-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

az sesin çıksın biricik
pek suskunsun bu ralar nen var kuzum

lepik kafa çalabilirsin kuşmmm
evet cute kız taş bebek gibi ayyy

bnm gelin saçımda çiçek olacak, kına için taç takmayı düşünüyorum, kankimin düğünü vardı geçen hafta o taktı çok hoş olmuş , iyi fikir gibi geldi bana da..

kınada taç zor olmazmı bilmiyorumkismile
kınalığın nasıl olacak
ben öle fesli filan bişiler düşünüorum kısmetse
taç olursa onu nasıl takarız

ama olmaz balım kuzum yaaaa sensiz çeyiz forumu olmazzzzz yapma böle seste olsun görüntüde alsanaalsanasmile Şeniz

az sesin çıksın biricik
pek suskunsun bu ralar nen var kuzum

lepik kafa çalabilirsin kuşmmm
evet cute kız taş bebek gibi ayyy

bu aralar pek bi keyifsizim kızlar yaa
sebepsiz tabikiisempatiksalakcinni

pusudayım:jeyyar:

kınada taç zor olmazmı bilmiyorumkismile
kınalığın nasıl olacak
ben öle fesli filan bişiler düşünüorum kısmetse
taç olursa onu nasıl takarız

cnm fesli zaten kına yakılırken bindallı giyiliyoya, sen komple bindallıylamı geçireceksin.

şöle olucak abiye kıyafet ,açık yapılmış saça taç takılacak. bindallı giyme zamanı gelince taç çıkarılıp fes takılıyo..

merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?

hımm anladım cnm, ozmn olura.s
bende önce abiye sora bindallı istiyom

bende pusuda takip ediyorum sizi kızlar :))))

hehe sende mi tatlım.. :))

hayırlı olsun canımm :))

tek ben değilmişimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

aynen öyle balımm:jeyyar:
azcık ekşın yapalım:roflol: :roflol: :roflol:

ekşınını yerim ama özletmeee lmaz::umursamazpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…