- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.461
yok canım stüdyo olacak , dış çekim değil.
ayy zeynep hiçbi fikrim yok nası yaptırıcağımla ilgili
taç mı çiçekmi hiç bilmiyom
ama topuz yaptırıcam o kesin.
selam hoşgeldin aramıza..:)) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.. bu kadar karamsar olma tatlım yahu biryerlerden başla benceee..işin ağırdır anlıyorum ama bi şekilde kolaylarsın.. Rabbim sabrınıda verir yardımda eder..
üzülme cnm bi yerden başlarsan gerisi geliyo zaten
mutfak eşyalarından başla sen istersen
Seninle aynı duyguları yaşıyoruz, bende de belirsizlik var en zor kısmıda bu zaten...
canımm ben,m öncelikle hoşgeldin.. bende aynen sen gibiyim işyerimiz çok yoğun dışarı çıkamıyorum. çeyiz işini internetten işte markaların sitelerine girdim baktım seçenek edindim not ettim akşam iş çıkışıda işte gittim en yakın mağazasına beğendiklerimi veriyordum satıcıya gösteriyordu hangisi içime sinerse onu alıyordum.. yoksa benimde almaya hiç vaktim yok... sen çabanı göster mevlam kolaylığını verir eminol
kızlar beni merak edenlerinizin tek tek alıntısını yapmıştım cevaplayacaktım ama nolduysa ekrana gelmedi kayboldu ben de onca sayfa baştan alıntı yapmayayım dedim zaten kafam durmuş vaziyette ne söyleyeceğimi bilemez durumdayken ne yazacağımı hiç bilmiyorum :sinifsinif: ama ben son gelişmeleri anlatayım;
içimde şu anda bir ateş var gibi tarif edemiyorum,işteyim ama gelin siz bana sorun burada nasıl duruyorum diye öyle kötüyüm ki
dün en son beni 17:25 te aramış tı ya tlf.larım sessizdeydi duymamıştım hani sonra bayağı kırgın olduğumu belirtici bir msj yazdım.hatta siz de ağır oldu Ada falan demiştiniz,ama şimdi yazacaklarımdan sonra az bile yapmışsın diyeceksiniz sanırım. mesaja cevap vermedi ve aramadı da gece ben de aramadım.Bu sabah oldu beni sabah 8:30 da aradı ama yine böyle sanki hiç sorun yokmuş gibi davranıyor dedim mantıklı bir açıklaman varsa ara beni yoksa arama.Bu tamam aşkım akşam iş çıkışı yanına geleceğim anlatacağım konuşacağız ama hala böyle rahat yani neyse kapattık ben işe geldim saat 10:00 da babası beni aradı,bana ne dedi biliyor musunuz.Kızım Nedim gece eve gelmedi,nerde olduğunu biliyor musun,iş tlf.unu bana verir misin.O an beynimden vurulmuşa döndüm,nasıl böyle elim ayağım titredi,nefes alamıyorum zannettim.Olaya bak ya ben adamdan pazartesi günü için mantıklı bir açıklama beklerken o dün gece eve bile gitmemiş.Ve babası beni aramasa benim bundan haberim bile olmayacak.Söyleyin bana ben şimdi ne düşünmeliyim ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim.Akşam iş çıkışıma gelecekti tabi hala gelirse çünkü ben babasıyla konuştuktan sonra okkalı bir mesaj yazdım(
işte gelirse akşam nasıl davranmalıyım,şu an beynimden neler geçiyor size anlatamam çok kötüyüm çokkkk
az önce aradı yine ama açmadım,ne söyleyecektim ki açıp,kafamı toparlayamıyorum((
bu işin suyu çıktı,yüzüğü falan çıkardım,o kadar yabancı hissediyorum ki şu an onu kendime,o yüzüğü parmağım da görmek bile istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben.Aklıma neler neler geliyor................
teşekkür ederim canım inşallah valla bazen öyle boğuluyorum ki en zor şey nişanlılık galiba. bilmem öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?