- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.341
günaydın güzel güzel güzel kızlar :))
cumartesi günü gelinlik siparişimi verdim ilk prova 3 temmuz:))
hayırlı olsun canım.
nekadar diktiriyosun? Modeli nasıl =)
canım hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım...
hayırlı olsun cnm:asigim:
canım çok pahalı değil mi ben net fiyatlarını bilmiyorum sadece nişanlık bakarken biraz duydum Fatihte.en kötüsü de sezon açıldı ondan sanrırım böyle
HIMM anladım canım tabikide paradan önce beğenmen önemli sadce aklımda fiyat araştırması yapıyorum.gerçi benim nişanlıkta şansım kadından yanaydı gelinlikte de fatihte arkadaşımız var nokta modaevinin sahibi.
nişanlıkta benim 1.000 tl kiralık dikilmişti ve kadından yanaydı benimde şansım :)).. ama gelinlik başka moda evi :)) nokta yı da biliyorum orayada baktık.. orda uyguna yaptırırsın tabi önce beğenmen önemli :)):teytey:
daha önce aklıma gelseydi söylerim hatta almak isteyen olur ise ben haber veririrm bu modaevine gidip bakabilirsiniz 3 katlı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ben daha önce bakmadım nişanlığımı 850 YTL diktirdim aklinialirimsmile
hatige eee az kaldı seninde yahuu gelinlik falanda halloluyor çok şükür.
bi soru sorabilir miyim?
Biz diyoruz ki şimdi koltuk takımını falan alalım sizce mantıklı mı yani sonuçta öyle yada böyle alıcaz bide ev işi olacağı içinde şimdi bakalım alalım ki ozamana ev almak daha rahat olsun dedik ama korkum mobilyalar eve sığar mı? Gerçi Hakanda diyorki eee kirada otursan napıcaksın oradan oraya taşınanlar nasıl sığıyor ona göre ev bakarız falan diyor sanırım beynim sulandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?