- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.101
biri paramı dedi 2-3 aydır doğru dürüst maaş alamıommm
yarın eminönüne fln gitcem ooofff offff param olsa neler neler alırdımmm boshayallersmile
lepi güle güle annem banada al bi tane :)))
bende sıfırım valla bu ay
off ya paranın gözü kör olsun
olsa varya hepinizin çeyizini ben düzerdim :))
çilekkk canım benide ekleeeeeeee 17 temmuz nıkah
25temmuz düğünümmmmmmmm
hayırlı olsuuunnn
tşkler canım sanada ve diğer kızlarada hayırlı uğurlu olsun.Rabbim utandırmasın hepimizi
hatige harbiden onlara bayıldım ama param yok
bende çok var sanki akannehir ama dayanamadım kredi kartı yinee :))
benim kredi kartımda yok işte :uhm::uhm: canım vallahi kullanmıyorum kredi kartı nakitte oradan alınmıyor kartımın olmaması çok güzel şakkıdı bence sizde kurtulun bataklıktan başka bişey değil
aaaa evet sende gitcektin günlük yemek takımı bakmayaaaLevrek bende gidicem yarın eminönüne.
aynen yaaaaaaaaaaaaaa cebimde 5 tl var:)
güle güle kullanın cnmm bende geçen seferlerde almıştım çok güzeller vallaaTwigy terlikler var markafonide 4 tane aldım 2 iboya 2 kendimee:))
afferinn sanaaaabende çok var sanki akannehir ama dayanamadım kredi kartı yinee :))
haklısın canım :)) ama inan bende nakit taraftarıyım çok zorlanmadıkça asla kullanmam kaydirigubbakcemile ama kk olmayınca da alınmıyo ordan bişi :))
aaaa evet sende gitcektin günlük yemek takımı bakmayaaa
sabah çok erkenden gitme bari siftah yapmadıkları için öle çok indirim yapmıolar 11-12 gibi iyice beyin allak bullka olmuş oluyoo acayip ind. yapıolar gide gele adamların kimyası çözdümmm kaydirigubbakcemile3
aynen ya ama bnm öle bi eşya isteğim yoktayaa bi mağazaya gittiğimde şun şunu şunu alıyorum deyip gelmek istyrum yaaaa
hadi yaa üzüldüm cnm yabiri paramı dedi 2-3 aydır doğru dürüst maaş alamıommm
yarın eminönüne fln gitcem ooofff offff param olsa neler neler alırdımmm boshayallersmile
cnm ekliyorum hemen :lepi:çilekkk canım benide ekleeeeeeee 17 temmuz nıkah
25temmuz düğünümmmmmmmm
kapatıcam evlendikten sonra benkuzu bu kredi kartları senle beni bitirdii akannehir
kapatıcam evlendikten sonra ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?