-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

pınar cnm foto çekimini ayarlamışınız hayırlı olsun dış çekimmi yaptırcksınız.
ya benim burda çekim olursa nerden bulcam dış çekim yapan fotocuu off yaa

kuşumm ayy az kaldı seninn.
saçını başını nasıl yaptırcan.
taç mı takcan çiçekmii ne çok soru sordum dimii:)
giremiom ki nete doğru dürüst bişiyden hbrim yok daha önce anlattınsa kusuruma bakma canım

ayy zeynep hiçbi fikrim yok nası yaptırıcağımla ilgili
taç mı çiçekmi hiç bilmiyom
ama topuz yaptırıcam o kesin.

valla topuzun kenarına çiçekte gzl oluo topuzu tepeden yaptrıp taçta gzl oluoo.
denedin mi hiç pınarım gelinlikçide bi baksaydın gelinliğine hangisi daha iyi gidio die

yok hiç denemedim valla zeynepcim.

kuaförüm ikisinide al getir taçada bakarız çiçeğede hangisini seversen onu koyarız dedi .
bilmiyom
herhalde gene çıtçıt taktırıcam az çünkü benim saçım

bu arada kızlar h.sonu nikah memurunu düğün salonuna getirices diye fiyat 250 tl nikah için :))
şaka gibi dimi

hmm evet bende çıt çıt istiodum nişanda ama kuaför dedi 250 tl yi bulur ohaoldumsmile
çok geldi. oo para su gibi akıp gidio valla.benimde anlamadığım bişy var şimdi bizim tdağ da ya da çorlu beled. olcak ama normalde bi yerde kıyıyolar nikahı davetsiz olunca davetlilerde beled. salonunda bi yerde kıyılıodur mutlaka öle bi yer vardır herhalde orayada paralımı gelio yaa

pınarcım tüm masraflar içinde bizde nikah memurluğuna 280 civarı vermiştik..
evt diğer masraflar yetmiyormuş gibi birde buna para verdik(

teşekkür ederim canım inşallah valla bazen öyle boğuluyorum ki en zor şey nişanlılık galiba. bilmem öyle mi?

üzülme cnm bi yerden başlarsan gerisi geliyo zaten
mutfak eşyalarından başla sen istersen

mutfak eşyası olarak annem kütahya porselenin çehiz setine bakıyor onu alacakmış. sanırım. benim memleketimde setin içeriğinde değişiklik yapılıyormuş. işte bir kütahya porselen yemek takımı bir kahvaltı takımı elektronik çaycısı dahil bir çatal kaşık bıçak takımı br çelik tencere takımı 1299 ira olacak normal setinde çelik tencere takımı yok. günlük kullanım yemek takımı var o çirkin geldi bize seti değiştirdik. öle bir yerdne başlanacak gibi.

Seninle aynı duyguları yaşıyoruz, bende de belirsizlik var en zor kısmıda bu zaten...

ya canım sorma şehir değiştirme durumumuz var. o nedenle bişi yapamıoruz ((

inşallah canım bende öyle yapıorum zaten annem bakıor benimde beğendiklerime öle bişiler yapmaya çalışıorum ne yapayım

kızlar beni merak edenlerinizin tek tek alıntısını yapmıştım cevaplayacaktım ama nolduysa ekrana gelmedi kayboldu ben de onca sayfa baştan alıntı yapmayayım dedim zaten kafam durmuş vaziyette ne söyleyeceğimi bilemez durumdayken ne yazacağımı hiç bilmiyorum :sinifsinif: ama ben son gelişmeleri anlatayım;

içimde şu anda bir ateş var gibi tarif edemiyorum,işteyim ama gelin siz bana sorun burada nasıl duruyorum diye öyle kötüyüm ki

dün en son beni 17:25 te aramış tı ya tlf.larım sessizdeydi duymamıştım hani sonra bayağı kırgın olduğumu belirtici bir msj yazdım.hatta siz de ağır oldu Ada falan demiştiniz,ama şimdi yazacaklarımdan sonra az bile yapmışsın diyeceksiniz sanırım. mesaja cevap vermedi ve aramadı da gece ben de aramadım.Bu sabah oldu beni sabah 8:30 da aradı ama yine böyle sanki hiç sorun yokmuş gibi davranıyor dedim mantıklı bir açıklaman varsa ara beni yoksa arama.Bu tamam aşkım akşam iş çıkışı yanına geleceğim anlatacağım konuşacağız ama hala böyle rahat yani neyse kapattık ben işe geldim saat 10:00 da babası beni aradı,bana ne dedi biliyor musunuz.Kızım Nedim gece eve gelmedi,nerde olduğunu biliyor musun,iş tlf.unu bana verir misin.O an beynimden vurulmuşa döndüm,nasıl böyle elim ayağım titredi,nefes alamıyorum zannettim.Olaya bak ya ben adamdan pazartesi günü için mantıklı bir açıklama beklerken o dün gece eve bile gitmemiş.Ve babası beni aramasa benim bundan haberim bile olmayacak.Söyleyin bana ben şimdi ne düşünmeliyim ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim.Akşam iş çıkışıma gelecekti tabi hala gelirse çünkü ben babasıyla konuştuktan sonra okkalı bir mesaj yazdım (
işte gelirse akşam nasıl davranmalıyım,şu an beynimden neler geçiyor size anlatamam çok kötüyüm çokkkk
az önce aradı yine ama açmadım,ne söyleyecektim ki açıp,kafamı toparlayamıyorum ((

bu işin suyu çıktı,yüzüğü falan çıkardım,o kadar yabancı hissediyorum ki şu an onu kendime,o yüzüğü parmağım da görmek bile istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben.Aklıma neler neler geliyor................

Canım benim böyle yapma Tamam sonuna kadar haklısın ama siz yuva kurmak peşindesiniz.
En Önce olumlusuna git akşam al karşına yine konuş içindekileri direk yüzüne söyle ama msj yada telde söyleme sonrasına canım benim sen karar ver ama ne olursa olsun olumlu ve olumsuzunu düşün.

adacım sakin olmaya çalış, meseleyi net konuşamamışsınız anlaşılan, oturup konuşunca çözülür belki gerçekten geçerli bir nedeni vardır

adacım canım benim ya biz herşey düzelmiştir diye ümit ederken olaylar hepten karışmış ( bilmiyorumkismile

gerçekten msj ağır diye düşünüyoduk biz ama..gece eve gelmemiş ve senin haberin falan yok ama olmaz ki ya.. bak sen kadar aileside merak etmiş çocuklarını ve direk sana sormuşlar ve söylemişler.. Akşam iş çıkışına gelicek ki gelmeli zaten.. bir güzel konuş içindekileri boşalt bakalım neymiş derdi nişanlının.. bi sıkıntısı varsa ki bunu senle paylaşmalı.. telefonla mesajla olacak şeyler değil tatlım artık yüzyüze gelin oturun sakin biyerde ve konuşunn... ama gerçekten gelde kızma yaaa lmaz::1no2: ama yuva kurmanıza az kalmış öfkeyle kalkan zararla oturur.. düzelir herşey gerçekten ortada ciddi bişi yoksa..

adacım nişanlını tanımıyorum ama
dün senin attığın mesaj ona ağır geldiği için
bi arkadaşında kalmış olabilir
çünkü insan öyle zamanlarda çevresindekileri kırmamak için kaçmak istiyo
bence dünde böyle oldu

adacım canım benim bir sakinleş bir rahatla gevşe,
akşam geldiğinde enine boyuna konuşursun
şu anda ne mesaj at ne telefonla konuş bence , bir sakinleyin akşam gözlerinize bakarak konuşurusunuz ,
dilerim mantıklı bir açıklaması olsun nişanlının
ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldiniz , yuvanız kuruluyor
kararlarını dikkatli ver arkadaşım

adacım, canım, lütfen kızlaın dediği gibi yap... keşke ona son mesajı çekmeseydinde bilmiyormuş gibi akşam dinleseydin ve dün gece nerdeydin diye sorsaydın.. o andaki tepkisi ne olurdu onu ölçseydin..neyse canım.. sen yinede sakin ol ve akşam onu dinle... şu anda yapılacak en iyi şey bu canım.. yüzüğünü tak lütfen, onu çıkardığında daha da uzaklaşırısn ondan.. belkide gece erkek arkadaşlarıyla takıldı, kasafı zaten bozuktu. içtiler erkek erkeğe... buda olabilir.. herşey olabilir adacım.. ama hep olumsuz düşünme lütfen...

cnm ya bi sakin ol lütfen
eve gitmediğini öğrenmişsin sonra mesaj atmışsın o seni aramış yine açmamışsın
belliki bişeler var keşke açsaydın
yüzüğü falan çıkarmak ne demek dur bi sakinleş lütfen
akşam gelsin bi konuşun
akşam konuşucaz nasılda diyip önceki gece eve gitmediğini söylemek istemedi belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…