-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Ben karar vermedım henuz gelınlıkcı sanırım yönlendırcekmıs.ben söledeım gecende gelınlık ust kısmına yönelık ayarlıcakmıs bakalım.ama evlı arkadaslardan tavsıye bekleriz.rahat kullanım detay varsa :enbuyukkk:

ben cartıyer gıydıydım:hulya:

zuzu bak demesı kolayda ark. deilmişık senle bakamıom
benı arkadasın eder msın

kız şaka ettiğini biliom deli alınmam ben:)
evet koltuk altına sıkılan pudralı
uva/uvb güneş ışınlarına karşı koruyucu süt dio canım 20 faktör
faktörü olduğuna göre güneşten koruyo bronzluk amaçlı değil
güneş sonrası diye başka bi ürün vardı ama
ben pek anlamıyorum valla
bbulmuşken alıyim dedim sadece:))

buarada balayı napcanız siz
düşündünüz mü bişi
günaydınn kızlar

bugun yenı işimden yazıyom sızekaydirigubbakcemile2

markafoniden aldım canım, bi bak istersen :)) 9,90 TL tanesi . 4 tane aldım toplam ödeyeceğim kargo dahil 46,34 TL -tatlicadiarzu-
çok şekerler güle güle kullan

BEKLEME LİSTESİYLE BENDE BASVURDUM UMARIM DAVETIYE GELİR
seni üye yapem anam listeyi bekleme sen

yarın ölçü vermeye gidicem :)) gelinliğin sadece altına çamaşır giycem o kadar.. sütyen bile kullanmıcam içten bolenli dikilicek en rahatı :)) nişanlıkta da öle yapmıştımmm :)) :teytey:

aa çamaşırı içine dikiolar öle bişi mi
ben de üst biraz noksan çamaşırsız fındık görünümü vermez mi benimkiler:kedi:

lepiii cokmu olur bekleme nasıl olcam hemen canım bılmıyorum.tskleropuyorumnanaktan
cnm biz karar veremdık daha balayı oteller pahalı baya düğünde kendimiz yapıyoruz masraf cok balayıda bırkez olacak enıyısı olsun isteriz.benım görümcemde sidede deniz kenarında evı var gitmedım daha hiç ama dıyo gelın bende evde olmam ama bılmıyorum arabada var orda istedımız gibi gezer.otel parasını baska harcama yaparız.diğer yandan dıyom yorulduk.düğün telasından enıyısınden tatıl yapalım.diğer yandan dıyorum 3 gun otelde kalıp sonra sıdeye gidip 3 4 gunde ölemı kalsakayyy yarama bastın lepiii sen olsan napardın bu durumda :lepi:

lepicim öcelikle sağol tatlım :))

evet çamaşırı içe dikiyolar gibi birşey çok rahat oluyo bence :))

balayı demişsin onu biz şubatta hallettik erken rezv. dan. Alanya ya gidiyoruz..

zuzu baktım şimdi herşey çok güzel :)) yarın bende bi arkadaşımın düğününe gitcem kız gibi olcam demek ki yarın hehehe :))

hatige iyiymiş o çamaşırla uğraşmazsın

bizde hallettik balayını nisanda
daha gün bilem almamıştık haha:d

uğur böcüğü
yeni işin hayırlı olsunn :))

hatige
harika bu terlikler, ben de mi alsam napsam.
Üye olmayı başarırsam kurcaliycam siteyi :)))

zuzu çok uyumlu ayakkabı-çantan
süper :lepi:

Nabersiniz kızlar a.s.

evet hatige
aldığımız dönem erkekn rez indirimi vardı
risk alıp sigortalatıp aldık tatili
ben nereyi aldık bilmiyorum ama:)
benimki geçen bakmış fiyatlar artmış diodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…