-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

noldu fatma senin ki züprüz mü etmiş de aşkın depreşti

yok etmedi nasıl etsin 19 saat uzaklıktayız hem düğüne ne kaldı şurda ne biliyim öyle düşündüm düşündüm yazayım buraya bari dedim içimde kalmasın opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ay buarada link benim linkim diyim de
günahı münahı olmasın
bişi alırsanız ilk alışverişinizden bana 6 lira mı ne gelecekmiş
lepike hayrım dokunmasın diyen olursa canı saolsun onlar normal şekilde girip
üye olsunlar
bence çok güzel fırsatlar oluo
restorantlarda yemekleri ilerde değerlendirmeyi düşünüyorum ben
bi evleniyim

fatmacım çok uzakmışsınız be kuzum
neyse 2 haftan var
o da su gibi akacak
sen evini gelinliğini koydun mu
yoksa ben mi kaçırdım

kuzuuuum bak yarama dokundun :):):):) ben ardahanda eşimde osmaniyede benim memleketimde afyon...ardahanda evimi tuttum fakat şuanda kiracı var ben düğünü yapıp geldiğişmde boşaltmış olacak..beyaz eşyalarım osmaniyeden gelecek...mobilyaları burda Gündo?du - Kampanya Katalo?u burdaki yatak odası koltuk takımı yemek odasını idare edecek şekilde alıyorum tayinci olunca.giderken satıp giderim gelinlik ardahanda olmadıgı için memleketimden alacağım ve memleketime iznim 15 gün oldugundan 25 haziranda gidebiliyorum 5 gün de bi gelinlik bulmam lazım sıkıntıdayıma slında ama napiyim başka çarem yokki sempatiksalakcinni

ay hadi ya daha gelinlik almadın mı
haftasonu git bak bari az vaktin var
inşallah içine sinen bişey bulursun
eşya konusunda iyi yapmışın
tayinciysen zaten yolarda harap olur
boşa para vermemişiniz

ay hadi ya daha gelinlik almadın mı
haftasonu git bak bari az vaktin var
inşallah içine sinen bişey bulursun
eşya konusunda iyi yapmışın
tayinciysen zaten yolarda harap olur
boşa para vermemişiniz

ayyy canım hafta sonu nmasıl gideyim afyon ardahana 22 saat uzaklıkta ben anca 25 inde gidebiliyorum memlekete...kaydirigubbakcemile3 bulurum inş. gönlüme göre bi gelinlik..acayip bi vücut yapım yok 1.75 boyundayım boy konusunda sıkıntım olmaz basenlerim var hafif ama gelinlik onu kapatır ..üst kısmımda normal yani gelinlik olur ama begndiğim bi model olur inş...

boy pos maşallah:)
sorun olmaz bencede
basen gelinlikte önemsenecek bişi değil zaten 130 beden yapıo o insanı

boy pos maşallah:)
sorun olmaz bencede
basen gelinlikte önemsenecek bişi değil zaten 130 beden yapıo o insanı

bencede işte üst kısımda 38 beden falandır herhalde iri yarı değilim eşimde uzundur maşallah oda 1.86 boyunda kaydirigubbakcemile3 zaten kaynanam yorgan diktirmiş diktirirken adama benim oğlumda gelinimde uzundur ona göre dik dmeiş uzunca diktirmiş 3 tane yorgan diktirmiş 2 tanesi tek kişilik 4 tanede yastık 2 tanede bebek yastığı yaptırmış :kedi:

ya asıl sıkıntı bizim düğünde uun sürüyo yaaa 30 haziran kına gecesi 1 temmuz gelin alma 2-3-4 temmuz düğün osmaniyede canım çıkcak eyvahedigeldismile

3 gün 3 gece düğün mü:))
maşallah biz birini bilem yapmıoz

bi özelliği varmı neden 3 gün

3 gün 3 gece düğün mü:))
maşallah biz birini bilem yapmıoz

bi özelliği varmı neden 3 gün

ya köy düğünü olacak hani böle kazan kazan yemekler yapılır davulla zurna ile olur yaa o şekilde bi düğün olacak gerçi ben başka ilden geldiğim için yeni gelin olarak süzülürüm ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yinede yorgun olurum sıkılırım herkes bana bakar yabancı gelin olucam yaa her tarafımı incelerler artıkın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım lütfen endişlenme. Ben eminim her işiniz denk gelecek istediğine göre gelinlik bulabilceksin. Normal zamanlarda pestilin çıkarken o yoğunluğu keyifle geçireceksin ve burda bize yaşadığın tatlı telaşları anlatacaksın :)) Güzel şeyler düşünelim ki hep güzel şeylerle karşılaşalım.

ayyyy canımcım çok teşekkür ederim yaa inş. öyle olur...burda iyice dinleneyim orda iyi koştururum kaydirigubbakcemile3 19 temmuzda burda olurum başlarım mesaiye..zaten büyük işleri hallettik hilminin iş konusunu hallettik burda çalışacak, hedme daha iyi şartlarda evimi tuttum beyaz eşyalar hazır mobilyalar hazır diğerlerini hallederim diye düşünüyorum ama gelinliğim nasıl olacak diyede merak etmiyor değilim hani heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelinlik için öyle fazla bakmanın bir yararı olmuyor. Çok bakan biri olarak sana bunu rahatlıkla söyleyebilirim. O kadar çok bakıp denedim ki ilk bulduğum gelinliğin yerini hiç birisi tutmadı. Bu hemen hemen her kızda böyle oluyor. Eminim sende de böyle olacak :))

evet bencede kimle konuşsam aynı şeyi söylüyorum diyorlar şde o kadr dolaştım ettim ama ilk denediğimi aldım diye muhtemelen benimde öle olacak nişandada böle oldu nişlandan 1 gün önce evde olabildim nişan günü elbise işini hallettim ve güzelde oldu kaydirigubbakcemile3

ne güzel köy düğünü he
bir nevi de kır düğünü:))
herkese nasip olmaz tadını çıkar düğününün canım

ne güzel köy düğünü he
bir nevi de kır düğünü:))
herkese nasip olmaz tadını çıkar düğününün canım

öyle kaydirigubbakcemile3 oturur bi köşeye seyrederim artık onların orda hep böyle oluyo canımcım 12 kardeşler 12 sininde böle olmuş düğünü gerçi 1 tane bekar var daha kaydirigubbakcemile2

12 mi:S
ay bayılcam kızım o nee
bizde kardeş sayısı iki akraba sayısı minimum

bizde akrabada kardeş de maximum kaydirigubbakcemile3 eşimler 12 kardeş tek anne tek baba ama babası vefat etmiş tabi 2005 de 6 kız 6 erkekler ben 3 kardeşiz en küçük ben bi abim ve ablam var ablam evli 2,5 aylık bi bebişi var abim ise bekar kaydirigubbakcemile3 çok iyi oluyo şuan hepsi bi işle ugraşıyorlar ayrdımları çok sağolsunlar...hepside okumuş etmiş yani benim eşim öğretmen mesela...

tünaydınnn kimse yok muuuuuuu
fatoş kız maşallah k.validen senin hala dinçtir şimdi hee kaydirigubbakcemile3
annemler 8 kardeşler :))) babamlar 3 kardeş biz 2 kardeşiz, muratlar da 3 kardeşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…