-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayy adacım, inan erkeklerin hepsi böyle, okudukça kendim geldim aklıma, kızacaksın diye aramamış, erkeklerin tümü düz mantık bence :)) Bizde aşkımla böyle bir sorun yaşamıştık, sakinleşeyim diye aramamış :))
Ama çözüme kavuşmuş ne güzel, hem çok samimi yaa, börek muhabbetide çok komik olmuş :))

adacmm sen akşam aşkının kafasını kır bi düz mantıktan çıksın :)))
ama bak sana dedik kötü senaryo kurma diye ayy yine çok affettirici deil ama en azndan ortada kocaman bi sorun yokmş rahatladm valla :)))

adaer yazdıklarını hepsini okudum ortada çokda problem edecek durum yok bence sıkma canını iş yerindede çok düşünüp yansıtma iş yerindekilere.Aksam nasıl olsa yanına gelecek.ınşallah bir an önce iyi olursunuz.a.s.

adacım akşama konuşur ve halledersiniz. sarılırsınız birbirinize kavganın ardından barışmak süper oluyo
anlasın hatasını iyice ki bi daha yapmasın. belirtirsin ona böle davrandığında seni kaybedeceğini

kızlar sağolun ya vallahi iyiki varsınız siz beni telkin etmeseydiniz ipin ucu iyice kaçacaktı ayrıca yorumlarınızdan sonra yazdığım yazıyı ben de baştan sona okudum,sinirden mi nedir bilmiyorum ama bir baktım ben de gülüyorum.
Erkek işte,bizim takıldığımız mevzular onlara göre çok basit geliyor.Ben mantık diyorum adam konvoy diyor ben açıklama diyorum adam börek diyor.

ayrıca görsün bakalım akşamına daha da sürünecek kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese 18 eylülde nikahım var eğlence olmayacak ama kına gecemde kısa beyaz elbise giymek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorm fikrinize ihtiyacım var.cansu derenin beyaz mini elbisesi var onu size göstermek istiyorum ama nasıl resim eklenilir bilmiyorum

şimdiden hayırlı olsun canım..benden 1 hafta önce evleniyorsun :)) hızlıresim den yükleyebilirsin fotoğrafı.. forumlar3 yazan yeride yapıştırırsın buraya :))olumunekankayizsmile

yandı akşama damat bey :roflol: herşey düzelirrrr tatlım olumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun bakalım.kızlar hızlı resımden eklıyolardı ama nasıl bılmıyorum tarıf eden olur canım

ada bay hücre akşam baya zorlancak heralde olsun oda yaptıklarının cezasını çeksin..bay hücre yandı desene:) canım affettirmeye cabalıyo cocukcagız duzelır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…