-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Nikah yerine düğün yapacak olsaydım bulut gibi etekleri olan bi gelinlik tercih ederdim nuhtemelen gelinlik diince kabarıkkk etekleri gelir ilk aklıma çünkü:)
Sonbahar nasılsın kuş? A bencede gözün aydınnn:)

ii hadi gözün aydın zeynepcim

sağolun kızlarr.
iyiyim tatlım bugn çok karın ağrısı çektim bilemiorum neden
şimdide böbreklerim ağrıyo
ama yine de gidicem çok özledim çünkü

ereğli siz sadece nikah mı düşünüosunuz kuşum

öbürkü daha şık canım bu da çok dantelli. yani açık demezsen sırtı çok hoş

evet bende aynen öyle düşünüyorum bu kadar da dantele gerek yok -tatlicadiarzu-
sırtımda zaten duvak olacak o yüzden açık olmaz
bi de straplez gelinlikleri sevmiyorum canım ben o yüzden alternatif aradım en çok da bu hoşuma gitti aklinialirimsmile

meltem bende aynı düşüncedeyim.
çok kabarık gelinlileri sevmiorum
gösteriklerin çok şık ve farklı

ereğli hoşgeldin bacım

teşekkürler, beğenmeniz gerçekten mutlu etti :asigim:
şimdi buna etek bulmak lazım kaydirigubbakcemile3
bu arada ben isimlerinizi bilmiyorum henüz:kedi:

Bu günlerde herkes hasta koru kendini kuş ya. Geçmiş olsun tekrar.
Canım nikah yapıp oradan eğlence gibi bişey yapacağız sanırsam arkadaşlar arasında. Kayınpederlerimin evinde dualı düğün yapacaklar ama ben sorana nikah diyorum:) Tövvbe tövbesempatiksalakcinni

buluruz cnm.
bir sürü model var anladım ben senin tarzını birazdan eklerim bulursam bişiyler

cnm evet ya herkes hasta tam sınav zamanı hasta fln olmamam lazım.
kuşum dualı düğün nasıl oluo
en gzli sonradan eğlenceğe gitmek ya

A kızlar size bişey soracağım sevgililerinizle ne kadar görüşüyorsunuz gün içinde merak ettim yawwwww?j Emm sen napiyosun bakalım dikiliyor mu gelinlik?

cnm evet ya herkes hasta tam sınav zamanı hasta fln olmamam lazım.
kuşum dualı düğün nasıl oluo
en gzli sonradan eğlenceğe gitmek ya

Canım mevlüt şeklinde yemekli yapacaklarmışşşşş evde sanırsam ya da biyerde tutabilirler. Bizim nikah akşam altı buçukta olacak onlar o gün dualı düğün yapıp gündüz gelenlerle nikah yerine gelecekler. Ben kuaförde olacağım sonra stüdya falan biz katılmayacağız yani sevgilimle

Telde canım oo maşallah çok iyi sonbaharcım Biz her geçen gün daha az konuşuyorz ya benim hiç ama hiç heyecanım yokk hatta acayip bunaldım düğün-dernek olayında. Çok keyifsiz geliyor yaww.

A kızlar bişey daha soracağım lovelyshoes sitesinden alışveriş yapanınız oldu mu ya da duydunuz mu?j

Son düzenleme:

Telde canım oo maşallah çok iyi sonbaharcım Biz her geçen gün daha az konuşuyorz ya benim hiç ama hiç heyecanım yokk hatta acayip bunaldım düğün-dernek olayında. Çok keyifsiz geliyor yaww.

benim çenem çok kıs kapatamıoz bi türlü
hmm anladım cnm da nie sıkılıon yaa benim aklıma geldikçe heycanlanıom.
geçenlerde bi programımız vardı onu konuştuk heycan bastı ayy nasıl olur nasıl yaparız die

iyi geceler kızlar, ben kaçar, yarın okul var sabah 6 da kalkmak vaaar :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…