- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.301
canım herkes yazmış ki işte misafir gelir bak yetmez yok şu yok bu
e misafire hazır (elyaf mı oluyo silikon mu ne bilmyrm adını makinada yıkanan yorganlar varya) ondan verilmiyo mu anlamadım. yani yünü yapmak yıkamak herseyi zor, bi de agır, hantal nereye sıgdrcam ev yorgan deposu mu olucak anlamadım valla kaydirigubbakcemile3
bi de yeni evli insanların evine yatılı misafir mi gelicek ki o kadar cok anlamadım valla, ama herkesin geleneği göreneği farklı belki onlar için normal olabilir.
bide canım o dediğin pamuk oluyo diye biliyorum ben o yine neyse ama 5 yün yorgan nedir yaasempatiksalakcinni
önce dedim tamam 5 tane alıyolar da acaba daha ucuz diye mi yün alıyolar
ama herkes özel yaptrdık falan demiş
yataşta falan da silikon yorganlar öle uçuk fiyatlarda deil, özel yaptırmakdan daha ucuza gelir yani, anlamadım ben
son 12 gün düğüneee son 10 gün kınaya delikafadulden
kızlar netten alışveriş ettiğiiz bir yer var mı
hala pike sorunumu aşamadım benn
albüm yapmıştım kızlarr
canım ben pek çeyiz yapmadım zaten
benim abimin eşinin çok çeyizi vardı
ama şimdi brlkte oturuyoruz biz, evde sandık sandık duruyo kullanılmıyo
içinden beğendiğin herşeyi alabilirsin
hem yer açılır biz rahatlarız hem de sen hazır varken bi daha para harcamamış olursun dedi
her şeyi de baya güzel yani, pek bişey almayı düşünmüyorum zaten bi yemek takımını beğenmedim onu alcam yeni
bu var dediğim yorganlar falan da onun çeyizinden hep, açılmamış duruyo fazla oldukları için
ay canım fotograflarına baktım
maşallah ne uzun boyun inceciksin hem de
ben de uzun boylu olmak istiyorum :gitme:
lepi,çilek,sonbahar özele bi bakın ...
cnm ya nasıl heyecanlandım ben şimdison 12 gün düğüneee son 10 gün kınaya delikafadulden
zeynepcim limango ve markafoni var her gün takip edebilirsinkızlar netten alışveriş ettiğiiz bir yer var mı
hala pike sorunumu aşamadım benn
yanıt yazdım cnm yerimsenibenlepi,çilek,sonbahar özele bi bakın ...
nbr kızlar
bende durumlar aynı 1 adım ilerleme yok
çileğim düğün tarihin belli olmuş çok sevindim senin adına hep mutlu ol inşallah opuyorumnanaktan
gracem ne kadar az kaldı yaa daha dün nişan telaşını yaşıoduk beraber, şimdi gelin oluosun :kedi:
sonbaharım senden naber cnm bellimi tarih falan ?
cnmmmm sen nerdesin ya özledik
evet ya belli oldu cnm bende fenalardayım
lepi hg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?