- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.561
adacım.... valla toplanırız sende...düğününe katılamama ama... evine seve seve geliriim...
haha birde gün yaparmışısız.... sırayla herkesin evinee:)))
Merhaba arkadaşlar sizi yakından takip etmeme ragmen cok sık yazamıyordum ıslerım dolayısıyla bende ıkı gun once prımanovadan bayo setı aldım coktandır arastırıyordum resmını eklemek ıstedım hepınız sevgıyle kalın boshayallersmile
Primanova ürünlerini incelemek isteyenler için site içinde açtığım bir topik;
http://www.kadinlarkulubu.com/banyo...birinden-sik-primanova-banyo-aksesurlari.html
eregli porçöz kesin çözüm ama dikkat et fayansların alçılarını eritmesin
bnm k.valide olduğu gibi boşaltmış porçözü cızırttttttt etmiş alçılar erimiş aralarındaki :roflol: sonra merve koş nalbura alçı al demiş bnm görümce yani :))) k.peder görmeden halletmişler ama tırtıklı olmuş yine de :roflol::roflol::roflol:
taşları varmış o takım mı canım
Mrb. şebnem banyo setin çok kibar ve hos duruyorlar güle güle kullan bnde koçtaşda beğendm bi tane siyahlı hafif bi ışıltılı şerit gecıo o bnm olmalıııııresimdeki oluyor kendileri
Selam kızlar nasılsınızzz ohh bütün sevdiklerim burdaymşşş
Adacım düğüne gelemem ben yavs ama evine gelmeyi çok isterim
Ada'mmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: Ay canımın içi bende seni çok seviyorum kuşum. :dance::dance:hepinize tek tek alıntı yapıp cevap veremedim
ama ne de güzel yazmışsınız
nisanım gel tabi iki göbek attırırım ama :)))
gulsun süper olacak bak görürsünüz,evet sen düğüne gelemezsin de misafirim kesin olacaksın hiç kaçarı yok :)
ereğlim canımsın kardeşim gibi seviyorum seni biliyorsun di mi :)
çilekkkkk hayır gel bebeğim bu hafta gel,işim gücüm önemli değil pink rose du di mi hemen soruyorum aşağıya yoka da cumartesiye kadar getirtelim sen kesin gel ama
başkaaaa kim ne yazmıştı ya dönüp bir daha okumalı hay allammm unuttum :kedi:
kıslar ne kaynatıyonuz bakim
kıslar ben geldim
Çilek kız o mavi su dediğim şeyide diktim kutuyu seramiklere sonrada bulaşık teliyle ovaladım araları bayağı bi açıldı yawwEn iyisi ben kayınpederime söyleyeyim derz çektirsin o aralara saf oğluna desemde hiç bi halttan çakmıyor geçen evde bi köşeye boya bulaşmış o yüzden babasını arayacakmış nasıl yaptınız burayı diye bende dedim ay çekil ayak altından fırçaya boya bulaştırdım boyadım orayı diyor ki benim saf nişanlım aslan aşkım :lepi: :roflol:
Ama porçözü kesin yapcam sonra falan, tuzruhunun kokusundan bay gelmişti süper oldu demen tekrar sağ ol kuşum.
hepinize tek tek alıntı yapıp cevap veremedim
ama ne de güzel yazmışsınız
nisanım gel tabi iki göbek attırırım ama :)))
gulsun süper olacak bak görürsünüz,evet sen düğüne gelemezsin de misafirim kesin olacaksın hiç kaçarı yok :)
ereğlim canımsın kardeşim gibi seviyorum seni biliyorsun di mi :)
çilekkkkk hayır gel bebeğim bu hafta gel,işim gücüm önemli değil pink rose du di mi hemen soruyorum aşağıya yoka da cumartesiye kadar getirtelim sen kesin gel ama
başkaaaa kim ne yazmıştı ya dönüp bir daha okumalı hay allammm unuttum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?