-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cemre'cimm sevgilin dokto olduğu için bence onun okumasının bitmesini hiiiç bekleme.. benim kuzenimin eşi de doktor.. sürekli ders çalışıyo ve çalışmak zorunda...

zuzuuummm canım neden ağrıyor başcağızınn?? bu arada yine aradı o densiz

ay inanmıyorum ya ben sana demiştim arar diye ne diyo geriiiiii:)

ay inanmıyorum ya ben sana demiştim arar diye ne diyo geriiiiii:)

akşam enişteyi de ara bişiler yapalım dio... allam dengesiz bu kesin... benim nazlı die bi arkadaşım var ya hani geçen akşam bana gelen onu da çağır dio... sanırım ona yanaşarak beni sinir edeceğini falan düşünüo... dördümüz dışarı çıkalımmış...

kaynanamın bize verdiği evi buraya benim kitaplarım zor sığar yaa diye istemedi beyefendi sonradan, şimdide 3+1 ev buluyoruz yok olmaz yaa bi odaya ancak sıgar benim eşyalarım diyo, ee bi oda da bana lazım resim malzemeleri için
yok yok biz ikimizde nanemollayız valla beğenemiyoruz hiç bişeyi yetinemiyoruz

bitmiyo anacım bitmiyo bu okul yani bu 12. senesi kaydirigubbakcemile3
sınava da 2 kere girmiş ancak kazanmış zaten
iice kart bişe olmuş bölece kaydirigubbakcemile3

sakın sakın açma bi daha tlf niye açıyosun ki ya açma tlf değiştir salakmıdır nedir ya uyuz oldum he şimdi undomiel

ay inanmıyorum bende maltepe'deyim

önümüzdeki hafta sözüm olacak cnm
maltepedeyimm

amannııınnnn akannehir
bişeyim yavaş olsa şaşardımmmm
amanııın ben de maltepeli olcam yakında1:

barii bu sefer çabuk yeeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben damat tween bi kampanyası var ondan yararlanmayı planlıorum hemde hakoşa bohça için fln gömlekde alıcam oradan
-

aa bu kampanya iyiymiş
damatlık alsak mesela nekadar ki orada damatlıklar falan
günllük gömlek pantolonda gerek aslında bi uğruyalım buna
iyi söyledin saol cnaım

evet cnm benimkide hakan
150tl alış veriş yapıosun kasada 100tl ödüyosun + 79tl'lik damat tween saat hediye

mikemmelllohaoldumsmile

kim bunu diyen dengesiz şakkıdı

ya bırak ailece görüşüyosun diye her tlf cvp vermek zorunda değilsin değiştir numaranı ya bu ne kafasına her estiğinde arama hakkını nerden buluyo ya cem varken ararsa salak

ya bırak ailece görüşüyosun diye her tlf cvp vermek zorunda değilsin değiştir numaranı ya bu ne kafasına her estiğinde arama hakkını nerden buluyo ya cem varken ararsa salak

ayy işte salaklığıma geldi.. neyse açmıcam artık.. ama bu son oldu... ya dedim ki çok fazla tersleyemem aileler görüşüyor die dedim onu.. yoksa kim sallar o salağı..
lepcimm özelden anlatayım sana bu konuyu

ok canım bekliyorum

he buarada play club kartınız varsa hepsi burda lewis ykm gibi yerlerde %25 wprld puan hediyesi var haberiniz ola
30 haziran son nderden ne alsam diye bakınıyom ben de

undomiel cemre lepi nektar ben çıkıyom kızlar görüşürüz sonra öptüm dürttüm:))

Giden kızlar hoşçakalsın a.s.

ben de yazıcamm gamyoncuiremsu
ben 170 - 56 kilo yaş 25
nişanlım 1,80 - 88 kg - 27 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…