-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

luxcell börekçi 79 tl
regal 3 programlı bulaşık makinası 449 tl
regal çamaşır mak 5 kg 399 tl
arzum elekt süpürgesi 1800 w toz torbalı 99 tl
arzum çaycı 79 tl
tefal ütü 2200w 89 tl
aqua bianca bornoz takım 29 tl
1 alana 1 bedava battaniye 50 tl
phılıps saç maşası 39 tl
arıston no frost buzdolabı 799 tl

bunların hepsi 10 taksitmiş
mobilya ve halıda iddialıyız yazmışlar
kingston flas bellek 4gb 5 tl
felix su ısıtıcısı 5 tl

stoklarla sınırlıymış

eregli porçöz kesin çözüm ama dikkat et fayansların alçılarını eritmesin
bnm k.valide olduğu gibi boşaltmış porçözü cızırttttttt etmiş alçılar erimiş aralarındaki :roflol: sonra merve koş nalbura alçı al demiş bnm görümce yani :))) k.peder görmeden halletmişler ama tırtıklı olmuş yine de :roflol::roflol::roflol:

Selam kızlar nasılsınızzz ohh bütün sevdiklerim burdaymşşş

Adacım düğüne gelemem ben yavs ama evine gelmeyi çok isterim

adacım.... valla toplanırız sende...düğününe katılamama ama... evine seve seve geliriim...
haha birde gün yaparmışısız.... sırayla herkesin evinee:)))

hehheh çok hoş fikir yahu olursa beni de ekleyin listeye şimdiden :lepi:

güle güle kullan canım çok şık görünüyor gerçekten opuyorumnanaktan

Çilek kız o mavi su dediğim şeyide diktim kutuyu seramiklere sonrada bulaşık teliyle ovaladım araları bayağı bi açıldı yaww En iyisi ben kayınpederime söyleyeyim derz çektirsin o aralara saf oğluna desemde hiç bi halttan çakmıyor geçen evde bi köşeye boya bulaşmış o yüzden babasını arayacakmış nasıl yaptınız burayı diye bende dedim ay çekil ayak altından fırçaya boya bulaştırdım boyadım orayı diyor ki benim saf nişanlım aslan aşkım :lepi: :roflol:
Ama porçözü kesin yapcam sonra falan, tuzruhunun kokusundan bay gelmişti süper oldu demen tekrar sağ ol kuşum.

evet porçöz eritiyor
o işi bidefa bende yaptım kaydirigubbakcemile3

hepinize tek tek alıntı yapıp cevap veremedim
ama ne de güzel yazmışsınız

nisanım gel tabi iki göbek attırırım ama :)))
gulsun süper olacak bak görürsünüz,evet sen düğüne gelemezsin de misafirim kesin olacaksın hiç kaçarı yok :)
ereğlim canımsın kardeşim gibi seviyorum seni biliyorsun di mi :)
çilekkkkk hayır gel bebeğim bu hafta gel,işim gücüm önemli değil pink rose du di mi hemen soruyorum aşağıya yoksa da cumartesiye kadar getirtelim sen kesin gel ama

başkaaaa kim ne yazmıştı ya dönüp bir daha okumalı hay allammm unuttum :kedi:

Son düzenleme:
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar daha da güzelleri hepinizin olsun...

heraaaa senin beğendiğin seti gördüm havluları da var takım çok şık hatta dur resmini ekleyim havlularının bulabilirsem inşallah :)
Mrb. şebnem banyo setin çok kibar ve hos duruyorlar güle güle kullan bnde koçtaşda beğendm bi tane siyahlı hafif bi ışıltılı şerit gecıo o bnm olmalııııı resimdeki oluyor kendileri

Ada'mmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: Ay canımın içi bende seni çok seviyorum kuşum. :dance::dance:

kıslar ben geldim

hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol::lepi:

iki göbek mi :umursamaz:
kız ben hiç oturmamki, yeterki oyun olsun :roflol: :roflol: :roflol:

nişanlım askerden gelince mutlaka bi istanbul ve ankara yapıcaz ona göre hazırla şimdiden kndni diyo
keşke sizleride görebilsem gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…