- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.801
şimdiden hayırlı olsun canım..benden 1 hafta önce evleniyorsun :)) hızlıresim den yükleyebilirsin fotoğrafı.. forumlar3 yazan yeride yapıştırırsın buraya :))olumunekankayizsmile
canım hayırlı olsun bakalım.kızlar hızlı resımden eklıyolardı ama nasıl bılmıyorum tarıf eden olur canım
AY GÖRÜMCEM GELİYO BEN ÇIKIYORUM KIZLAR -tatlicadiarzu-
canım benim seninde şimdiden hayırlı uğurlu olsun nikah günü aldınız mı?inşallah yükleme yapabilmişimdir bakalım beğenecekmisiniz
AY GÖRÜMCEM GELİYO BEN ÇIKIYORUM KIZLAR -tatlicadiarzu-
fe-oz canım ya ben çok beğenmedim elbiseyi tabi önemli olan senin fikrinde.sanki daha güzel şeylerde bulabilirsin hem vakitte varmış daha.
evet sen eklemişsin zaten neyse benimki de yakından görünmüş olmuş silmeyeyim kalsın bari :)
bence bu elbise güzel ama buna benzer daha farklı elbiselerede bakabilirsin.. eğer sana bu elbisenin yakışacağını düşünüyorsan ve beğendiysen en güzeli odur bence :))
Hatige foto sen misin kız süper görünüyosun saçlar falan. Benimde kırmızı balyaj vardı eskiden saçlarımda dehşet bi duyguydu:) Hatta gelinlikte yapsam mı oldumda zaten benimkinin ailesine problem olmasın diye vazgeçtimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?