-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım biraz sakin ol canım yaohaoldumsmile iş çıkışı konuşacakmışsınız o zaman sakince konuş nerde olduğunu falan sor ama önce sakinleş bana bakarsan. sen sinirlendikçe haksız duruma düşersin. bende öyle oluyor yani.ve yüzüğün parmağında olsun bence

nasılda iyi niyetlisiniz,ya da biz bayanlar hep iyisini mi düşünmeye çalışırız.bilmiyorum ki amacı ne,derdi ne,kötü yaşanan ya da iyi olmayan bir süreçten de geçmiyorduk hatta sıkıntılar,maddi zorluklar birbirimize daha da bağlamıştı bizi.Ama artık işin rengi değişti,kimbilir belki de ben kendimi kandırıyordum.ınanın gelip bana açıklama yapmasına bile tahammülüm yok.

adaa alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Yapma böyle saçmalama dediğin gibi onunda sıkıntıları var -tatlicadiarzu-
Düzgün bi şekilde oturup konuşun kırmayın birbirinizi ve yüzğü çıkartma canım.
ne olursa olsun bunu yapma :bbo::bbo:

adacım iyi niyette öte
eğer biz senin için olumsuz bişey olacağını düşünsek
ya hiç konuşmana gerek yok bırak onu gitsin nişanı at gibisine şeyler söylerdik

ama bence durum o kadar büyütülecek bişey değil
sen kızgın olduğun için ona felaket senaryoları üretiyosun ama
eminimki nişanlının cevabı basit bi arkadaşlarla kafa dağıttık biraz
alkol aldığım içinde eve gitmedim olacak görürsün

hayır zaten babası iş telefonunu istemiş adadan. nedimi arayıp sormak için.
nedimi aradığında, nedim demeyecek mi nerden aldın iş telefonumu babasıda ada.dan aldım diyecekti.
sonra nedimin suratı değişecekti anlıyacaktı senin bildiğini
o da ona göre hareket edicekti belki adacım. keşke mesaj atmadan önce biraz bekleseydin ya

inan ne diyeceğimi bilemiyorum:1no2:
şaşkın şaşkın okudum korkuylaohaoldumsmile
inş kötü bişi olmamıştır die dua ettim durdum bi yandan:Saruboceq:

şuan karışık olmakta haklısın,şuanki durumda herşey elir insanın aklına
peki söledinmi babasına, anlattın mı durumu

akşama bi gelsin konuşun bakalım
ama çok sakin davran
msjından zaten ne durumda olduğunun farkında o
konuşrken sakin ol ve dinle onu sonuna kadar
ve bittikten sora cvp ver
geri dönülmez bi laf etme yani
eğer mantıklı bi açıklama varsa ve daha ağır konuşursan sen suçlu kalırsın

herşeyin bi an önce yoluna girmesini diliyorum canım:1hug:
daha fazla üzülmezsin umarım :1hug: hak etmiyorsun lmaz:

kızlar şimdilik susuyorum arada bakarım size,burdayım ama işlere bakmalıyım biraz,ara ara katılabilirsem konuşmalara görüşürüz.Teşekkür ederim rahatlatıcı cevaplarınız için.Gelişmeleri ki olursa bu saatten sonra artık,yazarım.Öpüldünüz

adacmm bitanemm konunun başını bilmiyorum ama şoktayım ya niye böle bişi yaptı ki eve gitmedi de naptı canm benm mantıklı bi açıklaması vardır umarım üzülme senn

cnm sen önce bi yüzüğü tak parmağına,yüzük çıkartarak rahatlamaya çalışma
önce bi konuşun,anlayın ne olup bittiğini,eğer gerçekten gerekiyorsa çıkart
yani bilmiyorum çok şükür herşey yolunda olduğu için belkide bilmiyorum bazen elimi kremlemek için bile yüzüğü çıkartsam içim bi tuhaf oluyo:1no2:
sanki parmağımı kopartıp kenara koymuşum gibi

yani yapmayın
daha önce ereğlide yaptı bunu ve onada dedim
bu şekilde çıkartıp atmayın,en son çare olsun bu bence
belki sorun gerçekten çok ciddi ama sakin ol ve dinle önce:1hug:

adacım, aklına herşeyin en kötüüsnü getirmekten vazgeç lütfen.. bir erkek dışarda kaldığında iilaki başka kadınla olmuştur diye birşey yok ve olamazda... kesinlikle arkadaşları ile takılmıştır.. senin dün akşamki mesajından sonra çok kötü olmuştur ve biraz kafasını dağıtmak istemiştir.. lütfen yargılamadan önce dinle, sonra gerekeni yaparsın... ve sakın dinlemeden yorumlar yapma onun yüzüne karşı, sonradan pişmanlık duycağın şeyler çıkmasın ağzından canım.. hatta erken çıkabiliyorsan çık ve görüş.. sen de rahatla... oda rahatlasın...

adacmm bitanemm ii haberlerini bekliyoruz canm benmm

tamam cnm sakin ol lütfen
alkol alıyosa eğer arkadaşlarıyla birlikte olmuş olabilir.
vakit geç oluncada eğer bekar bi arkadaşı varsa onda kalmışta olabilir cnm.
dün belkide onu söylemek için seni aradı defalarca
kendini yıpratma daha fazla akşam ola hayrola yerimseniben

ada sakın yüzüğü falan çıkartım deme canım sen suanda olayı yaşadığın için çok daha derin düşünüyosun normal olarak bende senin yerinde olsam aynı tepkileri verirdim ama bak biz dışardan bakıyoruz bu duruma biraz sakin ol sonradan keşke şunu demeseydim şöyle yapmasaydım diyeceğin şeyler yapma ..arkanda keşkeler bırakma.kesinlikle nişanlın haklı demiyorum haksız gerçekten ama bi dinlemelisin halledilmeyecek birşey olduğunu düşünmüyorum canım biraz sakin ol bi konuşun önce hemm bak şu gıcık görümcenede koz verme şeker :)))) canım gerçekten bak biraz sakin ol üzme kendini kötü şeyler getirme aklına inşallah bugün herşey yoluna girer

Adacımmmm herşey düzelecek size nazar değdi galiba ya olağan şeyler bunlar inan olağan şeyler

selam canım aynen bende pat diye daldım..ben iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok keyifler nasıl?nasıl gidiyo evlilik???

iyiym canm iyi şükür güzel bi haberm var hatta ev aldıkk yakında taşıncaz inş..
herşey yolunda şükürr evlilikle ilgili.. şimdi canm ada ya sıkıldı ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…