-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacım.... valla toplanırız sende...düğününe katılamama ama... evine seve seve geliriim...
haha birde gün yaparmışısız.... sırayla herkesin evinee:)))

ayy adacım çok güzel yazmısın gercekden çok içten ve samimi gercekden hiç yüzyüze görmediğin ama bircok sey paylastığın kişilerle bi araya gelmk çok güzel olur gercekden ama gülsunun fikride süperrrr gün olayı hahahahah kuralar bnden :)

adacım öncelikle senin tarafından böyle önemsenmek çok güzel :kedi:
cnm bende o gün işe gelicem normalde 13:00 de çıkıyorum ama
karşıya geçeceğim için 12:00 de çıkarım ama oraya kaçta varırım hiç bilmiyorum
neye binicem onuda bilmiyorum:sm_confused: yine haberleşiriz de a.s
ama senin işin varsa sorun değil cnm ya başka bi hafta da gelebilirm.
yatak örtüm orda var mı showroom da? taşıyabilecek kdr var mı ya
ben güçlü kuvvetliyimdir he Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
bide sağına soluna bakmadan almam he :roflol:

Kızlar selamneleyküm:)
Ada bebeğim sanırım her zamanki gibi süper bi yazı yazdın. Dur hemen okuyacağım kuzu:)

Merhaba arkadaşlar sizi yakından takip etmeme ragmen cok sık yazamıyordum ıslerım dolayısıyla bende ıkı gun once prımanovadan bayo setı aldım coktandır arastırıyordum resmını eklemek ıstedım hepınız sevgıyle kalın boshayallersmile

Primanova ürünlerini incelemek isteyenler için site içinde açtığım bir topik;

http://www.kadinlarkulubu.com/banyo...birinden-sik-primanova-banyo-aksesurlari.html

şebnem merhaba canım .hoşgeldin. siyah yaa asalet e bak çok şık ve ağır bir havası var canım takımın güle güle kullan

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: Allah cızırtını kız gözlerim sulandı:) Olanağım olsa o güzelliğinle düğününü görmek çok isterdim tatlım. Bide Bedi çok şanslı yawwww yüzüde yüreğide çok tatlı ada kızımızı nüfusuna geçireceği için :)

Kızlar hepiniz iyi ki varsınız benim canım sitem hatta şöyle diyeyeyim benim canım topiğimmm !!! :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
Not: Banada gelin:)

Asgd sağ ol kuşum nabersin?
Şebnem bencede siyah asildir her zaman. Güle güle kullan.

Hatige sağ ol bebek. Gerileri okumaya devam edeyim ağlaya ağlaya ay bu ada beni çok duygulandırdı ya

Mrb. şebnem banyo setin çok kibar ve hos duruyorlar güle güle kullan bnde koçtaşda beğendm bi tane siyahlı hafif bi ışıltılı şerit gecıo o bnm olmalııııı resimdeki oluyor kendileri

Eklentiler

• $1000103704.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
eregli, şebnem hg.niz şebnem güle güle kullan.
kızlar maltepeye yakın oturan var ı bilmem
buraya avm34 açılıyo cuma günü katalog var elimde şimdi indirim var ama işinize yarar mı ki:sm_confused:

Çilek sağ ol kuş. Asgd bugün gitmedim eve emme gitmeden bi porçöz edinip gidicem sempatiksalakcinni.

ereğli canım babama söyledim seni hatırladı yaa
tüh dedi bilseydim ben senin tanıdığını güzel bi fiyat verirdim dedi

Ece cidden mi kıss aa :) Beşbinlik bi yatak odası vardı bayılmıştım ona beyaz renkti :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…