-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar çıkıyorum ofisten
gece gelir anlatırım olanları
ayy ben dün olanları da yazmamıştım
neyse komple yazarım
öpüldünüzzzz

Biricik harbiden nereden esti böyle bi konu açmak ben seni evleniyr zannediyordum

zaten cnm bu siteye üye olduğumda çeyizlere flan bakıyodum onlar çekti beniyerimseniben
sonrada öteki sohbet topiğinde sohbete giremedim:1ninca:
sonundada dayanamayıp burayı açtım:hooray::teytey:
genelde beni evlenicek sanıyolar böyle bi topik açtığım için:lepi:
ama iyi oldu birsürü arkadaşım varolumunekankayizsmile

speed bişi geldi aklıma sen nişan da calıcak müzikleir belirledin mi dah önceden konuslduysa soryy :)

Giriş ilk dans şarkıları falan mı onları belirledim.
İlk çıkış şarkımız-Kenan Doğulu-Kandırdım
İkimizin Dans Şarkısı: Selami-Bir Tek kadın sevdim.
Aileler ile Dans: Cüneyt Tek-Kurşun .
Pasta şarkısı-Fusun Önal-Senden Başka.
Slayt Şarkısı ise- I wıll alyaws love you (tıtanic)

Hımmm çok iyi olmuş ama kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Gerçi bende çok katılamıyorum çünkü genelde evlenenleri ilgilendiren bi konu.
Bende Evleniyorum ama telaşım şuanda nişandan yana sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayy cnm seni ilgilendirmiyosa bu konu beni hiç ilgilendirmez ne sözlüyüm ne nişanlı
hevesliyim o yeter:asigim:

ayy cnm seni ilgilendirmiyosa bu konu beni hiç ilgilendirmez ne sözlüyüm ne nişanlı
hevesliyim o yeter:asigim:

ÖYle değil be işte hani mesela evlenenler daha çok ya ben fazla araya giremiyorum.
Girmek istemiyorum çünkü soracağım bişey yok arada öyle sohbete geliyorum işte :hulya:

ÖYle değil be işte hani mesela evlenenler daha çok ya ben fazla araya giremiyorum.
Girmek istemiyorum çünkü soracağım bişey yok arada öyle sohbete geliyorum işte :hulya:
evet bazen uzaktan okuyorum yazılanları:1ninca:
mujde ve sabır ı-ıh cok alakasız şeyler ama =)

ama alakalı olmak zorundasın cnm
sen öyle yaparsan eşinde sıkılır biraz serbest tut kendini evhamlanma hemenyerimseniben

selam kızlar, müjde olumlu gelişmelere sevindim, ama gerçekten bundan sonra daha dikkatli davranman lazım.. annem hep der ki: 2 kulağımız 1 ağzımız var, neden biliyo musun? 2 dinleyip 1 konuşmak için...

bişeyi söylemeden yapmadan önce 2 kez düşünmek gerekiyor, o yaşlarda bu biraz zor oluyo tabiki biliyoruz hepimiz geçtik o dönemden ama sonuçta hayat artık senin hayatın değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…