-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

şimdiden hayırlı olsun canım..benden 1 hafta önce evleniyorsun :)) hızlıresim den yükleyebilirsin fotoğrafı.. forumlar3 yazan yeride yapıştırırsın buraya :))olumunekankayizsmile

canım benim seninde şimdiden hayırlı uğurlu olsun nikah günü aldınız mı?inşallah yükleme yapabilmişimdir bakalım beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $4383788353_9c4b0ba693_o.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 39
fe-oz canım ya ben çok beğenmedim elbiseyi tabi önemli olan senin fikrinde.sanki daha güzel şeylerde bulabilirsin hem vakitte varmış daha.

fe-oz canım ya ben çok beğenmedim elbiseyi tabi önemli olan senin fikrinde.sanki daha güzel şeylerde bulabilirsin hem vakitte varmış daha.

canım çok sağol kına gecem için düşünmüştüm beğendim ama sizlerinde fikrinizi almak istedim vazgeçebilirim evet daha vaktim var teşekkür edrim

bence bu elbise güzel ama buna benzer daha farklı elbiselerede bakabilirsin.. eğer sana bu elbisenin yakışacağını düşünüyorsan ve beğendiysen en güzeli odur bence :))

bence bu elbise güzel ama buna benzer daha farklı elbiselerede bakabilirsin.. eğer sana bu elbisenin yakışacağını düşünüyorsan ve beğendiysen en güzeli odur bence :))

çok sağol canım daha karar vermiş değillim bakarım başka modellerede yine fikirlerinizi alırım

Adacım bebişim börek mevzusuna herkes gibi bende koptum ve ayarda oldumklava:
Kuşum akşama o sildiğin makyajını yenile, umursamaz ve bi o kadarda üzgün süper bi kız olllllll desin ki karnından seninki bu kız benim yaşama sevincim keşke onu üzmeseydim diye hep vicdan azabı çeksin tüm akşam:roflol:
Ay benimki hayatta dayanamaz ona yeni tanışıyoruz muamelesi göstermemide neysem yanlış tüyo olmasın :roflol:
Ama akşama düzeltecek olmanıza çok sevindim kuşşşşş a.s.

Hatunlar meraba yeni gün alan arkadaşıma hayırlı-uğurlu olsun. Yeni başka bişey yapanlarada:)

Nisan bebem derlerdide inanmazdım ne zormuş bu düğün hazırlıkları yaw sen nasılsın kuş ?J

Hatige foto sen misin kız süper görünüyosun saçlar falan. Benimde kırmızı balyaj vardı eskiden saçlarımda dehşet bi duyguydu:) Hatta gelinlikte yapsam mı oldumda zaten benimkinin ailesine problem olmasın diye vazgeçtimm

hehe benim kız kim olcak başkaaa sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…