-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy aklıma bişey geldı
bız evlenelı 6 ay oluyo
hala tv mız yokne edek paramız yok
enıştem bı eskı tv getırdı ondan ızlıyoz
yemek odam yoktu eşimm bıgun eve geldığimde bana süprıs etmıştı
sımdı 106ekran alırız ama önce borcları ödemek var
herşey bı keyıflıkı alınterınle kendın alınca
cokta kıymetlı oluyo

ben çıkam artık
saat 8 olmuş
herkes kendıne ı baksın
ptesı kısmetse burdayım canlarım
herşey gönlünüzce olsun

Kimler burdaa kaydirigubbakcemile2
Böcük ve Cemre kaynatmış bugün kaydirigubbakcemile3
eve yeni geldim sayılır, bi bakim dedim kimler var :)))

arkadaslar benim türkcem iyi degil. ben almanyadan katiliyorum ve sorum var. ben yakinda evlencem. sizde altin muhabbeti felan oldumu?
hoşgeldin canım :))
bizde de altınlar hiç konuşulmadı..
ne bizim aile açtı konuyu ne onlar.
Sadece eltime ne yaptılarsa onu yapıcaklarını söylediler.
Aynısı olucak diye.
Eltime de ne yaptıklarını bilmiyorum, hiç bir zaman sormadım.. boshayallersmile

düğün slaytı işini nasıl hallettiniz kuzular yaa? okdr gözümde büyüdüki şu iş... çocukluk fotolarını filan koyuyorlar çiftlerr ... ne yapacağımızı bilemedik .... haftaya salona provaya gideceğiz bakalım neler olacak.. çok merak ediyorum...kaydirigubbakcemile3

Bi düğünde çocukluk fotoları falan gördümde pek hoşlanmadım
tanıştığım günden bu yana olan fotolar, evimizin kapısındaki zildeki isim, oturduğumuz cafeler ve yerlerin fotoğrafları üzerlerinde esprili anlamlı sözlerle yapardım yapsaydım diye düşünüyorum. Hatta normal bir günümüzden küçük videolar. Mesela ikimiz kahkahalarla gülümserken. Sedece tanıştığımız zamandan bu yanı olsa kafi öncesini eklemezdim sanırsam.
:lepi:

günaydıın

dün o gösterdiğim mobilyaları görelim dedik satılmış bilem:))
ah ulen ahh
sıkı takipteyim alcam bişiler hırs yaptım:)

ereğlim iyiyim canım
ay senin apazıcık vaktin kaldı bee 6 güncük haftaya evlisin inşallah hayırlısıylaa

grace bencede çocukluğu katmayın
tanıştığınız vakitten şimdiye koyun
yeni yeni fotolarda çekilin
isterseniz kendi aşkınızı kendi sözlerinizle anlatan bi vidyo çekin onu da koyun
cici olur
ay sen de gidion
geçti 3 ay inanamıyorum ben hee:)
sankim benim kalan 3 ayım geçmicek gibin

gracem cnm bencede çocukluğu hiç karıştırmayın
siz zaten uzun zamandır birliktesiniz
epey fotonuz vardır
ayy cnm ya ne kadar az kaldıı
nikah salonlarında oluomu bu slayt işi giden gören var mı acep ?

Son düzenleme:
kızlar farklılık olsun diyorsanız bence slayt yıllardır yapılıyor değiştirmek lazım salonun girişinden iç mekana kadar ilk günden son güne kadar gelen aşama aşama fotoğrafları büyük ebatlarda koydurabiliriz ablamın nişan ve düğününde girişte büyük boy afiş vardı fotoğraflarının üstünde ....&..... düğünümze hoşgeldiniz ve tarih yazıyordu arabanın arkasına da baş harfler yerine arka cama foto kaplattırırlıp isimler yazdırılınca hoş oluyor

kızlar kimse yok ama soriim yine gelince cevaplarsınız umarım
başka bi çeyiz topiğinde gördüm de
herkes 5 yün yorganım var. 3 çift kişilik 3 tek kişilk var bende 2 tane de hazır var şu bu
birsürü şey yazmış
ya benim hiç yün yorganım yok, yani olsa nasıl yıkayıp temizlicem zaten onu?
anlamadım sorun bende mi yoksa herkes fazlamı hamarat da bu kadar güveniyolar kendilerine
sizde durum ne?

cemre yün yorgan dediğin hani hazır yapılıp üstüne saten kaplatılansa o bende de var
ama abartmadık 1 tane aldık o da çeyiz giderken olurmuş annem heves etmiş yaptırmış ben yün yorganda yatamam kaldırırsın hurçlayıp demişti
5 yün yorgan mıı??? yok daha neler sonra nerelere kaldırılır onlar valla 1 yün yorgan 1 silikon gibi olanlardan hazır işte
1 de uyku setim
1 tek kişilik var bu kadar yeter bana

canım herkes yazmış ki işte misafir gelir bak yetmez yok şu yok bu
e misafire hazır (elyaf mı oluyo silikon mu ne bilmyrm adını makinada yıkanan yorganlar varya) ondan verilmiyo mu anlamadım. yani yünü yapmak yıkamak herseyi zor, bi de agır, hantal nereye sıgdrcam ev yorgan deposu mu olucak anlamadım valla kaydirigubbakcemile3
bi de yeni evli insanların evine yatılı misafir mi gelicek ki o kadar cok anlamadım valla, ama herkesin geleneği göreneği farklı belki onlar için normal olabilir.
bide canım o dediğin pamuk oluyo diye biliyorum ben o yine neyse ama 5 yün yorgan nedir yaasempatiksalakcinni
önce dedim tamam 5 tane alıyolar da acaba daha ucuz diye mi yün alıyolar
ama herkes özel yaptrdık falan demiş
yataşta falan da silikon yorganlar öle uçuk fiyatlarda deil, özel yaptırmakdan daha ucuza gelir yani, anlamadım ben

vallaa kızlarr ben de çocukluktan fotolar vs istemiyorum bence de tanıştığımız andan itibaren olmalı ama işte böyle sadece fotolar glsin gitsin olsun istemiyorum daha frklı bişey hoşluklar olmalı bence insanları gülmsetecek örneğin ...

lepiiiiiiii az kaldıııı kuşum yaaaaaaa sormaaaa çok fenalardayım heyecanlıyım...

vallaa kızlarr ben de çocukluktan fotolar vs istemiyorum bence de tanıştığımız andan itibaren olmalı ama işte böyle sadece fotolar glsin gitsin olsun istemiyorum daha frklı bişey hoşluklar olmalı bence insanları gülmsetecek örneğin ...

lepiiiiiiii az kaldıııı kuşum yaaaaaaa sormaaaa çok fenalardayım heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…