- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #34.921
cemre'cimm sevgilin dokto olduğu için bence onun okumasının bitmesini hiiiç bekleme.. benim kuzenimin eşi de doktor.. sürekli ders çalışıyo ve çalışmak zorunda...
zuzuuummm canım neden ağrıyor başcağızınn?? bu arada yine aradı o densiz
ay inanmıyorum ya ben sana demiştim arar diye ne diyo geriiiiii:)
cemre'cimm sevgilin dokto olduğu için bence onun okumasının bitmesini hiiiç bekleme.. benim kuzenimin eşi de doktor.. sürekli ders çalışıyo ve çalışmak zorunda...
zuzuuummm canım neden ağrıyor başcağızınn?? bu arada yine aradı o densiz
sakın sakın açma bi daha tlf niye açıyosun ki ya açma tlf değiştir salakmıdır nedir ya uyuz oldum he şimdi undomiel
ay inanmıyorum bende maltepe'deyim
amanııın ben de maltepeli olcam yakındaönümüzdeki hafta sözüm olacak cnm
maltepedeyimm
amannııınnnn akannehir
bişeyim yavaş olsa şaşardımmmm
barii bu sefer çabuk yeeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben damat tween bi kampanyası var ondan yararlanmayı planlıorum hemde hakoşa bohça için fln gömlekde alıcam oradan
-
evet cnm benimkide hakan
150tl alış veriş yapıosun kasada 100tl ödüyosun + 79tl'lik damat tween saat hediye
akşam enişteyi de ara bişiler yapalım dio... allam dengesiz bu kesin... benim nazlı die bi arkadaşım var ya hani geçen akşam bana gelen onu da çağır dio... sanırım ona yanaşarak beni sinir edeceğini falan düşünüo... dördümüz dışarı çıkalımmış...
ya bırak ailece görüşüyosun diye her tlf cvp vermek zorunda değilsin değiştir numaranı ya bu ne kafasına her estiğinde arama hakkını nerden buluyo ya cem varken ararsa salak
ok canım bekliyorum
he buarada play club kartınız varsa hepsi burda lewis ykm gibi yerlerde %25 wprld puan hediyesi var haberiniz ola
30 haziran son nderden ne alsam diye bakınıyom ben de
undomiel cemre lepi nektar ben çıkıyom kızlar görüşürüz sonra öptüm dürttüm:))
undomiel cemre lepi nektar ben çıkıyom kızlar görüşürüz sonra öptüm dürttüm:))
kızlaaaarrrr... nişanlınız, sevgiliniz ya da sözlünüz ile aranızdaki boy kilo ve yaş uyumunu yazsanıza :)
bizim ben 1.60 - 51 kg ve 27 yaş
nişanlım 1.78 - 93 kg ve 26 yaş (ben sevgilimden 9 ay büyüğüm bilmiyorumkismile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?