-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

fatma ağlama kız
evlilik psikolojisine mi giriosun

ereğlicim ççeyizlerde gitti
sayılı günlerde bitio
sen de kendine iyi bak gel arada gene emii

fatma ağlama kız
evlilik psikolojisine mi giriosun

sayılı günlerde bitio

bilm lepi öylemi dersin ondan değilde aklıma başka şeyler gelio bu zamanlara bu olaylara evlenme aşamasına kolay gelmedik biz herşey o kadar zorduki onları düşündükçe canım acıyomafoldumben

fatma ozaman ben en son anlar kahrımdan ölmeliyim:))
tabi herkesin yaşadığı kendine zor ama
boşver
akan iki damla olsun sonrasında gül

fatma ozaman ben en son anlar kahrımdan ölmeliyim:))
tabi herkesin yaşadığı kendine zor ama
boşver
akan iki damla olsun sonrasında gül

haklısın canım newyse bi oyun havası açayım kendime geliyim kaydirigubbakcemile2

güle güle oturun kullanın eşyalarınızı..Rabbim hergününüzü mutlu eylesin...
Allah (CC.) razı olsun. Hepimiz için inş amin.
sayılı günlerde bitio
Beybim uykum kaçtı yav iyi bakıp, dikkat et kendine kuşum tekrardan:) A kızlar şey dicem çatal-kaşık almayan varsa kutuyla almasın bugün çeyiz düzerken farkettim onu koyacak yer bile bulamıyormuşsun meğer. Konsola yıkadım yerleştirdim daha pratik konsoldan alıp kullanmak. Aklınızda bulunsun. Ya da bana mı böyle geldi ki acaba.
A birde tencere takımı bir paket yıkadık ikinci pakete dokunmadık o duruyor dolapta tek pakette kafi gibi. Bir düdüklü, bir takım çelik, bir takımda teflon yıkadık yerleştirdik. Şimdilik işimi görür gibi, bir takım çelik varsa ikincisi için acele etmeyin yani bebekler.
Artı bol bol kurulama bezi alın çok lazım oldu birde hurç.:lepi: Ve en önemlisi çeyize işten anlayan kimseler götürün kuru kalabalık kimse olmasın. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

günaydınlarr

ereğlicim benimki de sandıklı artık nere sığarsa :)
sığmazsa yaptığın şey aklımdaydı zaten:)

kızlar acele civa istiom
veet ağda bandı kullanan varmı
bimde bugün satılacak da
13 liraya 2 paket 20 li
alsam mıı almasam mıı:)
bir de güneş yağında garnier nasıldır
kestane kebap acele cevap:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…