-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

daha davetiye var demii unuttum ben onu :)))) dügünüm temmuzda daha erken sanırım davetiye bastırmak için diilmi :kedi:

Erken elbettee benimde Haziranda ama Nisan gibi halletmem lazım.
Kayınvalidem memleketine giidcek eee gitmişken de dağıtayım diyor.haklı olarak.
Zaten bende bekleyemem öyle çok :jeyyar:

iyi akşamlar kızlarr
cute canım az bile ya 1000 davetiye
inegöl küçük bi yer herkes bi yerden tanıdık yada akraba olduğu için
birine versen diğerine vermesen olmuyo
o yüzden biz düğünde davetiyeyi uygun bişey seçicez

ışıltılı taşlı maşlı olanlardan bahsediorm cnım ben :) ama gercekten pahalı insanın içine oturuo kaydirigubbakcemile3

Canım ben 3 milyara eşyalarını aldın oturma odası falan zannettim

Gidiyosun galiba bende çıkıcam birazdan :1shok:

valla öle sölemem gerekiyodu ama daha söleyemedim işte :kedi: yaa bizim öle çok uzun sürecek hazırlık aşamamız olmayacak bence, nişanda öle bohça falan istemiyoz zaten, onun nişanda giyeceği takım hazır :asigim: ben sevgililer gününde hediye etmiştim beğendiğini o da hiç giymiyo nişanlığım olsun bu dedi :asigim: evlilik için de ben çeyizi ufaktan düzüyorum zaten, ee biz aşkımla beraber düğün davetiyemize bile karar verdik :asigim: mobilya falan ne tarz bişi istediğimizi kararlaştırdık, yani zamanı gelince hemen alınacak herşey, belirli yani kafamızda :asigim:

okidirrr.. sizce bu davetiye nasıl ?
ben böle davetiyede bi aspri olsun istiyorum ,yani eline alan kişinin yüzende bi gülümseme olsun gibi..,

http://www.davetiye.gen.tr/kivilcimdavetiye/kivilcim-davetiye-5322.html

kesinlike çok sevimli, ben de espirili istiyodum, avatarımdaki modeli beğendik aşkımla beraber :) davetiyedki çubuk çocuğu kendine benzetti, bu olsun ben bunu çok sevdim dedii :lepi:

oyyy 1000 mii kafamçokkarıştı çokmuş anacımm :hulya: arkadaşların dediği gibi 100ü 20 liraya ya da 30 liraya çok hoş davetiyeler var, onlara bakabilirsin, mesela benim beğendiğim davetiye modeli 100ü 27 lira kaydirigubbakcemile2

ne kadar marifetlisin valla
ellerine sağlık güle güle kullan
bitti paspas ama nasıl oldu bilmiom benimkide bitti sadece son sıra kala misafir geldi çekemedim resmini kalbi eklicem ama

benim evimdekiler bundan cok seviorum ya sevmiyorum öyle taslı avizeleri hem bi dunya para temizlik fln zor iş

bu avizeleri bende sevom ama bize de vardı 1 yıl sonra kirlendi nasıl temizlencek bu die annemde attı sigara içilen yerde olmuo bunlar pek sanırım ama ben alıcam
çok hoş avizeler var taşlı maşlı olanlar bile uygun fiyata bulabilirsiniz geenlerde sordum 350 400 e bütün evin avizeleri alınabilinir. daha hesaplılaı bile var

ben de varıııııııııııım:hulya:

cnm sen izmitlimisin orda mı görev yapıosun

birde davetie vardı o çok hoş
çok pahallı davetie almaya gerek yok
ama ben yakın akrabalarıma gzl bişiy almak istiyrm o kafamda var ztn 100 tanesine 50 tl demişlerdi diğer yakın olmayan tanıklara da daha cuzii bişiy beğenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…