- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.501
gösteririm kız göstermes olurmuyum ama facede olanlar daha erken görür:roflol:
porsan.com sitesinde güzel indirimler olabiliyr ama denk gelmek lazım.
ama bocuk'umm mesaj attım baksana
cute bende karacadan beğendim 995 liralarda bi takım. Valla kampanya yakalarsan bana da haber ver lütfennn =)
undomiel nasılsın cnm ,den kgelemedik senle hiç,babanın durumuna çok sevinmiştim yazdım burada ama yoktun..
bende yeni yemek takımı alıcam cnm bahsetmiştim eskiden alınmıştı bnmki içime sinmedi anneme veriyom şimdi onu,kare ve daha modern çizgisi olan bişi alıcam karacada beğendik bi tane 995 tl mi ne dedi...kampanyalı bi yer denk gelse şöle yada outleet fln..çok süper olacak banada haber verin hee kampanya yakalarsanız yada uygun fiatlı bişi..
kızlar bizim bi tek eksigimiz kalmıs onuda yeni farkettikuydumuss yok :)))
bişi olmas cnm alınır ,ilk günler tv izlemezsiniz :jeyyar: ay çok terbiyesiz oldu mbugünlerde kaydirigubbakcemile3
bişi olmas cnm alınır ,ilk günler tv izlemezsiniz :jeyyar: ay çok terbiyesiz oldu mbugünlerde kaydirigubbakcemile3
cute'cim valla denk gelemedik. babacığım daha iyi artık. eve bile çıktı. gün geçtikçe daha da hızlı iyileşiyor işte.. sen nasılsın kuzucum?? nasıl gidiyor evlilik?
cute canım ozaman biev.com sitesine baksana sanırım normalden uygun fiyatları falan. sempatiksalakcinni
maşallah cnm..evlilik çok güsel bi duygu valla yanlız olmak hiç güsel bişi değilmiş...
rahatsızım die annemde geldi yardıma keyfim yerinde yani bu sıralar sorma,hafta sonu eltimin yaptığı uyuzluklar bile umrumda değil..zaen ona hep gülüp geçiyorum kaydirigubbakcemile3
bakmamkışım cnm oraya sanırım bi bakim dedim ilk beğendiğim 1.150 tl miş kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım araştırıyım siteyi bi belki ucuzu denk gelir ama biz işte böle nerde pahalı onu beğeniris..
kızlar bizim bi tek eksigimiz kalmıs onuda yeni farkettikuydumuss yok :)))
işte cnm o 995 lik olanlar yeni seri ya hiç bi yerde ucuzu yok maalesef sanırım sonumuz onu almak olcak :) hazırla şimdiden kredi kartını sende yapıcak bişi yok kaydirigubbakcemile3
Canım bende günlük yemek takımı beğendim 99 YTL ne kadar uygun bilmiyorum ama porland falanda olabilir.
speedy senin beğendiğin takım kaç parça? 99 lira uygun gibime geliyo fiyat olarak. ama kaç kişilik işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?