daha da hızlı iyileşiyor işte.. sen nasılsın kuzucum?? nasıl gidiyor evlilik?

maşallah cnm..evlilik çok güsel bi duygu valla yanlız olmak hiç güsel bişi değilmiş...
rahatsızım die annemde geldi yardıma keyfim yerinde yani bu sıralar sorma,hafta sonu eltimin yaptığı uyuzluklar bile umrumda değil..zaen ona hep gülüp geçiyorum kaydirigubbakcemile3

cute canım ozaman biev.com sitesine baksana sanırım normalden uygun fiyatları falan. sempatiksalakcinni

bakmamkışım cnm oraya sanırım bi bakim dedim ilk beğendiğim 1.150 tl miş kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım araştırıyım siteyi bi belki ucuzu denk gelir ama biz işte böle nerde pahalı onu beğeniris..

kuzucumm ben kütahya porselenden aldım 12 kişilk yemek takımı yanında da 6 kişilik yemek takımı hediyeydi.. hemde 540 tl hepsi. bi bak derim.. çok güzel modeller var.
ben bunu aldım

12 Kişilik Corner Formu Dekorlu Yemek Takımı
1 Adet Çorbalık
1 Adet Çorbalık Kapak
12 Adet 25 cm Düz Tabak
12 Adet 20 cm Düz Tabak
12 Adet 22 cm Çukur Tabak
2 Adet 28 cm, 1 Adet 32 cm Kayık Tabak
12 Adet 15 cm Komposto Kase
1 Adet Peçetelik
1 Adet Sosluk
1 Adet 20 cm Sosluk Tabağı
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Tabağı
6 Adet Kahve Fincanı
6 Adet Kahve Tabağı
2 Adet Tuzluk
2 Adet Biberlik
1 Adet Kürdanlık

kızlar bizim bi tek eksigimiz kalmıs onuda yeni farkettik uydumuss yok :)))

canım bi tek eksiğiniz o olsun. onları heralde 150-200 e alabilirsiniz. tam olarak piyasayı bilmiyorum ama ortalama o fiyatlardır. keşke benimde bi eksiğim o olsa boshayallersmile

işte cnm o 995 lik olanlar yeni seri ya hiç bi yerde ucuzu yok maalesef sanırım sonumuz onu almak olcak :) hazırla şimdiden kredi kartını sende yapıcak bişi yok kaydirigubbakcemile3

banada öle gelicyo cutecim. yani içime sinen bişi olsun üç beş kuruş fazla olsun diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstercek.

güle güle kullan undomielim...
kare istiyoruz biz bakalım denk gelicekmi gelmezse alıcaz karacadan ben şöle 500-600 e bulsam diyom ama yok tabi 750 ye bile razı oldum kütahyada bulduk ama desenleri çok soluktu böle baygın baygındı....
undomielcim facede beni eklemişsin sanırım yani o sensin dimi pek yüzünün göründüğü bi fotoda göremedim profilinde...fotoğraf fln çeken kişi sensin dimi ...isim yazmıyım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…