- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #15.841
görüntü var ses yokkaydirigubbakcemile3
burdayım balımmzemuszemus
Benim Düğünde de yandan kelebek düşünüyorum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bnm gelin saçımda çiçek olacak, kına için taç takmayı düşünüyorum, kankimin düğünü vardı geçen hafta o taktı çok hoş olmuş , iyi fikir gibi geldi bana da..
ama olmaz balım kuzum yaaaa sensiz çeyiz forumu olmazzzzz yapma böle seste olsun görüntüde alsanaalsanasmile Şeniz
az sesin çıksın biricik
pek suskunsun bu ralar nen var kuzum
lepik kafa çalabilirsin kuşmmm
evet cute kız taş bebek gibi ayyy
kınada taç zor olmazmı bilmiyorumkismile
kınalığın nasıl olacak
ben öle fesli filan bişiler düşünüorum kısmetse
taç olursa onu nasıl takarız
sağolun kızlarr
ayakkabımın altına adını yazdırmak isteyenler sölesin bugünden :))
topiği kalabalık görmek çok güzel:hooray:
tek ben değilmişimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilebende pusuda takip ediyorum sizi kızlar :))))
pusunu yerim senin biricikimm.. fırtına öncesi sessizlik diyosun heeee eyvahedigeldismile:dancepuyorumnanaktan
cnm fesli zaten kına yakılırken bindallı giyiliyoya, sen komple bindallıylamı geçireceksin.
şöle olucak abiye kıyafet ,açık yapılmış saça taç takılacak. bindallı giyme zamanı gelince taç çıkarılıp fes takılıyo..
beeeeen :) GİZEM zemuszemus zemuszemus beni de yazınnnn opuyorumnanaktan
evet güzel :lepi: ama sesleri çıkmıyoo alsanaalsanasmile
bende pusuda takip ediyorum sizi kızlar :))))
merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?
tek ben değilmişimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
aynen öyle balımm:jeyyar:
azcık ekşın yapalım:roflol: :roflol: :roflol:
hehe sende mi tatlım.. :))
ekşınını yerim ama özletmeeelmaz::umursamaz puyorumnanaktan
cotornux cumm benide yazar mısınkaydirigubbakcemile2
Benim Düğünde de yandan kelebek düşünüyorum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?