- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.041
selam kızlar
sirkennn pasaport balayı için mi canım?
Evet canım balayı için
aaa ne güzel?
nereye gidiyosunuz sorması ayıp?
selam kızlar
ben esranın ablasıyım
esrayı merak etmişsinizdir diye bi bakayım dedim size
esra tahmin ettiğiniz gibi çok yoğun ve karmaşık duygular içinde heyecan. korku merak sevinç hüzün...
bilgisayarı 3 hafta önce çeyizle evine gitti. evi çok güzel oldu herşey yepyeni olunca tabi güzel olmaz mı?artık fotoları ekler buraya. Allah hepinize de sağlıkla mutlulukla en iyilerine sahip olmayı nasip etsin.
yarın kınamız var. öbür gün de düğün. p.tesi balayına gidiyorlar.c.tesi akşam dönücek ondan sonraki hafta yazabilir herhalde size.
hepinize hazırlıklarınızda kolay gelsin diyorum ve mutluluklar diliyorum.hoşçakalın
selam kızlar
ben esranın ablasıyım
esrayı merak etmişsinizdir diye bi bakayım dedim size
esra tahmin ettiğiniz gibi çok yoğun ve karmaşık duygular içinde heyecan. korku merak sevinç hüzün...
bilgisayarı 3 hafta önce çeyizle evine gitti. evi çok güzel oldu herşey yepyeni olunca tabi güzel olmaz mı?artık fotoları ekler buraya. Allah hepinize de sağlıkla mutlulukla en iyilerine sahip olmayı nasip etsin.
yarın kınamız var. öbür gün de düğün. p.tesi balayına gidiyorlar.c.tesi akşam dönücek ondan sonraki hafta yazabilir herhalde size.
hepinize hazırlıklarınızda kolay gelsin diyorum ve mutluluklar diliyorum.hoşçakalın
evet cnm yoğunmuş esramız
çilek esra yopundur ondan giremiyordur bencee
sen gelinlik denemicek miydin bugün
saol cnm darısı başına diyimslm kızlar liste uzamış mı kısalmış anlamadım ...
bende istiyorum o listeye yazılmak ya...((
cılakk esra aylar once demıstıkı laptopu kaldırıyorum ancak evlendıkten sonra gırebılırım yazmıstı dahada gırmeıd zaten cok yogundur.
bu arada cılak ve lepıde gun almıs hadı kızlar gozunuz aydın tez vakıtte ulasın ınsallah o guzel gunlere sonrada sıra bıze gelsın tabı bırgun o lısteye adımızı yazdırmayı basarabılırsek böhöööö
delikafaduldendelikafadulden6.sıradayım son 15 günümmm..........kaydirigubbakcemile3:hulya:delikafadulden
offf yaa ben ne sulu göz oldum yaaa kendi kendime ağlayıp duruyom ufffmafoldumbenmafoldumben
ayyy canım noldu bi sorunun mu var :sinifsinif:
Kızlar!
Nasılsınız? Heyecanlıyım ya geçmişi okumadım kusura bakmayın çeyizleri götürdük bugün. Herkes kendine iyi baksın görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?