- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.181
evet hatige
aldığımız dönem erkekn rez indirimi vardı
risk alıp sigortalatıp aldık tatili
ben nereyi aldık bilmiyorum ama:)
benimki geçen bakmış fiyatlar artmış diodu
aynen cnm bizde sigorta falan hallettik hepsini, ve baya artmış benimkide bakmış :)) bide uçak dahil falan peşin verdik baya indirimizde o yüzden olmuştu :)) Allahım gitmeyi nasip etsinn hepimize :))
nereye gidiyorsunuz...balayına giden herkeşşşşş benim yeriemde dinlenecek oldu muuu aklınıza gelmezsen ........... olsun
Balayı yaw biz nereye gidicez acaba Antalya ve Alanya hariç tüm memleketler olabilir çok seviyorum oraları ama malum antalyalı olunca görmediğim yeri kalmadı başka yerler istiyorum .
aynen cnm bizde sigorta falan hallettik hepsini, ve baya artmış benimkide bakmış :)) bide uçak dahil falan peşin verdik baya indirimizde o yüzden olmuştu :)) Allahım gitmeyi nasip etsinn hepimize :))
dinlerim merak etmesositosositonereye gidiyorsunuz...balayına giden herkeşşşşş benim yeriemde dinlenecek oldu muuu aklınıza gelmezsen ........... olsun
ee ben de anltalyalı olsam başka yere giderdimBalayı yaw biz nereye gidicez acaba Antalya ve Alanya hariç tüm memleketler olabilir çok seviyorum oraları ama malum antalyalı olunca görmediğim yeri kalmadı başka yerler istiyorum .
Selamlar kızlar az önce bi çaydanlık gördüm üstü porselen olanlardan 30 tl dedi alsammı nasıl oluyo kullanışlımı
Bende dün gördüm porselen çaydanlık altı düz siyah üstü çok güzel desenli falan bide normal çaydanlık gibi rahat kullanım ocakta kararma falan yapmaz 23 YTL ama bende çok var onun için almadım.
uğur böcüğü
yeni işin hayırlı olsunn :))
hatige
harika bu terlikler, ben de mi alsam napsam.
Üye olmayı başarırsam kurcaliycam siteyi :)))
zuzu çok uyumlu ayakkabı-çantan
süper :lepi:
Nabersiniz kızlar a.s.
sende benim memlekete git Amasra ya (Çeşm-i Cihan) :teytey:
ee ben de anltalyalı olsam başka yere giderdim
sizde karadenize gidin:)
altı metal üstü porselen ocakta rahat olur herhalde benim baktıgım beyaz üstünde nazar boncugu var alsammı speedy
olur canlarım siz gidin Antalyaya bende sizin memlekete gidem :roflol:
Bence al canım fiyat ucuz ihtiyacın varsa da al tabikide Şeniz
lepiii cokmu olur beklemenasıl olcam hemen canım bılmıyorum.tskleropuyorumnanaktan
cnm biz karar veremdık daha balayıoteller pahalı baya düğünde kendimiz yapıyoruz masraf cok balayıda bırkez olacak enıyısı olsun isteriz.benım görümcemde sidede deniz kenarında evı var gitmedım daha hiç ama dıyo gelın bende evde olmam ama bılmıyorum arabada var orda istedımız gibi gezer.otel parasını baska harcama yaparız.diğer yandan dıyom yorulduk.düğün telasından enıyısınden tatıl yapalım.diğer yandan dıyorum 3 gun otelde kalıp sonra sıdeye gidip 3 4 gunde ölemı kalsakayyy yarama bastın lepiii sen olsan napardın bu durumda :lepi:
ihtiyacım var tmm ayın 15 i gelsin alayım :) gelince çay yapayım size o zamankaydirigubbakcemile2
tamam öyle yapalım sen git al biz geldiğimizde bize çay demlersin olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?