- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.621
amin cnm inş.5 yıl nişanlanmak için bekledik şimdide bunun için bekliyoruz.ALLAHım sınıyor sabrımızı işte.şükürler olsun yinede.o en hayırlı zamanı biliyordur.bende iyi yönünden bakmaya çalışıyorum.herşeyi içime sindire sindire acele etmeden alıyorum.aralıkta olsaydı ani olucaktı ve belkide istediğim gibi olmayacaktı.böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi işte
ben geldim
zarifeyim bu sefer
naber biricikbayanssulusmile
ikonlara nolmuşşş
tam zamanında geldin zarifecikim tamda çıkıyodum namaz kılıcam mutfağı toplıcam bir sürü işbayanssulusmileya bu ikonların performansı düştü canlandır şu topiki göster kendini zarifemmmguclubacismileguclubacismileguclubacismile
hehe
çık o zaman yarın konuşalım
resimleri de atam unutmadan şimdi pcye eklerim belki yarın
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
nasıl yani doğrumu anladım.zemuszemus
nikah mı düğün günümü bu.
allahım bizde görelim inş gün aldığımz zamanı boshayallersmile
saol kuşşş:)slm kıslar nasılsınız
ereğlim nikah için gün almışın hayırlısı olsun canım
Bebekimmm saolleregli
hayırlı olsun kuzucuk
biricikkkkk saollll kuşhayırlı olsun ereğli demek sende didiyonohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Kızlar iyi geceler
Zeynepp naber?j
aldıkların güzel cnm iyi günlerde kullanırsın inşmrb kızlar.....bilmiyrm buraya ekledimmi ben teflon tencerelerimi.tam resmini bulamamıştım benzer bi resim vardı ama şimdi buldum yine sizinle paylaşayıııımmm
bakın kızlar bu sandığında aynısını yaptırdım...
evet cnm nişanlıyım.bizim düğünümüz aralıkta olcaktı aslında cnm ertelendi,kötü bir olay yaşadık yazmıştım burdada.kaynım ve eltim kendi düğünlerine 5 gün kalası kaza geçirdiler.vurdukları çocuk vefat etti.kaynımda bu yüzden hapiste.onların düğün kaldı bizden 1 ay önce olcaktı.sonra kaynım olmayınca bizim düğünde kaldı zaten kimsenin düğün yapak hali yok.şimdi o çıkana kadar hiç bir plan yapılmıyo.geleceğimiz nasıl olck bilmyrm.belki senelerce içerde kalcak ve benm senelrce düğünüm olmıycak...rabbim hepimizin yüzüne baksın:Saruboceq:
Nossun yawww hafif buruğum zor bişeymiş meğersem bu durum annemlerde misafir miyim şimdi benaklinialirimsmile:gitme:iyilik canım çok şükür senden naber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?