-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Hoşbuldum kızlar :)))

böcük, öğlen yemeğine gitmişlerdir canım
(gerçi saati geçti onun ama gamyoncuiremsu )

hava nasıl güneşli, nasıl sıcak bugüün
inş hafta sonu yağmur yağmaz boshayallersmile

evet hatige
aldığımız dönem erkekn rez indirimi vardı
risk alıp sigortalatıp aldık tatili
ben nereyi aldık bilmiyorum ama:)
benimki geçen bakmış fiyatlar artmış diodu

aynen cnm bizde sigorta falan hallettik hepsini, ve baya artmış benimkide bakmış :)) bide uçak dahil falan peşin verdik baya indirimizde o yüzden olmuştu :)) Allahım gitmeyi nasip etsinn hepimize :))

aynen cnm bizde sigorta falan hallettik hepsini, ve baya artmış benimkide bakmış :)) bide uçak dahil falan peşin verdik baya indirimizde o yüzden olmuştu :)) Allahım gitmeyi nasip etsinn hepimize :))

nereye gidiyorsunuz...balayına giden herkeşşşşş benim yeriemde dinlenecek oldu muuu aklınıza gelmezsen ........... olsun

Balayı yaw biz nereye gidicez acaba Antalya ve Alanya hariç tüm memleketler olabilir çok seviyorum oraları ama malum antalyalı olunca görmediğim yeri kalmadı başka yerler istiyorum .

Selamlar kızlar az önce bi çaydanlık gördüm üstü porselen olanlardan 30 tl dedi alsammı nasıl oluyo kullanışlımı

Bende dün gördüm porselen çaydanlık altı düz siyah üstü çok güzel desenli falan bide normal çaydanlık gibi rahat kullanım ocakta kararma falan yapmaz 23 YTL ama bende çok var onun için almadım.

amin inşallah canım
biz biletleri de aldık çok uyguna erkenden olduğu için
umarım aksilik olmaz
nereye gidiyorsunuz...balayına giden herkeşşşşş benim yeriemde dinlenecek oldu muuu aklınıza gelmezsen ........... olsun
dinlerim merak etmesositososito
Balayı yaw biz nereye gidicez acaba Antalya ve Alanya hariç tüm memleketler olabilir çok seviyorum oraları ama malum antalyalı olunca görmediğim yeri kalmadı başka yerler istiyorum .
ee ben de anltalyalı olsam başka yere giderdim
sizde karadenize gidin:)

Selamlar kızlar az önce bi çaydanlık gördüm üstü porselen olanlardan 30 tl dedi alsammı nasıl oluyo kullanışlımı

aal ucuzmuş:))

Son düzenleme:
Bende dün gördüm porselen çaydanlık altı düz siyah üstü çok güzel desenli falan bide normal çaydanlık gibi rahat kullanım ocakta kararma falan yapmaz 23 YTL ama bende çok var onun için almadım.

altı metal üstü porselen ocakta rahat olur herhalde benim baktıgım beyaz üstünde nazar boncugu var alsammı speedy

sağol canem:1hug:

deneme bir ki deneme bir ki

Son düzenleme:
sende benim memlekete git Amasra ya (Çeşm-i Cihan) :teytey:

ee ben de anltalyalı olsam başka yere giderdim
sizde karadenize gidin:)

olur canlarım siz gidin Antalyaya bende sizin memlekete gidem :roflol:

altı metal üstü porselen ocakta rahat olur herhalde benim baktıgım beyaz üstünde nazar boncugu var alsammı speedy

Bence al canım fiyat ucuz ihtiyacın varsa da al tabikide Şeniz

ben ev olsa eve giderim bi kaç gün
otelde yiyeceğiniz paraya en alasından restoranlarda akşam yemeği yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…