-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Tamamdır Hilal bu arada senin düğünden benden 1 gün sonra değil mi bee neden cetvelde benden 1 gün az anlamadım ..

Aranızda Bilen var mı bilmiyorum nişan için düşünüyorum.
Kuaförler yapıyorlar ya boya ile yada parlak taşlar ile kaşın etrafına kenara falan örnek resim nasıl bulabilirim

evet speed bn daha önce görmüşdüm 3 tane ışıltılı taş koymuslardı bnm gördüğümde hemn gözün yanına doğru gayetde güzel duruyodu senn yüz biçiminede yakısır bnce :):teytey:

oy kuzum ben senide öperimŞeniz
biyerler koysunlar sıkma canını sen gidince elini beline koyar düzelttirirsin kocişesempatiksalakcinni

evet speed bn daha önce görmüşdüm 3 tane ışıltılı taş koymuslardı bnm gördüğümde hemn gözün yanına doğru gayetde güzel duruyodu senn yüz biçiminede yakısır bnce :):teytey:

İnternetten model bakıyım dedim nasıl olucak falan diye öyle aklıma geldi bi anda guclubacismile

Adaer sıkma canını lütfen. Hem şu an sen bile başında olsan o eşyalarla mutlaka acaba bir de şuraya mı yerleştirsek diye uğraşılacaktır. Yani kararı sen vereceksin. O yüzden akşama kadar çıkacam diye uğraşıp yorulma.

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
adaer, MissBiricik+, *DaMla*+, Sine, nnisanyagmuruu+, sirkencubin, hatige+, gdmt+, mujde, FE.OZ, Drearines+, bebiskomm

vayyyy bu ne bereket :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…