- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.641
Nossun yawww hafif buruğum zor bişeymiş meğersem bu durum annemlerde misafir miyim şimdi benaklinialirimsmile:gitme:
kaydirigubbakcemile5iyidir ereğlim senden nbr
zeynep hg cnm
Nossun yawww hafif buruğum zor bişeymiş meğersem bu durum annemlerde misafir miyim şimdi benaklinialirimsmile:gitme:
aynen öyle zeynepçim çeyize aldığımız eşyaların hepsini benim odama taşıdık onları gördükçe duygulanıyorumkaydirigubbakcemile5
ayyy öyle deme yaaamafoldumben
hem ağlarım hem giderim tam olarak bu oluyor galiba
evet ereğlim misafiriz artık evleniceğimiz gün belli artık cnm senin sadece nikahmı olucak ayrı olarak düğün olucakmı
benim düğünden 1 hafta sonra kıyılıcak nikahın cnm ben nikahı mayıs başı düşünüyorum cnm işten ayrılıcağım için 1 ay evde olayım istiyorum daha gün bakmadık gerçide
mafoldumbenaynen öyle zeynepçim çeyize aldığımız eşyaların hepsini benim odama taşıdık onları gördükçe duygulanıyorum
Canım benim hayırlısı olsun inş gün kolay. Benim dualı düğün olacak aslında ama ben dualı düğüne gitmicem o sebepten nikahta yapacaklar. Soranlarada normal nikah diyorum:)
Canım dualı düğüne açık gelinlikle gidilmezya hani o sebeptenn
Damatta katılmicak çünküSalonda değil kayınpederlerin evinin önünde olacak o sebepten sırıtmaz diye düşünüyoruz
hmm şimdi anladım canım
sen yine belediyede nikah yapacaksın ayrıyetten yani salonda değil mi?
düğün istemedin o zaman
aaa o kadar da değil canım yasakkelimeKuş iğrenç oynuyorum:roflol: napiyim hayatım boyunca sayılı bi kaç düğüne gitmişimdir çok çok yakınlar onlarda, sırf bu oynamak muhabbeti için. Nişanlımsa süper oynuyor ay ne küt gelin demesinler diyeeyvahedigeldismile düğün istemiyorum hatta bana kalsa kınaya bile karşıyım ama iştekbilmiyorumkismile
Canım senin babana yeni söylemiştiniz di mi gelişmeler nasıl?
annemle tanıştı canım yalnızca babamın henüz haberi yok(aslında biliyor abim söylemiş ilk öğrendiğinde ama ben güya babamın bildiğini bilmiyorum konuşamayız yani öyle şeyleri uzaktan takip ediyor sadece)
abim biliyor işte ama tanışmadı daha annemin tanıştını söyleyince biraz bozuldu erken değil mi gibilerinden ama napim annem kaşındı:hulya:
Amanınn bakalım zamanla bunları hatırlayıp hatırlayıp gülersin inş kuş.
İyi gecelerrrrr görüşrükk canım. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?